Unduh Hamraaz Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android sing apik tenan. Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik, sing dirancang khusus kanggo Angkatan Darat India kanggo mriksa slip gaji saben wulan lan formulir 16. Aplikasi apik tenan iki dikenal minangka Hamraaz Apk.

Uga ana sawetara versi lawas, nanging amarga nganyari paling anyar, mula ora bakal bisa digunakake maneh. Kita nuduhake versi paling anyar saka aplikasi Android iki. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan app iki, sampeyan kudu tetep nginep nganti pungkasan.

Ringkesan Hamraaz Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening tentara India. Tema dhasar yaiku supaya Prajurit efektif lan bisa dadi trek rekaman sing apik. Nyedhiyakake fitur liyane uga, sing bakal dituduhake karo sampeyan ing ngisor iki.

Bedane utama antarane versi iki lan versi lawas yaiku menehi sampeyan mriksa ID pemilih sampeyan. Nyedhiyakake cara sederhana kanggo ndownload slip gaji lan form-16, sing cukup angel ing versi lawas nanging amarga nganyari, saiki bisa digunakake kanthi apik.

Aplikasi Hamraaz uga nawakake cara lawas sing padha kanggo mlebu, yaiku Nomer PAN lan Sandi. Sampeyan bisa ngetik iki lan mlebu menyang akun. Yen sampeyan ora ngelingi sandhi, sampeyan uga bisa ngakses pilihan tembung sandhi sing lali kanggo entuk sandhi anyar.

Uga nawakake pilihan sing dikenal kanthi jeneng 'Hidayatn', yaiku kanggo instruksi. Yen sampeyan angel ngakses, sampeyan bisa ngunjungi bagean iki lan entuk instruksi sing kudu ditindakake. Yen sampeyan isih duwe keluhan, sampeyan bisa ngakses 'Keluhan Darj Karen' nggunakake opsi iki, sampeyan bisa ngirim komplain.

Iki menehi respon cepet kanggo keluhan, sing disimpen ing 'Priksa Status Keluhan'. Sampeyan bisa mriksa status lan nanggepi keluhan sampeyan. Kadhangkala sampeyan bisa telat utawa ora nanggepi kanggo kasus kasebut, sampeyan bisa ngubungi pangembang. Uga nyedhiyakake pilihan 'Hubungi Kita'.

 Aplikasi Hamraaz nawakake cara sing gampang kanggo mriksa lan ndownload MSP lan Formulir-16. Saiki kasedhiya kanthi tunyuk siji, nanging ing versi lawas, sampeyan kudu ngakses kanthi opsi multiply. Sampeyan uga bisa ngatur rincian kulawarga lan profil.

Details app

jenengHamraaz
Jeneng Paketing.gov.hamraaz
Size3.47 MB
versiv6.52
Developertentara India
KategoriAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake MinimalJelly Bean (4.1.x) - API level 16

Fitur Utama Apk Hamraaz

Amarga wis ora nggunakake babagan kabeh layanan sing kasedhiya, nanging isih akeh liyane. Aku bakal nuduhake sawetara wong ing dhaptar ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin nuduhake sudut pandang sampeyan, sampeyan bisa nggunakake bagean komentar. Bebas nggunakake bagean komentar.   

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Panganggone Tentara Mung
  • Paling anyar
  • Pamilih Layanan
  • Gunakake Aman

Gambar saka App

Apa Hamraaz App Legal digunakake?

Ya, sah digunakake. Sampeyan mung sah nggunakake Prajurit Tentara India, nanging kanggo warga sipil, ora sah digunakake. Yen sampeyan warga sipil, mula nggunakake aplikasi iki bisa nyebabake masalah. Kita ora tanggung jawab kanggo masalah apa wae, yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, mula sampeyan dhewe.

Kepiye Download Download Hamraaz Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload app Android iki, sampeyan mung kudu golek tombol download. Dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Kita nyedhiyakake link sing aman lan bisa digunakake, mula aja nganti tutul tombol download.

Sawise download rampung, sampeyan kudu nginstal ing piranti. Kanggo nindakake, sampeyan bisa mbukak file manager lan mbukak download. Sampeyan bisa nutul file Apk lan milih opsi instal. Ngenteni sawetara detik nganti instalasi rampung, banjur bukak.

kesimpulan

Hamraaz Apk minangka aplikasi Android paling apik, sing nawakake sampeyan mriksa lan ndownload MSP lan form-16 kanthi cepet lan gampang. Ora diidini digunakake dening warga sipil apa wae, yen sampeyan sipil lan isih nggunakake aplikasi iki mula sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar