Unduh Hayat Eve Sığar Apk Kanggo Android [2022 Update]

Halo, apa sampeyan pengin njaluk aplikasi kanggo nglindhungi awak lan wong sing dikasihi saka Covid-19? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling anyar, sing diarani Hayat Eve Sığar Apk. Iki minangka app paling anyar sing nawakake fitur paling apik, supaya sampeyan bisa nylametake awak lan kulawarga.

Kaya sing sampeyan ngerteni, wong-wong depresi banget babagan kahanan epidemi saiki ing jagad iki. Dadi, kabeh wong kepengin nylametake nyawane saka penyakit iki. Negara-negara sing beda-beda ngenalake macem-macem cara kanggo nglawan kahanan iki lan umume bebas saka pandemi iki.

Nanging isih ana risiko gedhe wabah kasebut amarga ora ana obat khusus kanggo penyakit kasebut. Dadi, kabeh negara isih nyoba ngilangi rantai kasebut. Ana pirang-pirang wong sing kena infeksi ing saindenging jagad lan Turki uga minangka salah sawijining negara sing kena infeksi. Dadi, pamrentah ngenalake aplikasi iki.

Iki minangka cara sing paling efisien kanggo ngontrol virus iki. Aplikasi iki uga nawakake fitur lan layanan, supaya masarakat bisa entuk mupangat. Kita bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki. Yen sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan iki. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu kanggo ngerti luwih lengkap.

Ringkesan Hayat Eve Sığar Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Kementerian Kesehatan TR, Turki. Dikembangake kanggo nyegah kasus pandemi ing negara kasebut lan ngawasi. Iki uga menehi pandhuan kanggo masarakat, supaya dheweke aman lan krasa aman.

Aplikasi Hayat Eve Sığar dikembangake khusus kanggo warga Turki. Dadi, yen sampeyan dudu Trukese, mula app iki ora ana gunane kanggo sampeyan. Nanging yen sampeyan saiki ana ing kana, mula iki minangka salah sawijining alat kanggo nylametake kahanan pandemi iki. Kanggo nggunakake aplikasi iki, sampeyan kudu ndhaptar dhewe.

Sampeyan kudu menehi rincian pribadi, supaya sampeyan bisa entuk akun gratis. Yen nawakake sawetara pitakon ing proses registrasi, yaiku kanggo mriksa kesehatan sampeyan. Miturut asil, sampeyan bakal oleh instruksi sing kudu sampeyan tindakake.

Iki uga menehi peta kutha sampeyan, ing ngendi kabeh wilayah sing kena pengaruh ditandhani. Sampeyan uga bisa nambah kulawarga kanggo ngerti lokasi lan status kesehatan. Iki uga menehi tandha yen sampeyan ana ing cedhak karo wong sing kena virus.

Hayat Eve Sığar Apk uga nyedhiyakake asil dhaptar wong kontak saben dina lan dhaptar wong sing kena pengaruh. Sampeyan uga bisa tuku tiket lelungan liwat aplikasi iki. Ana luwih akeh fitur kanggo aplikasi iki, sing bisa ditemokake.

Dadi, cukup download app iki lan wiwiti sistem proteksi sing paling apik. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar.

Details app

jenengHayat Eve Sığa
Size79.69 MB
versiv2.4.2
Jeneng Pakettr.gov.saglik.hayatevesigar
DeveloperTC Sağlık Bakanlığı
Kategoriapp/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Nalika kita kasebut sawetara fitur app iki ing bagean ndhuwur, ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Perlindhungan Paling Apik saka Covid-19
  • Peta nampilake status COVID saiki ing kutha
  • Nyedhiyakake informasi sing gegandhengan karo anggota kulawarga
  • Produk sing tuku        
  • Sistem Tandha
  • Antarmuka sing ramah pangguna

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kanggo ndownload file Apk, sampeyan bisa bukak Google Play Store utawa sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Hayat Eve Sığar Apk minangka salah sawijining aplikasi paling apik, sing diwenehake dening pamrentah Turki. Dadi, masarakat kudu nggunakake aplikasi iki lan nuruti pandhuane. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar