Unduh Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk [2022]

Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk ndhelikake alamat IP sampeyan lan menehi akses menyang situs web apa wae. Sampeyan bisa ngakses situs web lan aplikasi sing diblokir nggunakake aplikasi Android iki. Nyedhiyakake sambungan sing aman lan aman, kanthi sampeyan bisa internet kanthi aman.

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake akeh fitur kanthi gratis. Uga ana fitur premium, kita bakal nyebutake kabeh babagan aplikasi iki. Dadi tetep karo kita, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki.

Ringkesan Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing digawe dening Hotspot Shield. Nyedhiyakake akses aman kanggo surfing internet. Sadurunge ngerti, apa sing bisa ditindakake karo aplikasi iki? Kita kudu ngerti yen ora nggunakake aplikasi iki? Dadi, kita nuduhake kabeh ing paragraf ing ngisor iki.

Kaya sing sampeyan ngerti saiki, kabeh wis nyambung menyang Internet. Bab sing apik yaiku nuduhake ide, pikiran, imajinasi, pengalaman, ilmu, informasi pribadi, lan staf liyane. Nanging apa wis aman ing piranti nalika sampeyan nyambung menyang internet?

Ana akeh peretas sing nunggu entuk data pribadi lan resmi sampeyan. Ana akeh situs web sing nunggu sampeyan ngetik informasi pribadhi utawa mung kanthi klik siji sampeyan menehi akses lengkap menyang piranti sampeyan.

Kanggo kabeh masalah iki, iki VPN punika solusi. Sampeyan mung kudu nginstal app iki ing piranti lan sampeyan bakal duwe teknologi VPN (Virtual Private Network). Bakal nggawe identitas virtual kanggo piranti sampeyan lan ora ana sing bisa nemokake lokasi asli sampeyan.

Kanthi nggunakake VPN, sampeyan bisa ngakses situs web sing dilarang ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa mbukak kunci situs lan app.

Sampeyan uga bisa tuku paket premium, supaya sampeyan entuk luwih akeh fitur. Sampeyan bisa ngakses kanggo ngganti lokasi sampeyan ing ndonya kanthi mung ngakses fitur premium. Dheweke nawakake dhuwit sithik banget kanggo entuk lengganan saben wulan kanthi rega $ 12.99 / wulan lan langganan tahunan $ 7.99 / wulan. 

Details app 

jenengHotspot Shield VPN
versiv9.1.0
Size31.14 MB
Jeneng Pakethotspothield.android.vpn
DeveloperPango GmbH
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Versi Android sing didhukung minimalLollipop (5) - API level 21

Fitur Utama Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk

 Kita wis nyebutake fitur kanthi rinci, nanging kita bakal nuduhake sawetara poin utama ing titik peluru. Dadi, aku bakal gampang kanggo kowe kabeh. sampeyan bisa nuduhake pengalaman karo kita ing bagean komentar ing ngisor iki.

Iki dhaptar fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Teknologi VPN
  • Selancar Internet sing aman
  • Nglindhungi piranti

Gambar saka App

Apa Aman Nggunakake Hotspot Shield VPN Apk?

Ya, aman kanggo digunakake. Nyedhiyakake keamanan nalika browsing internet saka situs web lan aplikasi sing mbebayani. Iki minangka pelindung sing gampang kanggo piranti sampeyan.

Apa sah nggunakake Apk Hotspot Shield VPN Apk?

Ya, iku sah, nanging mung nalika nggunakake kanthi sah. Yen sampeyan digunakake kanggo karya ilegal, sampeyan bakal nemoni masalah lan kita ora tanggung jawab.

Kepiye Download file Apk?

Kaya sing dakkandhakake, menehi akses menyang situs sing ora dilarang ing lokasi tartamtu lan menehi akses menyang situs kasebut. Mula ora kasedhiya ing situs web liya. Kita bakal nuduhake tautan sing aman lan bisa digunakake. Sampeyan mung kudu nutul link kasebut lan ngenteni sawetara detik nganti diunduh.

Kepiye Nginstal Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk?

Gampang banget nginstal file Apk pihak katelu. Sampeyan mung kudu ngganti sawetara opsi keamanan lan sampeyan bakal bisa nginstal ing piranti. Kita bakal nuduhake langkah instalasi karo sampeyan. Cukup tindakake kanggo nginstal file Apk kanthi sampurna.

  • Bukak setelan banjur bukak panel keamanan
  • Tandha ing 'Sumber sing ora dingerteni'
  • Setelan metu
  • Pindhah menyang manajer file banjur mbukak undhuhan
  • Tutul file Apk banjur pilih opsi instal
  • (Enteni sawetara detik nganti diunduh rampung)
  • Open
kesimpulan

Hotspot Shield Free VPN Proxy Apk minangka tameng P paling apik kanggo entuk akses gratis menyang situs lan aplikasi sing diblokir. Uga nyedhiyakake akses gratis menyang lokasi sing ganti. Digunakake kanthi sah lan entuk bathi saka aplikasi iki.

Terus Ngunjungi situs.

Tetep Ngarep Tetep Aman

Unduh Link

Ninggalake Komentar