Unduh APK Incognito TV Kanggo Android [2022]

Halo kabeh! Kita ngarep-arep lan ndedonga supaya sampeyan kabeh sehat. Pandemi sing mbebayani iki mengaruhi urip kita ing tingkat sing apik lan kita ora bisa nindakake apa-apa kajaba tetep ing omah. Saiki amarga masalah iki, kita duwe akeh wektu luang lan kita bosen. Kanggo ngilangi rasa bosen, kita ana ing kene karo aplikasi sing bakal melu sampeyan paling suwe lan diarani Incognito TV Apk.

Saiki kanthi jeneng app iki, sampeyan kabeh bakal mikir yen iku app streaming televisi utawa app streaming film nanging ora. Aplikasi kasebut minangka dalan menyang game tantangan sing diarani Flip the Knife. Iki minangka game online lan sampeyan butuh sambungan internet sing stabil kanggo kepenak sampeyan. Miturut jeneng, bisa uga muni gampang banget nanging angel banget kanggo ngetung limang poin.

Ringkesan

Game bakal melu sampeyan mung yen sampeyan njupuk minangka tantangan amarga angel banget kanggo ngetung TCTerms minangka ngandika sadurungé. Sing penting sampeyan saingan karo pemain liyane ing papan peringkat. Sampeyan kudu ngetung sabisane kanggo dadi puncak paling dhuwur ing leaderboard nanging ora bakal gampang banget kanggo sapa wae.   

Saiki aku bakal pitutur marang kowe carane app bisa lan carane njaluk menyang game. Nalika sampeyan nginstal app lan ngetik app, bakal ana tombol game ing sisih ndhuwur kaca. Sampeyan kudu milih opsi kasebut lan ngenteni nganti game dimuat. Elinga yen sampeyan ora duwe sambungan internet sing stabil, aplikasi sampeyan ora bakal mbukak lan sampeyan kudu ngenteni.

Sawise game dimuat, sampeyan entuk papat opsi yaiku Play, Settings, Upgrade, lan leaderboard. Sampeyan ngerti sing muter digunakake kanggo. Kanggo Setelan, sing digunakake kanggo ngontrol musik latar mburi lan swara game. Sampeyan bakal Nganyarke nalika sampeyan duwe cukup dhuwit recehan kanggo tuku lading anyar lan leaderboards kanggo ndeleng kemajuan utawa ing nomer apa sampeyan tiba metu saka satus.

Babagan game, ana idea prasaja sing kudu loncat karo muter awak piso munggah lan kelet menyang meja. Saiki kanggo ngetung poin sing luwih dhuwur sampeyan kudu tetep ing posisi sing tepat. Sampeyan bakal ngerti posisi kanthi bantuan piso sing luntur. Nalika sampeyan ngetung TCTerms luwih, game nambah kangelan kanthi nambah obyek beda ing meja sing kudu kelet piso. Saben-saben sampeyan nempel piso ing meja, sampeyan entuk siji titik lan limang dhuwit recehan. Sampeyan butuh poin kanggo ndhuwur leaderboard.

Fitur utama Incognito TV Apk

  • Gratis Download
  • Ora Ana Tuku ing-app sing dibutuhake
  • Antarmuka Panganggo Prasaja
  • Antarmuka sing Katon Mripat

Details app

jeneng TV samaran
Size7.95 MB
Jeneng Paketpanyamaran.tv
DeveloperIncógnitoTVAPPS
KategoriAplikasi/Hiburan
versiv9.8
pricefree
Dibutuhake Android4.1 lan Ndhuwur
gambar
Apa sah digunakake?

Iki minangka aplikasi pihak katelu lan aplikasi kasebut dianggep ilegal biasane lan kita dudu pangembang resmi aplikasi, dadi ora bisa njamin apa-apa. Sanajan, iki dudu hack kanggo game liyane. Kabeh pangguna bisa nggunakake kanthi risikone dhewe.

Wis aman digunakake?

Kabeh sing bisa diwenehake babagan safety yaiku game sing sederhana yen sampeyan saingan karo lawan babagan poin. Kaya sing wis diandharake sadurunge, dudu pangembang app, mung menehi link download sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi kasebut.

Kepiye Download Apk TV samaran?

Aplikasi iki ora kasedhiya ing Toko Aplikasi Google resmi nanging sampeyan bisa ndownload Apk kanthi gampang nggunakake tombol Download ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca. Download bakal diwiwiti sawise sampeyan nutul tombol download. Sampeyan kudu ngenteni sawetara detik sawise nutul tombol download amarga ing wektu iku Apk sampeyan lagi disiapake kanggo didownload.

Kepiye Instal Incognito TV Apk?

Sampeyan kudu tindakake langkah-langkah sing diwenehake kanggo instalasi sing sukses.

  • Bukak menyang Setelan telpon> Setelan Keamanan lan wenehi instal saka sumber sing ora dingerteni.
  • Bukak manajer file sampeyan, temokake file sing diunduh saka folder download.
  • Tutul Apk lan nalika tuntunan diwiwiti, tutul tombol instal.    
  • Sampeyan kudu ngenteni nganti proses rampung.

Aplikasi sampeyan bakal siyap saiki.

kesimpulan

Tantangan tantangan kanggo ngalahake mungsuh liyane kanthi ngetung poin paling dhuwur lan dadi papan utama.

Yen sampeyan pengin luwih akeh aplikasi kasebut, bukak menyang situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar