Unduh Jump Force Apk 2022 Kanggo Android [Anyar]

Apa sampeyan salah sawijining Penggemar Goku lan pengin ngalami perang nglawan mungsuh sing paling ala? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Jump Force Apk. Iki minangka aplikasi game Android paling anyar, sing nawakake kabeh koleksi karakter Dragon Ball ing platform aksi. Sampeyan bisa muter kanthi nggunakake karakter apa wae sing ana lan miwiti pengalaman perang.

Ana akeh game aksi sing apik tenan sing kasedhiya ing pasar, nanging salah sawijining produk paling apik saka Akira Toriyama yaiku bola naga. Ana yuta penggemar anime iki. Ana macem-macem platform sing kasedhiya kanggo para penggemar, kalebu seri anime, game, lan liya-liyane.

Dragon Ball misuwur ing saindenging jagad, kalebu Jepang, Indonesia, AS, lan liya-liyane. Penggemar seneng nonton karakter favorit dheweke ngalahake wong utawa mungsuh sing ala. Dadi, masarakat bosen karo konten sing padha terus-terusan lan pengin sing anyar.

Mula, kita ana ing kene aplikasi sing apik tenan, sing pangguna bisa mainake karakter favorit. Dadi, apa sampeyan siyap gabung karo perang sing paling gedhe ing kabeh wektu? Yen ya, instal aplikasi iki ing piranti Android lan wiwiti wong ala.

Ringkesan Jump Force Apk

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game aksi paling apik kanggo para pemain bisa muter lan nikmati. Nawakake macem-macem koleksi karakter, sing ana gandhengane karo Dragon Ball. Dadi, penggemar bisa main nggunakake karakter favorit lan seneng. Iki minangka platform gratis, sing nawakake kabeh wong kanggo gabung lan main.

Nawakake alur crita kanggo para pemain, sing kudu ditindakake para pemain kanggo nggayuh kekuwatan tanpa wates lan ngalahake mungsuh. Ana akeh mungsuh, sing kudu diadhepi para pemain lan mbukak kunci pencarian anyar.

Kanthi mbukak kunci nggoleki anyar, karakter entuk kekuwatan luwih akeh lan karusakan bisa ditindakake kanthi gampang. Nawakake macem-macem misi sing kudu dirampungake para pemain, nanging alur cerita nggawe kabeh misi gampang dirampungake.

Ing game salah siji faktor sing paling penting iku grafis, sing paling penting. Jump Force Game nyedhiyakake grafis sing paling realistis, sing menehi pemain supaya entuk pengalaman nyata sing paling apik ing kabeh wektu. Ing Game 3D owah-owahan manual ing grafis, liwat kang pangguna bisa nggawe owah-owahan miturut piranti.

Kontroler game nyedhiyakake kontrol tingkat lanjut. Nawakake macem-macem kontrol kanggo pangguna, ing endi para pemain bisa duwe kontrol lengkap babagan game kasebut. Nyedhiyakake kontrol 360 lan uga nyedhiyakake macem-macem tombol, supaya sampeyan bisa nyerang pamindhahan khusus kanggo njupuk mungsuh.

Ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya, sing bisa ditliti. Download Jump Force kanggo Smartphone Android utawa tablet sampeyan lan akses kabeh layanan sing kasedhiya. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengLangsung peksa
Size81.31 MB
versiv1.0
Jeneng Paketcom.prognostic.video
DeveloperPROGNOSTIK
KategoriGames/Tindakan
price free
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Download Cepet lan Gratis
  • Platform Gaming Aksi Paling Apik
  • Entuk Karakter Luar Biasa
  • Nambah Kekuwatan lan Ketrampilan Karakter
  • Gerakan Khusus sing Nggumunake
  • Ndhukung Grafis Berkualitas Tinggi
  • Panelusuran lan Misi sing Beda
  • Kontrol Gamelan lan Responsif
  • Ndhukung Multiple Languages
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Kontrol lan Pedoman sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Game liyane kanggo penggemar aksi.

Antarane Us Airship Map Apk

Kamulyan Umum 3 Apk

Kepiye Download File Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload game iki, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka game iki. Sampeyan mung kudu nemokake tombol download banjur tunyuk. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Sawise proses download lengkap, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan ing setelan. Kanggo nindakake, pindhah menyang setelan piranti Android banjur bukak panel Keamanan, banjur tutul ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal app iki ing piranti.

kesimpulan

Jump Force Apk minangka platform game aksi paling apik, utamane kanggo para penyayang Dragon Ball dadi karakter favorit. Dadi, download game iki lan wiwiti perang tanpa wates marang mungsuhmu. Kanggo game lan peretasan sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar