Unduh Aplikasi Hasil Pemilu Kerala Kanggo Android [2022]

Aplikasi Hasil Pemilihan Kerala minangka aplikasi Android paling anyar, sing dikembangake para pejabat supaya proses pemilihan saiki dadi adil. Nyedhiyakake fitur sing paling canggih kanggo ngontrol proses pemilihan. Iki dikembangake khusus kanggo anggota fasilitas pemilihan kanggo nggawe komunikasi informatif sing sampurna. Instal ing piranti Android lan akses kabeh layanan sing kasedhiya.

Kepemimpinan minangka salah sawijining faktor sing paling penting kanggo berkembang lan tuwuh bangsa apa wae. Ana macem-macem cara sing dilebokake, kanthi pilihan pamimpin digawe. Ing tahap wiwitan, para pamimpin biasane milih miturut kulawarga lan kepemimpinan.

Nanging suwe-suwe revolusi demokrasi nggawe perubahan cara pemilihan. Demokrasi nyedhiyakake kekuwatan kanggo saben warga negara kanggo milih pimpinan sing dipilih, sing ndadekake sistem kasebut luwih cocog kanggo masarakat. Ana negara-negara, sing saiki proses pamilihan isih ana, kalebu India.

Saiki, ana negara ing India, ing ngendi polling bakal dianakake. Dadi, para pejabat pengin nggawe proses kasebut luwih efektif. Mula, kita ana ing kene kanthi aplikasi sing luar biasa iki, ing ngendi kabeh fasilitas ngganti informasi.

Ringkesan App Hasil Pemilihan Kerala

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake khusus kanggo pejabat anggota Komisi Pemilihan. Ana macem-macem fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing kalebu warga negara, manajer polling, lan anggota resmi liyane. Iki minangka platform gratis, sing nawakake kabeh layanan kanthi gratis.

Ana macem-macem tempat pamungutan suara ing saindenging negara, sing masarakat kudu melu lan melu. Dadi, pejabat uga dibutuhake, sing ngatur kabeh proses kasebut. Mula, Kerala Election Result Apk diluncurake, ing saben manajer polling bisa nyedhiyani kabeh informasi menyang panguwasa sing luwih dhuwur.

Manajer polling kudu menehi informasi sing ana gandhengane karo stasiun polling, sing kalebu lokasi, pengunjung, lan liya-liyane. Dheweke uga kudu nyedhiyani saben kegiatan, sing wis diselehake ing tengah. Dadi, wektu wiwitan lan nutup acara padha kanggo kabeh wong. 

Kosok baline, nyedhiyakake layanan paling apik kanggo warga supaya bisa nemokake lokasi polling. Kabeh wong disebarake dening pamrentah, sing kudu digoleki masarakat. Dadi, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo nemokake pusat polling sing akurat.

Sawise proses pemilihan rampung, manajer kudu ngirim laporan, liwat aplikasi iki. Sampeyan uga cara sing apik kanggo nyedhiyakake kabeh informasi kanthi cepet. Wong uga bakal entuk asil kanthi cepet nganggo App Hasil Kerala 2020.

Iki mbutuhake pangguna kanggo ngakses kanthi nggunakake nomer seluler. Dadi, sawise nomer seluler diketik, OTP bakal dikirim menyang nomer sampeyan. Iki minangka proses konfirmasi, sampeyan kudu ngetik kode OTP kanggo ngakses aplikasi iki. Sawise sampeyan ngetik kode, sampeyan bakal entuk akses kanggo nggunakake kabeh fitur sing kasedhiya ing app iki.

Dadi, ana ton fitur liyane sing luar biasa sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Cukup, unduh Hasil Pamilihan Kerala Kanggo Android lan entuk kabeh informasi sing kasedhiya babagan acara paling gedhe ing negara sampeyan. Yen sampeyan kesulitan ngakses aplikasi iki, hubungi layanan pelanggan resmi.

Details app

jenengHasil Pamilihan Kerala
Size10.40 MB
versiv4.0
Jeneng Paketing.nik.kerala.pilihan
DeveloperAplikasi Mobile NIC eGov
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Entuk kabeh Informasi Babagan Pilihan
  • Temokake Pusat Polling Sampeyan
  • Wektu Polling
  • Kabeh Lokasi Pusat
  • Keamanan Tingkat Tinggi
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Iklan
  • Registrasi Dibutuhake
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

Siwaslu 2020 Apk

Apk SiRekap Apk

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Dadi, kita bakal nuduhake proses download paling cepet karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki banjur tunyuk. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Aplikasi Hasil Pemilihan Kerala minangka aplikasi sing paling apik kanggo masarakat lan pejabat supaya lingkungan pamilihan aman lan sehat ing negara kasebut lan ngrampungake kanthi tentrem. Dadi, gabung karo acara iki lan melu pangembangan negara sampeyan. Yen sampeyan pengin aplikasi liyane, luwih dhisik ngunjungi situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar