Unduh Koronavilkku Apk Kanggo Android [2022]

Hello everyone, kita kene karo aplikasi Android liyane kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka Koronavilkku Apk. Iki minangka aplikasi perawatan kesehatan Android, sing menehi perlindungan paling apik saka wong sing kena pengaruh Coronavirus.

Kaya sing sampeyan ngerteni, amarga wabah COVID-19, masarakat ing saindenging jagad kena infeksi lan nandhang sangsara. Mula, macem-macem negara nyedhiyakake solusi sing beda kanggo nyilikake wabah kasebut. Ing wiwitan, lockdown minangka solusi paling apik kanggo ngilangi rantai kahanan pandemi iki.

Nanging amarga ana masalah keputusane, masarakat wiwit metu saka omah, sing dadi siji-sijine pilihan kanggo krisis finansial sing stabil. Dadi, uga dadi tantangan kanggo pamrentah kanggo ngatur ekonomi lan COVID. Mula macem-macem negara nyedhiyakake sing paling apik kanggo ngatur.

Ing sawetara negara, wektu diwenehake kanggo macem-macem sektor wong kanggo golek ternak. Dadi, Finlandia nawakake, aplikasi Android iki minangka alat perlindungan kanggo warga. Nyedhiyakake sawetara fitur sing paling apik, sing warga bisa lelungan kanthi aman.

Kita bakal nuduhake kanthi rinci babagan aplikasi iki. Yen sampeyan arep ndownload app iki, sampeyan kudu ngerti babagan iki. Dadi, tetep karo kita sedhela lan kita bakal nuduhake kabeh babagan iki. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake app iki, hubungi kita.

Ringkesan Koronavilkku Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing digawe dening Departemen Kesehatan lan Kesejahteraan. Tujuan utama aplikasi iki yaiku kanggo nyuda wabah Covid-19 ing Finlandia. Nyedhiyakake Perlindhungan lan identifikasi wong ing sekitar sampeyan.

Aplikasi Koronavilkku menehi tandha yen ana wong sing kena infeksi ana ing cedhak sampeyan. Sampeyan mung kudu nginstal app Android iki sing nyedhiyani kabeh rincian sing dibutuhake babagan sampeyan. Sawise proses rampung, sampeyan bisa metu lan ketemu wong sing beda-beda, yen ana wong sing kena pengaruh utawa duwe gejala virus.

Sampeyan bakal entuk kabar tandha, supaya sampeyan bisa njaga jarak sosial saka wong liya. Iki dudu aplikasi sing akurat, amarga yen wong liya ora nggunakake aplikasi iki, mula ora bakal entuk kabar tandha.

Dadi, supaya aplikasi iki bisa digunakake, kabeh kudu nginstal aplikasi iki lan menehi review sing sejatine. Yen sampeyan sesambungan karo wong lan sawise iku, sampeyan kena infeksi lan uga bisa menehi laporan kanthi anonim, kanthi cara bisa dingerteni.

Iki minangka langkah gedhe liyane saka departemen kesehatan kanggo masarakat. Dadi, nggunakake aplikasi iki lan melu ing karya apik iki, bisa nylametake nyawa wong. Dadi, download Koronavilkku Apk lan wiwiti nggunakake sistem proteksi sing paling apik.

Details app

jenengKoronavilkku
Size23.83 MB
versiv2.4.3+1be13a6
Jeneng Paketfi.thl.koronahaavi
DeveloperTerveyden lan hyvinvoinnin laitos
KategoriAplikasi/Medical
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Sawetara fitur utama kasebut ing bagean ing ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa ditemokake ing aplikasi iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan, luwih becik nggunakake bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Cara paling apik kanggo Nyegah Wabah
  • Sistem Tandha Notifikasi
  • Warta Paling Anyar babagan wilayah sing kena pengaruh
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Kompatibel karo Piranti murah
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akeh Basa
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga nuduhake. Yen sampeyan pengin ndownload saka kaca iki, cukup temokake tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Koronavilkku Apk minangka aplikasi perawatan kesehatan Android sing paling apik, saengga sampeyan bisa nylametake awake dhewe lan nuli tresna. Dadi, melu kerja sing apik iki kanthi nggunakake aplikasi iki. Kanggo aplikasi sing luwih apik, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar