Unduh Aplikasi Leaks Kanggo Android [Update 2022]

Leaks App minangka ekstensi sing ditambahake karo aplikasi Opal. Iki digawe kanggo debug bocor memori saka aplikasi Android. Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bisa digunakake kanthi macem-macem satiasi lan ngatasi masalah.

Kaya sing wis dingerteni saiki, pangembangan aplikasi luwih maju amarga pangembang sing dawa. Komputasi cepet banget. Wong kudu nggarap proyek kanthi cepet amarga pasar kebak pikiran sing apik tenan, sing bisa mbangun produk sampeyan sadurunge sampeyan.

Mula minangka alat sing paling apik, sing nambah gaweyan luwih cepet tinimbang sadurunge. Sampeyan bisa nggarap pirang-pirang proyek sekaligus lan isih bisa ngatur produk paling apik ing pasar Android. Sampeyan bisa nindakake perkara sing luwih apik tenan, sing bakal ngesanake kanca kerja lan liyane.

Ana luwih akeh fitur, sing bakal kita bareng karo sampeyan liwat kaca iki. Dadi, tetep karo kita sedhela lan sampeyan bakal ngerti apa sing bisa ditindakake nggunakake aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake, sampeyan bisa hubungi kita.

Ringkesan App Bocor

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake bisa nemokake bocor memori ing aplikasi Android apa wae. Ana akeh pangembang sing nggunakake aplikasi iki nalika lagi proses pangembangan lan ana liyane sing nggunakake aplikasi kasebut minangka ekstensi aplikasi.

Opal minangka salah sawijining aplikasi, sing nggunakake aplikasi iki minangka ekstensi. Iki dudu aplikasi sing mbebayani. Iku mung ditambahake minangka keamanan tanpa bocor. Yen ana kedadeyan, bakal menehi notifikasi yen ana kesalahan karo aplikasi kasebut.

Ing proses pangembangan, kita bakal nemokake sawetara bocor memori. Nanging amarga overburden, sampeyan bisa uga ora kejawab sawetara. Dadi, liwat, sampeyan bisa ndeteksi kabeh sekaligus lan nggawe pangowahan sing dibutuhake. Iku bakal nggawe app luwih efisien kanggo bisa.

Pejabat menehi jaminan kanggo nemokake bocor memori. Dheweke ujar manawa bakal nyuda tingkat crush lan mundhut memori kanthi 94%. Dadi, apa sing sampeyan goleki? Mung ngundhuh lan miwiti nggunakake.

Details app

jenengFestival
Size33.36MB
versiv2.2
DeveloperPustaka LeakCarnary
Jeneng Paketau.com.opal.lancaran
KategoriAplikasi/Tools
price free
Dibutuhake Minimal4.0 lan Ndhuwur

Fitur Utama Aplikasi Bocor

Kaya sing wis diandharake sawetara fitur kasebut, karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur. Saiki kita bakal nuduhake sawetara fitur utama ing dhaptar ing ngisor iki. Dadi, priksa uga.

  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake
  • Nawakake kategori multiply amarga kesalahan
  • Debug kabeh jinis kesalahan
  • Proses debugging cepet
  • Antarmuka iku pangguna-loropaken
  • Ora ana iklan

Gambar saka App

Kepiye Download Apk Bocor?

Kanggo ndownload, sampeyan mung kudu golek tombol download ing kaca iki. Ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Sampeyan mung kudu nutul banjur ngenteni sawetara detik. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

Cara Instal?

Kanggo nginstal, sampeyan mung kudu ngowahi sawetara setelan. Iki dudu proses sing angel, nanging kanggo sampeyan kabeh, kita bakal nuduhake proses instalasi kanthi langkah-langkah. Sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki lan sampeyan bakal bisa nginstal ing piranti Android.

Proses Instalasi

  • Bukak Setelan lan Bukak Panel Keamanan
  • Centhang ing 'Sumber ora dingerteni' lan Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Folder Download
  • Tutul file Apk sing diunduh banjur Pilih Instal Pilihan
  • (Enteni sawetara detik nganti instalasi rampung)
  • Bukak.
kesimpulan

Leaks App minangka aplikasi paling apik sing nawakake debug pangembangan Android. Sampeyan bisa nggawe proyek sing resik lan apik tenan nganggo aplikasi iki. Iki digunakake ing opal minangka ekstensi lan ora mbebayani mula krasa aman nggunakake opal. Dadi, ngenteni apa maneh? Cukup tunyuk download lan wiwiti kode.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Ninggalake Komentar