Leno TV Apk v12.0 Download Kanggo Android [2022 IPTV App]

Apa sampeyan pengin ngakses kabeh saluran TV premium kanthi gratis? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Leno TV. Iki minangka aplikasi Android paling apik, sing nawakake koleksi jaringan IPTV kanggo streaming gratis. Iki uga nawakake akses jaringan premium utawa mbayar kanthi gratis, tegese pangguna bisa ngakses jaringan sing mbayar kanthi gampang tanpa mbayar sak sen.

Kaya sing sampeyan ngerti, streaming TV minangka salah sawijining aplikasi hiburan sing paling apik, ing endi pangguna bisa ngrasakake wektu luang. Kasedhiya macem-macem aplikasi ing pasar, sing pangguna bisa ngakses macem-macem jaringan, liwat piranti Android. Nanging masalahe yaiku akses premium, sing ora kasedhiya kanthi gratis.

Ana ton aplikasi, sing nyedhiyakake koleksi jaringan TV paling apik. Nanging pangguna kudu mbayar biaya langganan, sing ora bisa ditindakake kabeh. Dadi, ana akeh wong, sing ora bisa ngakses hiburan kanthi mbayar lan kita mikir ora adil nyedhiyakake hiburan kanggo wong sing winates lan selektif.

Mula, kita ana ing kene aplikasi sing apik tenan, sing dikembangake khusus kanggo kabeh wong. Nyedhiyakake pangguna kanggo ngakses koleksi saluran TV kanthi gratis. Ana aplikasi sing luwih apik tenan, kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ngrasakake luwih akeh. Dadi, tetep karo kita lan dapatkan kabeh babagan.

Ringkesan App Leno TV

Iki minangka aplikasi hiburan Android, sing nawakake layanan IPTV paling apik. Nyedhiyakake koleksi akeh saluran TV, sing pangguna bisa streaming tanpa mbuwang-mbuwang dhuwit. Nawakake nomer akeh saluran TV sing mbayar, sing bisa streaming nganggo app iki tanpa mbuwang-mbuwang dhuwit.

Pangguna bisa kanthi gampang nemokake koleksi akeh saluran internasional lan uga nyedhiyakake koleksi saluran India sing luwih gedhe. Nyedhiyakake macem-macem kategori, sing pangguna bisa kanthi gampang nemokake kabeh saluran favorit ing aplikasi iki.

Kaya sing kasebut, ana macem-macem kategori sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing nyedhiyakake konten sing dikelola kanthi apik kanggo pangguna. Dadi, kita bakal nuduhake informasi babagan kategorisasi saluran karo sampeyan kabeh.

Sampeyan bisa nemokake kategori warta ing wiwitan, sing nyedhiyakake macem-macem jaringan warta sing beda-beda. Ing Aplikasi IPTV nyedhiyakake sawetara saluran negara, saluran nasional lan internasional. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti kabeh warta paling anyar babagan negara, negara, lan jagad sampeyan. Iki minangka cara paling apik kanggo tetep anyar karo saben pojok warta.

Kaya sing sampeyan ngerteni, macem-macem basa kasedhiya ing India, kalebu basa Hindi, Inggris, Thamil, Telugu, lan akeh basa liyane. Dadi, nyedhiyakake kategori khusus, sing pangguna bisa gampang golek hiburan ing basane. Nyedhiyakake macem-macem kategori kanggo sawetara basa sing beda-beda, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Hindi
  • tamil
  • telugu
  • Inggris

Bakal luwih akeh basa sing kasedhiya ing pembaruan mbesuk, nanging saiki, iki mung basa sing kasedhiya ing platform iki. Aplikasi iki uga populer kanggo layanan sing gegandhengan karo olahraga, sing liwat akeh wong ngakses.

Leno Sports nyedhiyakake bagean khusus kanggo jaringan olahraga, sing nyedhiyakake sawetara koleksi saluran olahraga paling apik kanggo pangguna. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake saluran, sing nawakake macem-macem olahraga. Nyedhiyakake jangkrik, bal-balan, lan jaringan olahraga liyane kanggo streaming.

Akeh fitur apik tenan wis kasedhiya ing versi paling anyar saka Leno TV 10.0 Apk. Dadi, unduh aplikasi iki lan gampil ngakses kabeh. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, aja bebas hubungi kami liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengLeno TV
Size10.67 MB
versiv12.0
Jeneng Paketcom.lenosports.england
DeveloperLog
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Koleksi Saluran TV sing Akeh
  • Kategori sing Diatur kanthi Apik
  • Server Cepet lan Responsif
  • Streaming Gamelan ing Konektivitas Internet Kurang
  • Tampilan Berkualitas Tinggi
  • Media Player internal kanthi Kontrol Tampilan
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi hiburan liyane kanggo sampeyan.

Panorama TV Pro Kab

Mod TV Saku 

Kepiye Download Apk?

Iki minangka aplikasi pihak katelu, sing ora gampang ditemokake ing pasar. Nanging kita ing kene kanggo sampeyan kabeh lan kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo versi paling anyar iki. Dadi, cukup golek tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Gawe siji tutul kanggo miwiti proses download.

kesimpulan

Leno TV Apk minangka aplikasi sing paling apik, sing bisa ngakses hiburan gratis kanthi gratis. Dadi, download aplikasi iki lan akses menyang IPTV jagad anyar. Rasakake wektu luang nganggo aplikasi iki lan tetep aman. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar