Unduh Litmatch Apk Kanggo Android [2022 Ngobrol & Kencan]

Rasane dewekan lan bosen ing wektu luang? Yen ya, mula ora prelu nggunakake wektu luang dhewe. Litmatch Apk minangka aplikasi Android, sing nawakake platform paling apik kanggo nemokake lan ketemu wong anyar saka kabeh jagad. Temokake kanca saka sisih liya jagad iki kanthi aplikasi iki.

Interaksi karo wong luwih gampang nganggo internet, nanging uga ana scam. Wong nyedhiyakake bot ing platform, sing muter maneh otomatis kanggo pangguna. Iki minangka salah sawijining cara umum kanggo ngapusi wong, mula kita ana ing kene platform sing apik tenan lan sah.

Apa sing dimaksud karo Litmatch Apk?

Litmatch Apk minangka aplikasi sosial Android, sing nyedhiyakake platform paling apik kanggo nemokake lan ketemu macem-macem wong ing saindenging jagad. Ana ewonan wong nyata sing aktif, sing golek kanca kaya sampeyan. Dadi, nggawe langkah pertama lan wiwiti nggawe kanca saka saindenging jagad.

Kasedhiya macem-macem fitur kanggo pangguna, kanthi sampeyan bisa duwe pengalaman komunikasi apik karo pangguna liyane. Dadi, diwiwiti karo fitur sosial sing kasedhiya, yaiku nggawe akun. Proses registrasi wajib ngakses aplikasi iki.

Nyedhiyakake macem-macem cara registrasi, sing bisa diakses nganggo Email utawa Facebook. Sawise proses registrasi rampung, sampeyan kudu milih kapentingan umur. Nyedhiyakake watesan umur sing beda kanggo pangguna liyane. Sampeyan bisa nyetel watesan lan mung entuk wong sing duwe umur sing dipilih.

Ing nggawe profil, pangguna bisa nambah gambar profil, babagan, gambar, lan liya-liyane. Profil sampeyan bakal narik kawigaten pangguna liyane, tegese sampeyan kudu narik kawigatene para pangguna supaya ngerti babagan sampeyan. Fitur komunikasi minangka salah sawijining Apk Litmatch Premium paling apik.

Ana cara komunikasi, sing dikenal minangka Soul Game. Cocog karo wong sing beda sajrone telung menit, ing ngendi pangguna kudu golek seneng lan ora seneng. Sawise proses rampung, sampeyan bisa dadi kanca utawa golek wong liya.

Dadi, liwat iki, sampeyan bisa nemokake akeh kanca kanthi gampang. Nanging uga ana watesan, sing biasane masarakat pengin break lan golek Apk Mod Litmatch Premium. Ana fitur sing mbayar, kanggo nambah katrampilan lan layanan sampeyan. Dadi, sampeyan ora perlu ngenteni wektu Soul lan langsung entuk pertandingan.

Nanging warta anyar kanggo wong-wong sing nggoleki versi mod yaiku ora kasedhiya versi mod. Dadi, yen sampeyan nggoleki versi mod, sampeyan bisa uga ngenteni sawetara dina. Kita bakal nggawa Apk Mod Litmatch kanthi cepet supaya bisa diowahi.

Nganti saiki, sampeyan bisa nyoba aplikasi resmi lan golek kanca. Sampeyan uga bisa nggunakake Zeetok lan Huli Urip, sing nyedhiyakake macem-macem pangguna ngobrol online kanthi gratis. Dadi, sampeyan bisa nglampahi wektu ing platform kasebut, nganti mod kasedhiya.

Ana pirang-pirang fitur liyane sing kasedhiya ing versi resmi, sing bakal katon apik. Dadi, sampeyan bisa ndownload Litmatch Android ing Smartphone lan ngakses kabeh fitur sing kasedhiya. Yen sampeyan duwe masalah ndownload, aja bebas hubungi kami.

Details app

jenengLitmatch
Size47.70 MB
versiv3.9.1.6
Jeneng Paketcom.litatom.app
DeveloperTEKNIK KONSTRUKSI PTE. LTD.
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Aplikasi Litmatch?

Saiki, versi mod ora kasedhiya ing pasar. Dadi, kita bakal nuduhake versi premium karo sampeyan kabeh. Sampeyan kudu nutul tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan bakal diwiwiti sawise sawetara detik sawise tunyuk wis digawe.

Fitur Utama App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Finder Kanca Paling Apik
  • Layanan Komunikasi Paling Apik
  • Fitur Ngobrol Teks lan Swara
  • Profil Bangunan
  • Pangguna Nyata
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan pengin nambah lingkaran kanca lan nambah wong ing saindenging jagad, mula sampeyan kudu ndownload Litmatch Apk ing Smartphone Android utawa Tablet sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake fitur paling apik ngobrol ing kene lan liya-liyane.

Unduh Link

Ninggalake Komentar