Unduh Log Thrower Apk Kanggo Android [2022]

Halo, kita bali nganggo aplikasi liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh sing dikenal minangka Log Thrower Apk. Iki minangka game arcade paling apik sing sampeyan mainake. Iki minangka game sederhana, ing endi sampeyan kudu nggawe log sing landhep, sing kudu dibuwang lan target liwat macem-macem alangan.

Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, akeh game sing kasedhiya ing pasar, sing bisa diputer. Nanging penting kanggo entuk hiburan saka jinis game apa wae. Dadi, kita nggawa aplikasi iki sing nawakake hiburan paling apik kanggo sampeyan.

Iki minangka game sing gampang dimainake, nanging yen sampeyan wiwit main game iki, mula ora bisa nyegah sampeyan muter maneh. Ana akeh wong sing frustasi amarga pop-up iklan. Dadi, kita bakal nuduhake cara sampeyan bisa main game iki tanpa iklan.

Ana akeh fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu kanggo ngerti luwih lengkap babagan iki. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, sampeyan bisa ngubungi kita liwat bagean komentar.

Ringkesan Apk Log Thrower

Iki minangka game arcade Android gratis, sing digawe dening Playgendary Limited. Ing game iki, sampeyan kudu nggawe log sing landhep kanthi macem-macem perkara, sing kudu sampeyan targetake. Sampeyan kudu nuduhake kanthi cara sing bener. Yen balene ora diasah kanthi bener, mula sampeyan ora bakal bisa target.

Yen sampeyan wis ngasah log, banjur kabeh babagan kanon. Log bakal katon ing mriem lan sampeyan bakal entuk meter, sing terus obah. Sampeyan kudu njupuk dijupuk nalika meter canon tekan paling dhuwur ing meter. Iku bakal uncalan log terus liwat alangan kanggo tombol.

Ing dhisikan, sampeyan kudu entuk sawetara misi sing gampang, kanthi saben misi tuntas. Sampeyan bakal menang sawetara hadiah kaya koin, kunci, lan barang liyane. Sampeyan bisa digunakake kanggo tuku produk liyane ing toko, sing kasedhiya kanggo didol.

Ing Toko sampeyan bakal nemokake macem-macem produk kayata kanon, alangan, log, lan liya-liyane. Sejatine ana rong cara, sing bisa tuku saka toko. Cara pertama yaiku koin, sing bisa entuk macem-macem barang kanthi ngganti koin

Cara kapindho yaiku liwat Iklan, ing ngendi sampeyan kudu nonton Iklan 15 detik kanggo entuk barang gratis. Yen Iklan nggawe urutane critane game alon, sampeyan uga bisa nyoba offline. Ing mode offline, sampeyan ora bakal entuk iklan apa wae. Ora malah siji iklan bakal pop munggah nalika sampeyan ana ing mode offline.

Sampeyan kudu nggawe peta kanthi ngrampungake tantangan sing beda. Ing tataran wiwitan iki Game 2D, sampeyan bakal duwe mung farm, karo saben tingkat lengkap lan boss mungsuh dikalahaké. Sampeyan bakal duwe tanah anyar kanggo mbangun soko ing. Iku game apik tenan, sing arep kanggo muter.

Iki minangka file versi premium, nanging kita krungu manawa versi mod uga kasedhiya ing pasar. Kita bakal nyoba lan bareng karo sampeyan kabeh sanalika bisa. Log Thrower Mod Apk bakal kasedhiya, mung ngunjungi kene.

Details app

jenengLog thrower
Size79.83 MB
versiv1.2.9
Jeneng Paketcom.mikhailp.logthrower
DevelopersPlaygendary Winates
KategoriGames/Arcade
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan munggah

Fitur Utama App Log Thrower

Iki minangka game paling apik kanthi akeh fitur, kaya sing kasebut ing sawetara bagean ing ndhuwur. Nanging ana liyane, sing bakal dakcritakake karo sampeyan. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar lan bebas nggunakake.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Gameplay Gampang
  • Grafis apik banget
  • Antarmuka sing ramah seluler
  • Kontrol Gamelan
  • Tuku internal
  • Iklan karo nawakake

Gambar saka App

Kepiye Download Log Thrower Pro Apk?

Log Thrower Apk kasedhiya ing Google Play Store, nanging yen sampeyan pengin ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol download banjur enteni sawetara detik. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Log Thrower Apk minangka aplikasi game sing apik tenan, saengga bisa nggunakake pirang-pirang jam tanpa bosen. Dadi, cukup download aplikasi iki lan wiwiti. Sampeyan bisa bukak ing situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan. 

Unduh Link

Ninggalake Komentar