Unduh Ludo Supreme Gold Apk Kanggo Android [2022]

Apa sampeyan pemain Ludo sing apik lan pengin ngasilake dhuwit nyata? Yen ya, saiki kita ana ing kene aplikasi game Android paling apik, sing nawakake sampeyan entuk dhuwit kanthi cepet. Aplikasi sing apik tenan iki dikenal minangka Ludo Supreme Gold, sing nawakake sampeyan entuk dhuwit kanthi saben kemenangan.

Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, masarakat wis luwih akeh nggunakake piranti Android. Dadi, kita nggawa aplikasi iki, sing bisa ngasilake dhuwit kanthi muter game kanthi gampang. Ana macem-macem cara sampeyan bisa entuk dhuwit nggunakake aplikasi iki.

Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki, mula kudu ngerti babagan aplikasi iki sadurunge nggunakake. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara informasi penting karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu tetep karo kita sawetara wektu lan nikmati.

Ringkesan Emas Ludo Supreme

Iki minangka game Papan Android, sing nawakake sampeyan entuk dhuwit kanthi saben pertandingan. Iki minangka game online, para pemain saka saindenging jagad muter game iki. Ana macem-macem wong, sing nang ing game kasebut. Dadi, sampeyan bisa milih dhuwit kanthi cocog.

Menehi akun gratis, sing bisa sampeyan lakoni kanthi menehi sawetara informasi dhasar. Sampeyan bisa ngakses nganggo akun Google utawa India bisa nggunakake nomer Mobile. Nawakake 10 rupee ing wiwitan minangka bonus kanggo nggawe akun.

Nawakake rong jinis game, sing bisa diputer. Kapisan iku siji, ngendi kabeh papat anggota ing Papan muter spritely kanggo menang. Kapindho yaiku pertandhingan ganda, ing ngendi sampeyan bakal duwe pasangan karo sampeyan lan loro mungsuh. Sampeyan kudu njupuk menang karo partner.

Ana macem-macem cara sampeyan bisa gabung kanggo muter. Cara sing gampang yaiku gabung karo matchmatch online, ing ngendi sampeyan duwe dhaptar kabeh game sing dibutuhake ngenteni mitra utawa pemain. Sampeyan mung bisa gabung lan wiwiti muter.

Pilihan liyane yaiku gabung karo kamar. Yen kanca nggawe kamar lan sampeyan duwe kode kamar, sampeyan bisa gabung ing kamar lan muter. Sampeyan uga bisa nggawe ruangan sing ngajak wong lan kanca saka platform sosial sing beda kaya WhatsApp, Instagram, Facebook, lan liya-liyane.

Iku mung bakal ngirim kamar kanggo kanca-kanca nggunakake kode sing padha bisa nggabungake kamar kanggo muter. Sampeyan uga bisa nyetel nomer taruhan. Jumlah taruhan ditambahake menyang akun tim pemenang kanthi cepet kaya siji pertandhingan rampung. Dadi, njaluk Puter lan Entuk layanan kene lan seneng game.

Proses penarikan dhuwit iku gampang banget. Sampeyan mung kudu ngetik akun Paytm ing profil lan transaksi dhuwit kapan wae. Ora ana watesan, tegese sampeyan bisa transaksi kapan wae awan utawa wengi.

Details app

jenengEmas Ludo Agung
versiv1.2008.04
Jeneng Paketing.ludo.supremegold
DeveloperTim Ludo Agung
KategoriGames/Papan
Size13.73 MB
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Utama Emas Ludo Supreme

Nalika ngrembug meh kabeh babagan aplikasi iki, nanging ana sawetara fitur utama aplikasi iki. Kita bakal nuduhake dheweke ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman pribadi karo kita liwat bagean komentar.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Golek Dhuwit Cepet
  • Gampang Ditarik
  • Tambah Kanca Sosial
  • Ora Ana Iklan
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Biaya Premium

Gambar saka App

Kepiye Download Apk Ludo Supreme Gold?

Amarga ana sebab, ora katon ing Google Play Store. Dadi, kita bakal nuduhake tautan sing bisa digunakake lan aman kanggo ndownload aplikasi iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise download rampung, sampeyan kudu ngaktifake 'Sumber sing ora dingerteni' saka Setelan Security. Sawise iku, sampeyan bisa nginstal ing piranti lan muter.

kesimpulan

Ludo Supreme Gold minangka aplikasi game Android, sing nawakake kanggo muter lan menang dhuwit nyata. Sampeyan mung kudu dadi pemain Ludo sing apik, kabeh bisa ngasilake dhuwit kanthi cepet.

Terus dolan menyang situs web kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Unduh Link         

Ninggalake Komentar