Unduh Lumbercraft Apk Kanggo Android [2022]

Lumbercraft Apk minangka aplikasi Android, sing nawakake gameplay simulasi paling apik kanggo para pemain kanggo mbangun jagad kasebut. Kabeh crita kasebut gegayutan karo tukang kayu, sing kudu motong wit lan mbangun macem-macem bangunan. Dadi, yen sampeyan pengin seneng wektu luang, mula entuk ing Android.

Ana macem-macem jinis game sing kasedhiya ing pasar, sing disenengi para pemain. Dadi, kita ora ana ing kene sawetara jinis game kertu, sing kudu nggunakake kabeh kekuatan otak. Yen sampeyan seneng game sing nyenengake, mula sampeyan kudu nyoba. Sampeyan bisa kanthi gampang ngentekake pirang-pirang jam, tanpa bosen.

Apa sing dimaksud karo Lumbercraft Apk?

Lumbercraft Apk minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game simulasi paling apik kanggo muter lan nikmati. Iki nyedhiyakake pangguna kanggo mbangun bangunan sing beda-beda lan nambah bentuk kutha sampeyan lan sampeyan uga bisa nyerang wong liya kanggo entuk koin lan jarahan.

Ana macem-macem fitur sing kasedhiya ing game iki, sing bisa diputer lan nikmati. Game kasebut diwiwiti, kanthi karakter utama kanthi kapak lan tress sing gampang ing sekitar sampeyan. Dadi, sampeyan kudu motong saben wong supaya bisa entuk kayu sing disimpen luwih akeh.

Ing dhisikan, sampeyan kudu nggawe omah sing sederhana kanthi tembung lan wiwiti nggawe luwih akeh. Dadi, ana macem-macem bangunan sing kudu sampeyan bangun. Masing-masing nyedhiyakake macem-macem fitur kanggo nggawe tome lan karakter sampeyan luwih kuat.

Pabrik Kayu

Iku bangunan, ngendi sampeyan kudu nyimpen kabeh kayu, kang wis pitung beda tingkat nginggilaken. Sampeyan bisa nganyarke kanggo dhuwit recehan utawa gratis. Fitur gratis kasedhiya kadhangkala kanggo pangguna, sing kudu dipriksa.

Tuku Emas

Iku sistem bartering pasar, ngendi sampeyan bisa ngganti kayu kanggo dhuwit recehan emas. Ekonomi utama saka Game 3D iku emas, sing bisa digunakake kanggo meh upgrade kabeh. Sampeyan bisa nemokake tawaran beda ing bangunan iki lan milih miturut kabutuhan.

Hospital

Sampeyan kudu nggawe rumah sakit, supaya sampeyan bisa entuk fakultas kesehatan tambahan. Sampeyan bisa nganyarke watesan kesehatan saka kene lan bisa ngrusak mungsuh liyane. Sampeyan uga butuh dhuwit recehan kanggo nambah wates kesehatan.

Menara Perang

Ana rong jinis menara sing kasedhiya kanggo sampeyan, sing bisa ditindakake kanggo nglawan mungsuh. Ana sawetara beda antarane wong-wong mau, banjur, siji karo short-range wis karusakan dhuwur lan liyane karo karusakan kurang wis sawetara dhuwur.

Portal

Warta kasebut minangka cara mung kanggo metu saka kutha kanggo nyerang, njarah, utawa koin. Sampeyan bisa liwat portal menyang papan liya. Sampeyan bisa mburu lan bali kanthi cara sing padha, nanging mungsuh uga bisa liwat portal menyang kutha sampeyan. Dadi, sampeyan kudu nggawe keamanan nggunakake menara.

Yen sampeyan kasengsem ing game simulasi, mula sampeyan kudu nyoba Camp Pinewood uga Nanging saiki, sampeyan kudu nggoleki fitur ing Game Lumbercraft. Ana ton fitur apik tenan kanthi grafis berkualitas tinggi.

Kontrol kasebut lancar lan responsif, ing endi sampeyan bisa ngontrol karakter kanthi 360 arah. Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh, mula entuk Lumbercraft Android ing Smartphone lan wiwiti njlajah kabeh fitur game.

Details app

jenengTukang Kayu
Size153.1 MB
versiv2.3.1
Jeneng Paketcom.noorgames.timbercraft
DeveloperVOODOO
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download File Apk?

Lumbercraft Download kasedhiya ing kaca iki lan uga ing Google Play. Dadi, yen sampeyan pengin ndownload saka kene, banjur tutul tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis, sawise nutul tombol.

Fitur Utama Game

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Game Simulasi Paling Apik
  • Mbangun Jagad Sampeyan
  • Lindhungi Kutha Sampeyan
  • Serangan lan Jarah
  • Antarmuka pangguna-loropaken
  • Kontrol Cepet lan Responsif
  • Tampilan bermutu
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Yen sampeyan pengin seneng ing wektu luang, mula Lumbercraft Apk minangka platform paling apik. Sampeyan bisa seneng-seneng ing kabeh wektu ing piranti Android. Dadi, coba banjur wiwiti game paling apik. Download saka link sing kasedhiya ing ngisor iki.

Unduh Link

Ninggalake Komentar