Madden Mobile 21 Apk Download Kanggo Android [Paling Anyar]

Hello everyone, kita kene karo kabar apik kanggo kabeh penyayang bal-balan. EA Sports ngluncurake seri video game paling anyar, sing dikenal minangka Madden Mobile 21 Apk. Ing game iki, sampeyan bakal nemokake pengalaman nyata-wektu karo akeh fitur apik tenan.

Iki minangka game video sing paling canggih sing sampeyan lakoni. Ana luwih akeh fitur lan kabisan sing luar biasa, sing bakal digunakake bareng sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah ndownload game iki, sampeyan bisa ngubungi kita liwat bagean komentar.

Ringkesan Madden Mobile 21 Apk

Iki minangka game bal-balan online bebarengan, sing dikembangake dening EA Sports. Madden Mobile 21, minangka seri madden paling anyar, sing nyedhiyakake pengalaman nyata kanthi teknik anyar, trek lapangan sing apik, lingkungan sing realistis, lan utamane kontrol gerakane.

Ing versi iki, sampeyan bakal nemokake gerakan lan taktik anyar lan apik tenan. Kajaba saka nggawe keputusan sing cepet nggawe luwih apik, sampeyan saiki bisa ngganti keputusan sampeyan saka rush, rush kacepetan, muter, lan liya-liyane, sing ndadekake realistis.

Kaya sing sampeyan ngerti, pemain bal-balan anyar duwe gaya operator bola. Dadi, ing game iki, uga ditambahake, tegese sampeyan bisa ngganti statis operator bola. Iki nggawe kontrol bal lan lapangan luwih cepet.

Tackling minangka salah sawijining pamindhahan sing paling apik kanggo mungkasi mungsuh, sing uga minangka salah sawijining tawaran. Nanging sampeyan kudu cocog wektu tackling karo mungsuh. Yen sampeyan cocog karo wektu mung banjur tackle bisa sukses, yen ora, sampeyan bakal kantun tackle.

Iki kabeh minangka animasi adhedhasar fisika, sing ndadekake bal-balan sing paling nyata Game 3D ing jaman iki. Sampeyan bisa nemokake gaya lan gerakan apik tenan, karo wong-wong mau sampeyan bisa kawentar antarane liyane. Sampeyan mung kudu nggawe tim lan nglamar. Yen sampeyan dadi pemain sing apik, mula ora ana sing ngalangi sampeyan.

Sampeyan kudu entuk pamuter sing paling apik kanggo urutane critane game sing apik. Kita bakal nuduhake dhaptar pemain peringkat paling dhuwur ing Madden karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake, jeneng pemain favorit sampeyan liwat bagean komentar.

  • Lamar jackson
  • Patrick Mahomes
  • Russell Wilson
  • Drew Brees
  • Aaron Rodgers
  • Matt Ryan

Lamar Jackson minangka pemain bal-balan paling apik ing taun 2019 nganti 2021. Dheweke uga dadi sampul seri madden 21. Ing game dheweke dadi pemain paling dhuwur.

Details app

jenengPonsel 21 Madden XNUMX
Size79.03 MB
versiv7.1.1
DeveloperEA Sports
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur utama Madden Mobile 21 Apk

Nalika nuduhake sawetara fitur ing paragraf ing ndhuwur, nanging ana luwih akeh panjelasan. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama sing gampang karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa nemokake fitur liyane sing apik tenan nalika njelajah app iki. Sampeyan uga bisa enggo bareng.

  • Gratis Download mung kasedhiya ing situs iki
  • Gratis Gunakake
  • Gerakan Paling Anyar
  • Taktik anyar
  • Ngatasi masalah
  • Defense
  • Spin
  • Luwih Ngontrol karakter
  • Antarmuka sing ramah pangguna

Gambar saka App

Kepiye Download Madden Mobile NFL21 Apk?      

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki minangka versi paling anyar. Dadi, ora kasedhiya ing Google Play Store utawa situs web liyane. Nanging kanggo sampeyan kabeh, kita nggawa aplikasi iki. Sampeyan bisa ngundhuh saka kaca iki. Sampeyan nemokake tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Kepiye Instal Madden NFL 21 Apk?

Sawise sampeyan ndownload file Apk, sampeyan kudu nggawe sawetara owah-owahan keamanan sadurunge miwiti proses instalasi. Kanggo nindakake sing kita arep kanggo nuduhake proses ing langkah ing ngisor iki, mung tindakake langkah kanggo nggawe instalasi sampurna ing piranti Android.

  • Bukak Setelan lan Bukak Panel Keamanan
  • Tandha 'Sumber sing ora dingerteni' lan Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Folder Download
  • Tutul file Apk sing Diunduh banjur Pilih Pilihan Instal
  • (Enteni sawetara detik nganti instalasi rampung)
  • Bukak.
  • kesimpulan

Madden Mobile 21 Apk punika game bal-balan Android paling anyar, kang nawakake pengalaman nyata-wektu karo bebarengan online. Sampeyan bisa duwe wektu gedhe muter game iki apik tenan.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Ninggalake Komentar