Unduh Magica.io Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan seneng dolanan fantasi karo kanca-kanca? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi apik tenan kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Magica.io Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform game paling apik kanggo para pemain game lan seneng. Nyedhiyakake game sing sederhana nanging menarik, yaiku babagan sihir.

Sihir lan manungsa wis kaiket wiwit jaman kuna. Ana macem-macem perkara, sing ora bisa dingerteni wong ing wektu kasebut, sing katon ora mungkin. Dadi, wong diarani sihir lan banjur dadi salah sawijining hobi sing paling populer kanggo golek dhuwit.

Nanging uga ana sawetara wong, sing seneng entuk kekuwatan sing luar biasa kasebut. Dadi, kanggo para gamer, minangka salah sawijining perkara sing paling umum kanggo entuk tenaga super. Kasedhiya macem-macem game ing pasar, sing bisa diputer lan nikmati para pangguna. Dadi, kita saiki duwe aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Iki menehi pangguna pengalaman sing luar biasa dadi tukang sulap lan mbela negarane saka tukang sulap liyane. Ana macem-macem fitur kasedhiya ing app iki, liwat kang pemain bisa seneng urutane critane game. Dadi, ana luwih akeh sing kasedhiya ing game kasebut, sing bakal dituduhake karo sampeyan ing rincian ing ngisor iki.

Ringkesan Magica.io Apk

Iki minangka platform game Android, sing nawakake game aksi paling apik kanggo para pemain bisa muter lan nikmati. Kasedhiya macem-macem kekuwatan kanggo pangguna, sing kudu digunakake para pemain marang wong liya lan mudhun. Dadi, mainake game iki karo kanca-kanca lan simpen bangsa sampeyan.

Ana macem-macem mode kasedhiya kanggo pemain, kalebu online lan offline. Ing mode online, kedhaftar bisa muter game iki, kang pemain online liyane. Sampeyan uga bisa nyambungake platform media sosial karo iki Game Pertempuran lan ngajak kanca-kanca.

Magica.io App nyedhiyakake macem-macem misi, sing kudu sampeyan ngrampungake lan nglawan pesulap sing paling apik. Sampeyan bisa entuk macem-macem hadiah saben dina lan uga mbukak kunci karakter anyar. Sampeyan duwe macem-macem jinis kekuwatan, sing kudu ditambahake.

Geni, banyu, lan bumi minangka kekuwatan utama sing kasedhiya kanggo saben pemain. Dadi, sampeyan kudu nggunakake kontrol kanggo njupuk tembakan sing sampurna lan ngalahake mungsuh. Kekuwatan utama padha, nanging ana sawetara sing nambah karusakan, akurasi, lan fitur liyane.

Pangapikan kasebut bakal nggawe tembakan sampeyan ora bisa dilalekake lan sampeyan bakal dadi pemain paling kuat ing kabeh wektu. Ana macem-macem karakter lan fitur sing dikunci sing kasedhiya ing game iki, nanging pangguna kudu mbukak kunci kabeh fitur sing kasedhiya kanthi tuku.

Kabeh produk mung nyedhiyani akses mbayar, pramila kita kene karo versi dipunéwahi kanggo sampeyan kabeh. Magic.io Mod Apk nawakake kabeh fitur sing dibayar lan dikunci ora dikunci kanthi gratis, tegese sampeyan ora butuh dhuwit kanggo nandur modal ing game iki.

Sampeyan bisa ngontrol game kanthi lengkap lan seneng muter. Dadi, cukup download Magica.io Kanggo piranti Android lan jelajahi kabeh fitur sing kasedhiya. Yen sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan app iki, banjur terus ngunjungi situs web.

Details app

jenengMagica.io
Size94.85 MB
versiv2.1.25
Jeneng Paketio.battleroyale.magicka
DeveloperGAMES AZUR CASUAL
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Best Action Game
  • Gameplay Online lan Offline
  • Mantra Sihir Beda
  • Kasedhiya Multiple Karakter
  • Upgrade Karakter lan Kekuwatan
  • Peta sing Beda
  • Kontrol Gamelan lan Responsif
  • Entuk Bebungah Multiple
  • Iklan kanthi Wuku
  • Entuk Fitur Bayaran Gratis
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Game liyane sing padha kanggo sampeyan.

Arcade Macan

Epic Soaka Snaeh 2 Apk

Kepiye Download file Apk?

Versi resmi kasedhiya ing Google Play, nanging kita duwe versi mod kanggo sampeyan. Dadi, yen sampeyan pengin ndownload versi mod lan ngakses kabeh fitur sing dikunci, banjur temokake tombol download ing kaca iki. Sampeyan kudu nutul banjur ngenteni sawetara detik download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Magica.io Apk minangka platform game Android paling apik kanggo para pemain supaya entuk pengalaman sing luar biasa. Dadi, download game iki lan miwiti main game paling apik. Yen sampeyan pengin entuk luwih akeh game, bukak situs web kita lan entuk kabeh koleksi game paling anyar.

Unduh Link

Ninggalake Komentar