Unduh Mangadex Apk Kanggo Android [Update 2022]

Halo Manga Lovers, kita saiki duwe aplikasi Android liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal kanthi jeneng Mangadex Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake koleksi crita manga paling gedhe ing macem-macem basa. Iki uga nawakake crita manga saka kabeh ndonya.

Kaya sing sampeyan ngerteni manawa manga minangka salah sawijining cara hiburan sing paling apik. Ing wiwitan, Jepang minangka siji-sijine negara, ing ngendi wong-wong saka kabeh umur seneng maca komik manga. Nanging wektu liwati wong saka macem-macem bangsa wiwit nggunakake minangka hiburan.

Ing jaman iki, ana mayuta-yuta penyayang manga ing saindenging jagad, sing seneng ngentekake wektu kanggo maca faksi, roman, medeni, lan kabeh jinis komik liyane. Nanging amarga kurang informasi, dadi angel golek komik iki kanggo ngerti basa sing bisa.

Amarga asal-usul, biasane, crita nuduhake basa Jepang, sing cukup angel dingerteni kanggo wong liya. Dadi, kita ing kene karo aplikasi iki, sing nawakake kabeh koleksi komik manga sing ana gandhengane karo basa sampeyan.

Kita bakal ngomong babagan iki kanthi luwih rinci karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan arep nggunakake aplikasi iki, banjur disaranake sampeyan tetep karo kita kanggo sawetara wektu kanggo ngerti babagan. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake app iki, hubungi kita.

Ringkesan Mangadex Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake koleksi crita manga paling gedhe. Iki uga nyedhiyakake crita sing beda-beda ing macem-macem basa, sing bisa disenengi para pangguna nalika maca. Uga nganyari toko crita sing dibangun saben dina, tegese sampeyan bakal entuk crita sing diunggah.

Mangadex App nawakake macem-macem kategori miturut konten, sawetara kategori paling apik ing kene kayata Fantasi, Aksi, Asmara, Ngeri, Dewasa, Advancer, Fiksi ilmiah, lan liya-liyane. Iki minangka cara paling apik kanggo nemokake crita lan konten sing gegandhengan kanthi luwih cepet.

Iki uga menehi sampeyan ngakses toko liyane lan ndownload crita apa wae. Sawise download rampung, sampeyan uga bisa maca offline. Nawakake loro fitur offline lan online. Dadi, sampeyan bisa ndownload akeh crita sing bisa, nalika sampeyan online lan simpen. Banjur sampeyan bisa nonton offline.

Mangadex Apk nawakake Manga crita saka sak ndonya ing macem-macem basa. Kita bakal nuduhake sawetara saka wong-wong mau karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane sing bisa nemokake ing. Sawetara basa yaiku Inggris, Bahasa, Italiano, Polski, Portugues, lan liya-liyane.

Sampeyan bisa njelajah fitur liyane apik tenan saka aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah ndownload app iki, hubungi kita. Kita bakal mbantu sampeyan kanthi cepet.

Details app

jenengMangadex
Size17.38MB
versiv1.0.1
Jeneng Paketcom.xapp.comic.manga.dex
DeveloperStars Appic
KategoriAplikasi/Comics
pricefree
Dibutuhake Minimal4.2 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Nalika nuduhake sawetara fitur utama app iki karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane sing bisa dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman pribadi karo kami.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Ton of Manga Stories
  • Akeh Basa
  • Ngundhuh Cepet
  • Sistem Telusuran internal
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Ads Blocker gratis
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kita nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol download banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Iki minangka proses sing gampang ditindakake, cukup menyang setelan lan mbukak panel keamanan, banjur aktifake 'Sumber Ora dingerteni'. Saiki sampeyan bebas nginstal file Apk.

kesimpulan

Mangadex Apk minangka aplikasi paling apik, sing nawakake koleksi crita manga paling gedhe ing macem-macem basa. Dadi, download app iki lan wiwiti kanikmatan tanpa wates. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link  

Ninggalake Komentar