Unduh Aplikasi Mangalivre Kanggo Android [Update 2022]

Halo, apa pengin entuk koleksi komik utawa crita grafis sing paling apik? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling misuwur sing dikenal minangka Mangalivre App. Menehi sawetara koleksi crita komik lan grafis paling apik.

Jepang minangka asal saka crita komik lan grafis, ing ngendi wong-wong kanthi umur beda maca ing wiwitan. Nanging sawise suwe, wong liwat wong liya saka papan liya lan wiwit misuwur. Ana akeh aplikasi ing internet, sing nawakake layanan kasebut nanging nawakake biaya premium.

Sampeyan kudu mbayar dhuwit nyata kanggo entuk manga paling anyar. Dadi, kita nggawa aplikasi iki, kanthi sampeyan bisa ngakses kabeh komik paling anyar kanthi gratis. Sampeyan ora prelu nglampahi sepeser kanggo ngakses fitur apa wae. Sampeyan mung kudu nginstal app iki ing piranti lan wiwiti nonton.

Ana sawetara fitur, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi iki kanthi sampurna, disaranake sampeyan ngerti babagan aplikasi iki, sadurunge digunakake. Dadi, tetep karo kita sawetara wektu lan kita bakal nuduhake fitur sing luwih apik ing aplikasi iki.

Ringkesan App Mangalivre

Iki minangka aplikasi Android paling apik, sing digawe dening Program Geek Brazil. Luwih becik maca crita komik grafis paling anyar kanthi gratis. Nawakake salah sawijining koleksi crita manga paling gedhe sing bisa diwaca kanthi gratis lan sampeyan uga bisa nggawe koleksi novel pribadi.

Kaya sing wis dingerteni, manga biasane kasedhiya macem-macem kategori kayata medeni, katresnan, fantasi, lan liya-liyane. Kabeh kategori iki kasedhiya ing. Dadi, sampeyan bisa nemokake kanthi gampang apa wae ing kene. Antarmuka ndadekake pangguna luwih nyaman nggunakake aplikasi iki.

Mung ana siji masalah, sampeyan bisa ngadhepi nalika nggunakake. Masalahe yaiku basa, saiki kasedhiya ing basa Portugis lan angel dingerteni wong liya. Nanging amarga antarmuka pangguna sing ramah, sampeyan bisa uga gampang digunakake.

The Aplikasi Anime nawakake sampeyan nyimpen koleksi dhewe lan sampeyan uga bisa enggo bareng karo wong liya. Ana akeh fitur liyane saka aplikasi iki, sing bisa ditemokake kanthi nggunakake aplikasi iki. Dadi, mung ngundhuh aplikasi iki lan miwiti nggunakake.

Yen sampeyan duwe masalah ndownload app iki, sampeyan uga bisa ngubungi kita. Cara kanggo ngubungi kita yaiku liwat bagean komentar. Bagean komentar kasedhiya ing pungkasan kaca iki. 

Details app

jenengMangalivre
Size3.4MB
versi v1.0
Jeneng Paketcom.progame.mangalivregb
KategoriAplikasi/Comics
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.3 lan Ndhuwur

Fitur Utama App Mangalivre

Nalika nuduhake sawetara fitur aplikasi iki ing paragraf ing ndhuwur, kita bakal nuduhake sawetara fitur kasebut ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman pribadi karo kita liwat bagean komentar.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Koleksi Manga Paling Gedhe lan Paling Anyar
  • Kategorisasi Paling Apik
  • Gampang digoleki isi
  • Graphics HD
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download Apk Mangalivre?

Kanggo ndownload file Apk aplikasi iki, sampeyan kudu nemokake tombol download ing kaca iki. Tombol bakal ditemokake ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, cukup menyang setelan lan mbukak panel keamanan, banjur aktifake 'Sumber Ora dingerteni' lan metu. Saiki bukak manajer file lan mbukak undhuhan, banjur tutul file Apk banjur pilih opsi instal.

Sawise proses instalasi rampung, sampeyan bebas nggunakake.

kesimpulan

Aplikasi Mangalivre minangka aplikasi paling apik kanggo entuk hiburan manga kanthi gratis. Sampeyan bisa nonton macem-macem crita nggunakake piranti Android. Dadi, cukup download app iki lan wiwiti nggunakake. Terus dolan menyang situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.

Ninggalake Komentar