Unduh Media Lounge Apk Kanggo Android [2022]

Hai, kita bali karo aplikasi Android liyane sing apik tenan. Dina-dina iki masarakat pengin nggunakake wektu kwalitas kanggo hiburan sing paling apik. Mula kita ing kene duwe aplikasi hiburan TV paling anyar, sing dikenal minangka Media Lounge Apk.

 Ana akeh aplikasi liyane sing nawakake layanan sing padha, nanging ana bedane gedhe antarane iki lan liyane. Nawakake hiburan tanpa wates kanggo sampeyan, ton saluran TV, Akeh Film, serial televisi, acara televisi, lan liya-liyane.

Ringkesan Media Lounge Apk

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake saluran televisi, serial TV, acara TV, koleksi film paling anyar lan lawas, lan liya-liyane. Iku app paling apik tenan kanggo telpon Android piranti. Dadi, tanpa mbuwang wektu, ayo miwiti karo apa sing ditawakake.

Film

Bagian iki nyedhiyakake film paling anyar. Uga nyedhiyakake akeh kategori film sing beda-beda, kita bakal nuduhake sawetara ing dhaptar ing ngisor iki, nanging sadurunge, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan uga bisa nelusuri film apa wae.

Dhaptar Kategori Film

  • Tindakan  
  • Adventure
  • Animation
  • Comedy
  • angkara
  • drama
  • Family
  • medeni
  • Fantasi

Ana dhaptar dawa sing bisa ditemokake. Sampeyan mung kudu mriksa dhewe.

Acara TV

Ing kana sampeyan bakal nemokake kabeh jinis pertunjukan, sampeyan bisa nelusuri pertunjukan utawa sampeyan bisa nemokake liwat kategori sing kasedhiya.

TV Live

The Aplikasi IPTV nawakake ton saluran televisi. Iki menehi sampeyan macem-macem kategori miturut kabeh jinis pangguna. Sampeyan bisa mriksa online saluran kewarganegaraan, umur, lan favoritisme. Iki nyedhiyakake dhaptar saluran sing dawa. Sampeyan mung kudu golek kabutuhan.      

TV Olahraga

Yen sampeyan seneng olahraga, iku minangka hadiah sing paling apik kanggo sampeyan. Nyedhiyakake kabeh jinis saluran olahraga kayata Sepak Bola, Basket, Jangkrik, Gulat, lan liya-liyane. Iki minangka papan sing paling apik kanggo golek hiburan olahraga.

music

Uga nyedhiyakake musik paling apik. Sampeyan bisa nemokake musik nganggo basa apa wae. Nyedhiyakake kabeh jinis musik. Sampeyan bisa nemokake Kulon, Klasik, Hip Hop, lan liya-liyane.

Adult

Aku ora mikir kudu nerangake bagean iki. Sampeyan bisa ngerti jinis hiburan sing bakal dipikolehi saka bagean iki. Nanging ana fitur liyane kanggo keamanan privasi sampeyan yaiku sampeyan bisa nyetel sandhi ing bagean iki lan ngunci. Sampeyan bisa mbukak nalika pengin.

Ana prekara liyane sing pengin dakkirimake yaiku, ana sawetara saluran lan film sing ora bisa digunakake. Mung amarga app gratis, sing nawakake saluran gratis lan sawetara sing mbayar. Nanging kadang saluran lan film iki ora bisa digunakake.

Details app

jenengLounge Media
Jeneng Paketcom.app.strix
versiv3.1.0
Size5.59 MB
DeveloperWANITA
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake MinimalLollipop (5) - API level 21

Fitur Utama Media Lounge Apk

Kaya sing wis dibahas meh kabeh babagan aplikasi iki, nanging ana sawetara fitur utama sing bakal dakkandhakake ing ngisor iki. Yen sampeyan mikir manawa aku ora kejawab babagan aplikasi iki. Aja bebas menehi saran ing bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Kategori Paling Apik
  • Tampilan Kualitas HD +
  • Protection sandi
  • Pangguna-lestari

Potret layar saka App

Kepiye Download Media Lounge Apk?

Kanggo ndownload app iki, sampeyan mung kudu nutul tombol download sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Kita nuduhake link sing bisa digunakake lan aman kanggo aplikasi iki, mula luwih becik yen sampeyan tutul. Sawise nutul download kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Cara Instal Media Lounge Apk?

Kanggo nginstal ing piranti Android, sampeyan kudu ngaktifake pilihan siji. Iki minangka langkah sing gampang banget, nanging kanggo sampeyan kabeh, kita bakal nuduhake kabeh proses kanthi langkah-langkah. Sampeyan kudu tindakake langkah iki kanggo nginstal ing piranti.

  • Bukak Setelan banjur Bukak Keamanan
  • Aktifake pilihan 'Sumber ora dingerteni'
  • Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur Pilih Instal Pilihan
  • (Ngenteni sawetara detik)
  • Bukak.
kesimpulan

Media Lounge Apk minangka platform hiburan paling apik, sing nawakake kabeh jinis hiburan kanthi gratis. sampeyan ora prelu mbuwang satus duwit.   

Unduh Link

Ninggalake Komentar