Unduh Apk Mercado Libre Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan duwe barang, sing ora migunani maneh lan pengin ngilangi? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Mercado Libre Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake platform paling laris lan tuku kanggo produk bekas. Sampeyan bisa adol apa wae utawa tuku produk bekas kanthi rega minimal.

Kaya sing sampeyan ngerti, pikirane manungsa angel dingerteni, ana macem-macem ton, sing pengin dituku lan digunakake sapa wae. Nanging biasane sawise tuku produk, masarakat ora seneng nggunakake utawa mung bosen. Dadi, ana akeh dhuwit sing boroske kanggo produk kasebut.

Uga ana wong, sing ora bisa produk kanthi rega resmi. Nanging dheweke pengin nggunakake. Dadi, ana rong pilihan lan sing pertama yaiku ngatur kanggo nyimpen dhuwit kanggo tuku. Sing liyane yaiku golek wong sing adol produk sing dibutuhake digunakake, mula regane regane murah lan gampang dituku.

Dadi, kita ana ing kene platform sing paling apik, supaya kabeh wong bisa gampang tuku lan adol. Ana pirang-pirang fitur lan layanan sing luwih apik sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing pangguna bisa nikmati lan entuk pengalaman sing paling apik. Dadi, tetep wae karo kita lan nikmati.

Ringkesan Mercado Libre Apk

Intine, iki aplikasi belanja online Android, sing nawakake pangguna kanggo tuku produk liya ing rega sing paling larang. Uga nyedhiyakake layanan kanggo para adol supaya bisa adol produk kanthi cepet, kanthi pangguna bisa gampang golek dhuwit saka barang-barang sing ora ana gunane.

Ana rong bagean utama aplikasi iki. Sing pertama yaiku tuku online. Dadi, kita miwiti karo proses tuku, liwat ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh produk favorit. Ana macem-macem produk sing kasedhiya ing toko iki, sing bisa dituku wong. Kita bakal nuduhake dhaptar produk karo sampeyan kabeh ing ngisor iki, sing kasedhiya ing aplikasi iki.

  • Clothes
  • Busana
  • Buku
  • piranti
  • Instruments
  • Furniture
  • Tools
  • Akeh liyane

Sampeyan bisa nemokake produk kasebut amarga kasedhiya macem-macem jinis produk. Nanging sampeyan uga bisa nemokake ton wong liya. Nyedhiyakake pangguna supaya bisa ndeleng item sing sampurna, sadurunge ndhaptar odder. Kasedhiya gambar sudhut sing beda-beda, ing endi pangguna bisa gampang ngerti.

Aplikasi Mercado Libre uga nyedhiyakake kabeh informasi rinci babagan produk ing deskripsi, supaya sampeyan bisa ngerti babagan kondhisi kasebut. Sampeyan bisa nggedhekake item kanggo informasi luwih lengkap lan nemokake babagan kabeh.

Uga nyedhiyakake kabeh produk relatif lan sing adol, supaya sampeyan bisa ngerti babagan rega penjual liyane lan mbandhingake kanthi gampang. Sampeyan bisa ngubungi bakul lan takon kabeh babagan produk, sadurunge tuku. Nyedhiyakake cara paling apik, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngerti babagan iki.

Ana ton fitur liyane sing kasedhiya ing aplikasi iki, nanging kita kudu ngerti babagan fitur sales. Sampeyan bisa kanthi gampang adol barang ing app iki, tegese sampeyan bisa kanthi gampang adol barang anyar utawa bekas. Sampeyan bisa kanthi gampang ngirim pariwara gratis kanggo produk, supaya gampang golek pembeli kanthi luwih gampang.

Nyedhiyakake akun, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngatur kabeh tuku lan adol. Iki minangka cara paling apik kanggo ngatur kabeh penghasilan. Malah nyedhiyakake layanan kanggo konten karo panuku, liwat olahpesen.

Dadi, ana ton fitur liyane sing luar biasa sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa digunakake lan nikmati. Dadi, cukup download Mercado Libre For Android lan entuk kabeh fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah ngakses aplikasi iki, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Details app

jenengPasar Gratis
Size40.64 MB
versiv10.200.1
Jeneng Paketcom.mercadolibre
DeveloperPasar Gratis
KategoriAplikasi/Blanja
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Platform Tuku lan Jual Paling Apik
  • Layanan sing kasedhiya ing Negara sing Beda
  • Lacak Paket Sampeyan
  • Manajemen akun
  • Pembayaran ing Fitur Cicilan uga Kasedhiya
  • Hubungi Panuku utawa Penjual Gampang
  • Entuk Produk ing Langkah-Langkah Sampeyan
  • Temokake Apa wae Produk Produk Anyar lan Anyar
  • Koleksi Item Gedhe, Sing Tambah Saben Dina
  • Antarmuka iku grapyak karo pangguna
  • Ndhukung Akeh Basa
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Adidas Konfirmasi App

Global Mall Apk

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, mula kasedhiya kanggo sampeyan kabeh. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki, sing bisa entuk diskon kanggo tuku barang apa wae. Dadi, mung temokake tombol undhuhan banjur tunyuk, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Iki minangka cara paling apik, kabeh barang sing ora ana gunane bisa digunakake maneh. Dadi, coba gunakake kanthi apik, sing ora ono gunane kanggo sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang ngasilake dhuwit kanthi angel lan liyane bisa entuk mupangat liyane. Dadi, cukup download Mercado Libre Apk lan akses kabeh layanan sing kasedhiya.

Unduh Link

Ninggalake Komentar