Unduh Apk MOBA Mugen Kanggo Android [2022 ML Mod]

Yen sampeyan nggoleki Mod saka arena pertempuran online multipemain paling apik Mobile Legends, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita ana ing kene kanthi aplikasi paling apik, sing dikenal minangka MOBA Mugen Apk. Iki minangka versi mod ML paling anyar lan paling apik, sing nyedhiyakake fitur paling apik kanggo pangguna supaya bisa dinikmati.

Ana macem-macem aplikasi sing kasedhiya ing pasar, sing nyedhiyakake macem-macem watesan kanggo pangguna. Dadi, biasane, wong ora pengin entuk watesan, mula kita lagi mrene nganggo aplikasi iki. Yen sampeyan pemain ML, sampeyan kudu nyoba mod sapisan kanggo duwe pengalaman sing beda.

Apa MOBA Mugen Apk?

MOBA Mugen Apk minangka aplikasi game sing dimodifikasi Android, yaiku mod ML. Nyedhiyakake fitur lan layanan sing paling apik kanggo para pemain supaya seneng game kasebut. Nawakake fitur koleksi paling apik lan layanan, liwat kang pemain bisa duwe pengalaman game luwih.

Yen sampeyan dudu pemain ML, mula luwih dhisik kudu ngerti babagan game kasebut. Mobile Legends minangka arena pertempuran online multipemain, sing nyedhiyakake platform terbuka kanggo pangguna supaya bisa gabung lan main. Kasedhiya nganyari anyar, kalebu karakter, katrampilan, kekuwatan, kulit, lan liya-liyane.

Minangka lima urutane critane game kanggo lima, ing endi saben tim mung duwe siji tujuan kanggo ngrusak sumber mancur utama mungsuh. Sampeyan bisa nganggep iki game sing sederhana, nanging ana milyaran pemain ing saindenging jagad, sing main game iki saben dina.

Dadi, sampeyan bakal angel menang. Nyedhiyakake layanan premium kanggo para pemain, sing bisa digunakake kanthi nggunakake dhuwit. Ana macem-macem barang, sing kudu mbukak kunci kanthi nggunakake dhuwit nyata. Cukup ora adil yen sawetara pemain ora bisa nggunakake dhuwit ing game.

Mulane kita kene karo MOBA Mugen Mod kanggo sampeyan, liwat kang bisa duwe kabeh koleksi paling apik fitur. Ing Game Mod Nyedhiyakake sampeyan entuk kabeh fitur mbayar game kanthi gratis, sing bisa uga biaya ewu dolar.

Mode perang wis apik lan kasedhiya mode 3v3 kanggo pangguna. Dadi, sampeyan bisa duwe pengalaman main game sing luwih apik. Grafis uga wis dimodifikasi, sing nyedhiyakake kualitas sing luwih apik lan jelas kanggo para pangguna.

Kabeh ukuran obyek wis ditambah, sing bakal menehi tampilan karakter sing luwih apik. Modifikasi peta uga wis digawe lan kabeh bagean sing ora perlu wis dicopot. Koleksi berlian uga ditambah, tegese sampeyan ora butuh akun Top-up.

Kabeh koleksi fitur kasedhiya kanthi gratis, nanging yen sampeyan pengin nggunakake berlian, sampeyan isih bisa duwe berlian tanpa wates ing MOBA Mugen v1.7 Apk. Yen sampeyan seneng ML resmi lan pengin diretas lan kulit kanthi gratis, mula sampeyan kudu nyoba Peringkat Booster Xmod.

Nanging yen pengin nyoba sing anyar, mula ing kene sampeyan kudu entuk aplikasi iki. Bakal nyedhiyakake pengalaman game sing beda nanging apik tenan. Sampeyan bakal seneng banget karo aplikasi iki. Dadi, entuk aplikasi iki ing Android lan rasakake.

Sampeyan bisa nemokake akeh fitur lan perbaikan sing luwih apik, sing kasedhiya ing versi iki. Kita nuduhake sawetara fitur karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang entuk aplikasi iki ing Smartphone utawa Tablet lan njelajah kabeh.

Details app

jenengMOBA Mugen
Size99.5 MB
versiv8.0
Jeneng Paketdening.syarifad.indo.present
DeveloperSYARIFAD
KategoriGames/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal2.2 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download File Apk?

Kasedhiya ing kaca iki, tegese ora prelu mbuwang wektu kanggo nemokake. Sampeyan mung kudu nutul tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik sawise tunyuk wis digawe.

Fitur utama

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Versi ML sing Paling Modifikasi
  • Entuk Gameplay Anyar
  • Peta sing Beda
  • Ukuran lan Grafik Tambah
  • Diamonds Unlimited
  • Kulit sing ora dikunci
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan pengin nyoba sing anyar lan nambah pengalaman game, sampeyan kudu entuk MOBA Mugen apk ML Download. Ana sawetara modifikasi paling apik sing wis digawe para penggemar supaya bisa nyoba. Dadi, entuk aplikasi iki lan jelajahi kabeh fitur modifikasi sing kasedhiya.

Unduh Link

1 mikir babagan "Download Apk MOBA Mugen Kanggo Android [2022 ML Mod]"

Ninggalake Komentar