MoreinLive Apk 2022 Download Kanggo Android [Aplikasi Kencan]

Dadi dhewe, pengin seneng-seneng karo macem-macem streamer? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka MoreinLive. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform kanggo ketemu karo macem-macem wong lan ngobrol karo dheweke. Ana macem-macem streamer sing pengin ngobrol karo sampeyan.

Ing kuping, ana macem-macem masalah nalika ketemu wong anyar lan uga gelombang pandemi uga durung rampung. Dadi, masarakat luwih seneng nginep ing njero ruangan lan ora gelem nemoni wong liya. Mula, masarakat nggunakake piranti digital, sing nyuda panyebaran virus iki, lan uga bisa ditindakake.

Wong bisa nindakake gaweyane, kanthi piranti digital, nanging biasane, dheweke ora kejawab hiburan lan ketemu wong anyar lan ngobrol karo dheweke. Dadi, dheweke luwih seneng gabung karo macem-macem platform, ing endi wong-wong saka saindenging jagad bisa bebarengan lan ngobrol babagan topik sing beda. Kasedhiya aplikasi ing pasar, sing nawakake layanan kasebut ing langganan premium.

Dadi, sampeyan kabeh ngerti manawa kita mesthi nggawa aplikasi kasebut, sing jelas gratis kanggo pangguna. Kajaba iku, kita nawakake platform, sing gratis lan mbukak kanggo kabeh wong. Iki uga app golek dhuwit kanggo streamer. Kita bakal nuduhake kabeh babagan iki, cukup karo aku lan goleki kabeh.

Ringkesan App MoreinLive

Iki minangka aplikasi sosial Android, sing nyedhiyakake platform sing kebak streamer kanthi beda jenis kelamin. Karo wong bisa ngobrol lan nuduhake macem-macem perkara. Kabeh fitur sing kasedhiya ing platform iki gratis, nanging yen pangguna pengin tuku hadiah, mula kudu mbayar hadiah sing larang.

Sejatine minangka platform penyiaran langsung, sing biasane bocah-bocah wadon nampilake acara lan pangguna liyane sing bisa melu. Yen nyedhiyakake pangguna kanggo komunikasi karo streamer liwat teks, hadiah gratis, lan hadiah mbayar. Pangguna uga bisa dadi streamer, nanging ora ing tahap awal.

Pangguna kudu nambah pangkat, kanggo miwiti streaming. Dadi, ana macem-macem streamer, sing stream rong puluh papat jam lan nyedhiyakake hiburan sing paling apik. Pangguna uga bisa entuk hadiah, sing bisa ditebus lan diowahi dadi dhuwit nyata.

Ana akeh streamer bocah-bocah wadon dibandhingake karo lanang. Pangguna bisa kanthi gampang milih lan gabung karo acara sing kasedhiya. Ngirim pesen lan takon babagan macem-macem perkara lan liya-liyane. Kirimi hadiah kanggo entuk kapentingan lan kadhangkala sampeyan bisa mungkasi ing papan liya.

The App Kencan minangka aplikasi sing aman banget, sing ora promosi konten vulgar apa wae. Pejabat nyedhiyakake sistem pemantauan rong puluh papat jam. Dadi, yen ana konten vulgar utawa reged kasedhiya ing stream sampeyan, sampeyan bakal dilarang nggunakake aplikasi iki.

Ing chatting online salah siji saka iku penting kamera. Dadi, aplikasi iki nawakake kamera sing dibangun, sing nawakake fitur paling apik kanggo pangguna. Nyedhiyakake saringan lan sistem warna kulit sing paling apik, supaya wong bisa ngganti warna kulit kanthi gampang, mbusak bintik peteng, lan liya-liyane. Iku mung makeover paling apik kanggo pangguna, sing bisa diduweni sawise mbuwang akeh dhuwit.

Ana pirang-pirang fitur liyane sing luar biasa saka aplikasi iki, sing bisa gampang nikmati lan hiburan. Sampeyan mung kudu ndownload aplikasi iki lan entuk akses gratis menyang kabeh fitur sing kasedhiya.

Details app

jenengMoreinLive
Size72.91 MB
versiv5.7.7
Jeneng Paketcom.acfantastic.moreinlive
Developerchengsihting
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal4.4 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Ton Streamer Online ngenteni
  • Kirim lan Nampa Hadiah
  • Miwiti Acara Dhewe
  • Gawe Penggemar lan Pengikut
  • Dibangun ing Kamera
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe app ngobrol liyane kanggo sampeyan.

Mika Langsung Ngobrol

Video Chat Ibiza

Kepiye Download file Apk?

Kita bakal nuduhake aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Dadi, sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Kanggo miwiti ndownload, dibutuhake tunyuk siji. Cukup nggawe siji tunyuk lan download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Tetep ing njero ruangan lan nikmati wektu luang nganggo Aplikasi MoreinLive. Temokake wong anyar, golek kanca, jelajahi wong liya, lan liya-liyane. Dadi, njaluk kabeh karo aplikasi iki, yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa hubungi pejabat.

Unduh Link

Ninggalake Komentar