Download MPL Mobile Premier League Apk Kanggo Android

Hai kabeh, kita ana ing kene app sing dikenal minangka MPL Apk. Toko game Android. Ora kaya Google Play Store. Nawakake sawetara game sing bisa diputer lan sampeyan uga entuk mbayar muter.

Sing ngerti dina iki saben wong main game seluler, nanging mung kanggo seneng-seneng. Saben wong bosen, rumangsa dhewe, utawa mung pengin nglipur, kabeh sing ditindakake mung main salah sawijining game favorit. Dadi apa ora apik kanggo mbayar kanggo muter game?

Aku ngerti iku rada angel kanggo pracaya, nanging iku bebener. Kita nyedhiyakake sampeyan kanthi cara kerja sing apik tenan lan nyenengake. Dadi, kita bakal nuduhake kabeh babagan Liga Premier Seluler. Yen sampeyan pengin ngerti babagan iki, tetep karo kita.

Ringkesan MPL Apk

Iki minangka aplikasi Android India gratis, sing nawakake sampeyan nggawe dhuwit nyata kanggo main game saka aplikasi seluler iki. Iki minangka aplikasi sing gampang banget, mula gampang dingerteni lan diputer.

Sampeyan mung kudu nggawe profil lan nambah PayPal utawa liyane. Sampeyan bisa Puter lan Entuk ing telung format beda. Sampeyan bisa muter Turnamen, Olahraga Fantasi, utawa olahraga 1 Vs 1. Kita bakal ngrembug kanthi ringkes ing ngisor iki.

Kompetisi

Ing turnamen sampeyan kudu ngirim skor paling dhuwur, sampeyan bisa muter kaping pirang-pirang nanging mung skor paling apik ing papan pimpinan. Sampeyan bakal dibayar minangka pangkat ing papan, yen sampeyan pisanan sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh tinimbang liyane.

Olahraga Fantasi

Ing olahraga fantasi, sampeyan bisa nggawe tim sampeyan kanthi milih kanca. Sampeyan bisa mlebu tim ing kontes lan dolanan. Ing iki sampeyan bakal dibayar miturut pangkat tim, yen tim sampeyan ing ndhuwur sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh.

1 vs 1

Ing format 1 Vs 1, sampeyan nglawan pemain liyane. Sing duwe skor dhuwur entuk dhuwit.

Sampeyan bisa nemokake luwih apik tenan. Sampeyan mung kudu ndownload app iki.

Details app

jenengMPL
Jeneng paketcom.mpl.androidapp.ps
Jeneng VersiV 162
versi Code50
Size58.71 MB
ABI sing didhukungarmeabi-v7a
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Versi Android sing didhukung minimalLollipop (5.1) - API level 22

Fitur utama MPL Apk

Ana akeh fitur ing kana, nanging aku bakal nuduhake sawetara fitur kasebut karo sampeyan kabeh. Aku bakal nuduhake fitur sing paling apik babagan MPL Apk. sampeyan bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar. Bebas nggunakake.

Dhaptar fitur Mobile Premier League Apk

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Akun Gratis
  • Best Games
  • Nggawe Uang
  • Hiburan
  • Selamet
  • Pangguna-lestari 

Gambar saka App

Apa Aman Gunakake Aplikasi MPL?

Ya, aman kanggo digunakake. Nyedhiyakake keamanan paling apik, nanging aplikasi pihak katelu Mula ora bisa njamin keamanan sampeyan. Mesthi ana risiko ing bisnis online, mula kanthi pribadi, disaranake sampeyan ora investasi akeh banget.

Ya, sah digunakake. Ana sawetara negara sing mbatesi aplikasi iki, nanging biasane, aplikasi iki sah digunakake.

Kepiye Download MPL Apk?

Saiki, Mobile Premier League ora kasedhiya ing Google Play Store kanggo sawetara masalah antarane pejabat aplikasi lan pejabat Google. Nanging dheweke bisa ngrampungake, nganti ngrampungake masalah, kita ana ing kene kanggo sampeyan kabeh. Kita bakal menehi link app sing aman lan bisa digunakake kanggo sampeyan. sampeyan mung kudu nutul link kasebut lan ngenteni sawetara detik nganti rampung diunduh.

Kepiye Nginstal MPL Apk?

Sawise download rampung, sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan setelan. Kita bakal nuduhake langkah kasebut, sampeyan mung kudu ngetutake lan sampeyan bisa nginstal ing piranti.

  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Tandha ing 'Sumber sing ora dingerteni'
  • Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur pilih Instal Pilihan
  • (Ngenteni sawetara detik)
  • Mbukak.
kesimpulan

MPL Apk minangka aplikasi Android paling apik, sing nawakake platform e-olahraga. Sampeyan bisa entuk dhuwit nyata saka muter game seluler.

Ninggalake Komentar