Unduh APK Mr Zip TV Kanggo Android [2022 IPTV App]

Hello everyone! Dadi penggemar streaming online, kabeh kita pengin aplikasi sing bisa melu luwih saka siji layanan kaya saluran siaran TV Langsung, Film, lan liya-liyane. Punika app sing bakal nggawe kabeh wishes iki kayektenan app diarani Pak Zip TV Apk platform streaming online sing duwe kabeh sing perlu.

Aplikasi kasebut duwe macem-macem saluran televisi, sing uga nyiarake berita langsung lan olahraga langsung. Iku pilihan sing apik kanggo pangguna sing ora bisa nggunakake aplikasi premium amarga app iki ora ngisi apa-apa kanggo streaming online.

Ringkesan

Ana siji bab karo kabeh aplikasi streaming TV sing sawetara saluran diwatesi ing pirang-pirang negara, nanging kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa streaming saluran TV ing negara endi wae lan kedadeyan kasebut amarga protokol IPTV. Yen sampeyan nggoleki saluran tartamtu banjur pilih negara lan gunakake mesin telusuran kanggo nemokake apa sing sampeyan goleki.

Kajaba warta langsung lan saluran olahraga langsung, sampeyan bakal entuk akeh film saka Hollywood nganti Bollywood. Sampeyan entuk genre saka golek minat kayata Comedy, Thrillers, Romance, Horror, Sci-fi, lan liya-liyane. Kabeh film kasedhiya kanthi kualitas video sing apik sing dadi aspek penting streaming online.

Tata letak ing Aplikasi IPTV bisa ngandika banget loropaken. UI digawe prasaja supaya sapa wae bisa ngakses kanthi gampang. Menu kasebut nduweni limang pilihan yaiku:

  • Saluran Langsung
  • Film
  • Saluran Paling Anyar
  • Saluran apik
  • Setelan

Sampeyan bisa ngatur notifikasi aplikasi saka setelan lan ana siji perkara penting sing kudu sampeyan ngerti yaiku mbutuhake pemain tambahan sing kudu didownload kanggo streaming konten sing diarani Apk pamuter Ludio.

Aplikasi Streaming TV lan Film Liyane sing kudu dipikirake

elMubashir IPTV Apk

Bongo TV Apk

 Fitur Key

  • Streaming ing saindenging jagad: Ora ana watesan ing saluran apa wae lan sampeyan bisa ndeleng apa sing sampeyan karepake.
  • Konten Gratis: Sampeyan ora kudu mbayar apa-apa kanggo streaming langsung utawa film.
  • Rilis Paling Anyar: Kabeh rilis paling anyar saka Hollywood lan Bollywood kasedhiya kanthi kualitas video sing apik.
  • 18+ Konten: Ana sawetara saluran sing kasedhiya ing dhaptar sing isine mung kanggo wong diwasa lan supaya ora tekan bocah, saluran kasebut dilindhungi sandhi sing mung sampeyan bakal ngerti.
jeneng Pak Zip TV
Kategori Hiburan
Size7.95 MB
versi1.0
KategoriAplikasi/Hiburan
DeveloperPak Zip TV
Dibutuhake Android4.0 lan ndhuwur

gambar

Iki dudu Aplikasi sing sah amarga aplikasi pihak katelu.

Wis aman digunakake?

Ora prelu kuwatir amarga aplikasi kasebut ilegal amarga aplikasi kasebut digunakake dening akeh wong lan ora nate nglaporake babagan informasi pribadine sing bocor utawa keamanan pribadi. Sampeyan bisa seneng app tanpa wedi.

Cara Ngundhuh Mr Zip TV Apk

Amarga iki app pihak katelu lan sampeyan ora bakal bisa nemokake ing Google Apps Store nanging sampeyan bisa ndownload saka tautan ing ngisor iki. Unduhan sampeyan kanthi otomatis bakal diwiwiti mung karo siji klik ing tombol download.

Cara Nginstal Mr Zip TV Apk

Proses instalasi kaya ing ngisor iki:

  • Bukak setelan telpon> setelan keamanan lan wenehi instal saka sumber sing ora dingerteni.
  • Saiki goleki file sing diunduh saka folder unduhan sing disenengi banjur tutul ing Apk.
  • Sawise tuntunan instalasi mbukak, tutul ing tombol Instal banjur enteni nganti proses instalasi rampung.
  • App sampeyan bakal siyap digunakake saiki.
kesimpulan

Nonton saluran TV apa wae tanpa masalah utawa stream film paling anyar saka macem-macem genre. Sampeyan saiki bisa ndownload Apk nggunakake tombol download.

Ninggalake Komentar