Unduh MTG Arena Mobile Apk Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan salah sawijining game kertu sihir sing disenengi lan pengin nemu game kertu sing paling apik? Yen ya, sampeyan kudu nyoba MTG Arena Mobile Apk. Iku aplikasi Android paling anyar, kang nawakake platform game kertu paling apik kanggo pangguna kanggo muter, ngatur geladhak, crita, lan akeh liyane.

Game kertu minangka salah sawijining game paling kuno ing kabeh wektu, sing biasa dolanan lan nggawe taruhan kanggo entuk dhuwit. Nanging saiki, masarakat mainake kanggo seneng-seneng lan seneng, mula kita teka ing platform sing apik iki kanggo kabeh penyayang arena kertu supaya seneng luang.

Apa MTG Arena Mobile Apk?

MTG Arena Mobile Apk minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game arena kertu paling apik kanggo para pemain kanggo nggawe kombo kertu paling kuat kanggo mungsuh sing angel. Iki minangka platform gratis kanggo gabung lan diputer.

Temokake katrampilan sulap lan coba lawan. Kasedhiya macem-macem fitur lan layanan kanggo para pemain supaya bisa main game. Dadi, kita bakal miwiti karo antarmuka game iki, sing nyedhiyakake kabeh fitur lan layanan versi PC.

Versi PC diluncurake ing pasar sadurunge MTG Arena Beta Apk lan masarakat njaluk njaluk versi Android. Dadi, ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya ing PC lan mung sawetara pangowahan sing digawe ing antarmuka, sing kabeh pemain bisa ngerti kanthi gampang.

Kasedhiya macem-macem kategori kanggo pangguna, kanthi sampeyan bisa kanthi gampang njelajah kabeh fitur sing kasedhiya. Bagian omah nyedhiyakake kabeh pengalaman game, penghasilan, koin, mana, berlian, lan sampeyan bisa miwiti game.

Bagean kapindho nyedhiyakake informasi sing gegandhengan karo profil, sing nyedhiyakake informasi sampeyan. Sampeyan bisa nemokake kabeh prestasi, hadiah lan informasi liyane. Sampeyan uga ngerti babagan keahlian game ing MTG Arena Apk.

Dek bagean kasedhiya ing katelu, liwat kang sampeyan bisa nemokake kabeh koleksi kertu. Sampeyan kudu nyetel kertu miturut sumur, nanging sampeyan uga bisa crita liwat persiyapan. Dadi, iki minangka salah sawijining cara kanggo ngematake wong liya kanthi nggawe crita sing luwih apik.

Toko internal uga kasedhiya kanggo pangguna, sing pangguna bisa tuku barang. Kasedhiya akeh koleksi fitur lan item sing dikunci kanggo pangguna, sing bisa dituku kanthi gampang lan nggawe profil sampeyan luwih kuwat.

Mode game macem-macem kasedhiya ing MTG Arena Mobile Download kanggo pangguna, ing endi sampeyan bisa mlebu game. Nyedhiyakake kabeh koleksi acara tradisional lan standar kanggo para pemain kanggo gabung lan main. Sampeyan uga bisa mlebu ing match peringkat kanggo nambah pangkat lan entuk kertu sing luwih kuat.

Yen sampeyan nate main ing Aplikasi Yogioh Neuron, banjur urutane critane game padha ing loro game kasebut. Sampeyan bakal nemokake beda sing luwih sithik lan seneng game. Yen sampeyan duwe masalah ndownload MTG Arena Mobile Kanggo Android, aja bebas hubungi kami. Kita bakal ngatasi kabeh masalah kanthi cepet.

Details app

jenengMTG Arena Mobile
Size1008.7 MB 
versiv2022.13.10.1216
Jeneng Paketcom.wizards.mtga
DeveloperPenyihir saka Coast LLC
KategoriGames/Card
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Unduhan kasebut kasedhiya ing MTG Arena Google Play, nanging kita bakal nuduhake cara luwih cepet karo sampeyan kabeh. Dadi, sampeyan mung kudu nemokake tombol undhuhan ing kaca iki banjur tutul. Unduhan kasebut bakal diwiwiti sawetara detik sawise tunyuk wis digawe.

Sawise ndownload rampung, mula sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Kanggo nindakake, bukak setelan banjur bukak panel keamanan, banjur centhang ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, banjur bebas nginstal app iki ing piranti Android sampeyan.

Fitur utama

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Game Mobile Arena Arena Best
  • Mode Game Multiple
  • Sistem Dek sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Kertu Anyar lan Kuat
  • Mbangun-Crita
  • Toko internal
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ndhukung Pariwara
  • Akeh Liyane
kesimpulan

MTG Arena Mobile Apk minangka platform paling apik kanggo para pemain game Arena Card supaya bisa nikmati pengalaman main game ing piranti Android. Dadi, entuk aplikasi iki lan jelajahi kabeh fitur lan layanan sing luar biasa.

Ninggalake Komentar