Unduh Gratis Muse Dash Apk Kanggo Android [2022]

Ana rong perkara, sing disenengi wong nalika bosen. Ngrungokake musik utawa dolanan game, minangka cara sing paling apik kanggo nyenengake gerakan apa wae. Dadi, apa sampeyan pengin nggawe loro kegiatan kasebut dadi siji? Yen ya, banjur kita kene karo app paling apik tenan, kang dikenal minangka Muse Dash Apk. Nawakake koleksi musik paling apik, sing bisa dirungokake pangguna nalika muter.

Sampeyan ngerti ana macem-macem game sing kasedhiya ing pasar, sing bisa dadi pengalaman sing apik. Ana macem-macem koleksi game, kalebu aksi, petualangan, musik, lan liya-liyane. Kabeh aplikasi kasebut nyedhiyakake gameplay sing apik kanggo pangguna, kanggo ngrasakake wektu luang.

Nanging masalahe yaiku entuk kabeh fitur kasebut ing siji aplikasi, lan ora bisa mikir yen kita bisa duwe kabeh hiburan ing sak app. Yen sampeyan mikir padha, mula sampeyan salah. Saiki sampeyan bisa entuk kabeh fitur kasebut ing sak app lan entuk pengalaman paling apik.

Kita ana ing kene aplikasi iki, sing nyedhiyakake pangguna kanggo ngakses kabeh layanan sing kasedhiya ing macem-macem aplikasi game kasebut dadi siji. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan aplikasi iki, sampeyan mung kudu tetep bebarengan karo sampeyan lan njelajah babagan kabeh.

Ringkesan Muse Dash Apk

Iki minangka aplikasi game Android Music, sing nawakake game irama seluler. Nawakake macem-macem koleksi musik lan lagu sing nggumunake, sing bisa ditindakake pangguna nggunakake kontrol lan nambah macem-macem jinis swara. Ana macem-macem fitur kasedhiya ing game iki, kang kedhaftar bisa seneng.

Ing dhisikan, sampeyan bakal oleh pandhuan game, supaya sampeyan bisa ngerti kabeh kontrol game. Wiwitane ana sawetara peta sing mbukak, sing kudu ngrampungake pangguna. Ing peta Muse Dash App sejatine minangka trek utawa lagu, sing dikunci lan pangguna kudu mbukak kunci kanthi poin.

Sejatine ana rong tombol kontrol, sing bisa ngontrol karakter sampeyan. Y lan Play minangka rong tombol, sing bisa ngontrol. Tombol Y nawakake perang karo mungsuh dhasar lan tombol play nyedhiyakake pangguna kanggo mlumpat lan gelut karo mungsuh sing mabur.

Dadi, kanthi trek, mungsuh beda nyedhak sampeyan. Ana loro iki, sing bisa sampeyan lakoni supaya bisa menang. Cara pertama yaiku mateni wong-wong mau, sing uga nggawe swara sing beda lan cara nomer loro yaiku adonan, sing biasane ora bisa digunakake kabeh kajaba sampeyan ngadhepi glathi lemah.

Ana macem-macem mungsuh lan uga obyek. Mungsuh bisa dipateni, nanging ora bisa mateni sawetara obyek. Blades minangka pilihan sing paling apik, sing ora bisa dipateni. Dadi, disaranake sampeyan adonan. Sampeyan kudu muter nganti pungkasan lan njupuk bos. Sawise sampeyan ngilangi bos, trek kasebut bakal rampung lan sampeyan bakal entuk level sabanjure utawa mbukak kunci trek liyane.

Ana uga pets utawa kanca sing kasedhiya, sing bisa dibukak kanggo karakter sampeyan. Kewan-kewan mesthi bakal dadi karakter sampeyan lan menehi tampilan sing apik tenan. Yen sampeyan pengin ngganti karakter, banjur ana uga karakter beda kasedhiya kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa kanthi gampang milih karakter sing kasedhiya lan miwiti main game sing apik tenan. Mode sing beda uga kasedhiya, ing endi sampeyan bisa muter musik tanpa wates utawa liyane. Bakal ana luwih akeh pembaruan ing mbesuk, sing bakal ditambahake fitur liyane.

Kita nuduhake sawetara fitur game iki, nanging isih akeh sing bisa digoleki. Dadi, cukup download piranti Muse Dash Kanggo Android lan wiwiti main game sing apik tenan. Yen sampeyan pengin njelajah luwih akeh game lan aplikasi, luwih becik visit situs web kita.

Details app

jenengMuse dash
Size105.20 MB
versiv2.0.0
Jeneng Paketcom.prpr.musedash
DeveloperXD Network
KategoriGames/music
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis Download Saka Kaca Iki
  • Platform Musik lan Gaming Paling Apik
  • Jelajahi Artis Batin Sampeyan
  • Temokake Trek sing apik tenan
  • Gawe Musik Sampeyan Dhewe
  • Mbukak kunci Trek Anyar
  • Watake ayu lan apik
  • Koleksi Macem utawa Pets
  • Kontrol Gamelan lan Sederhana
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora Ana Pariwara sing Kasedhiya
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Game liyane kanggo sampeyan.

Kamulyan Umum 3 Apk

Apk Ragnarok Origin Apk

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki lan tautan langsung. Sampeyan mung kudu nemokake tombol undhuhan, sing kasedhiya ing kaca iki lan banjur nggawe siji tutul. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Jelajahi cara anyar kanggo nggawe swara lan nambah karo trek beda. Sampeyan bisa seneng-seneng apik tenan karo app iki lan entuk rasa seneng apik tenan. Dadi, download Muse Dash Apk entuk kabeh. Yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu hubungi kita, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ninggalake Komentar