Muzio Player Pro Apk 2022 Download Kanggo Android

Pamuter media minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik, ing ngendi pangguna bisa entuk kabeh hiburan sing kasedhiya. Dadi, kita kene karo pamuter MP3 digital paling apik tenan lan majeng kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka Muzio Player Pro. Iki minangka versi premium Muzio, sing nawakake kabeh fitur sing dibayar kanthi gratis.

Sing ngerti kanggo njaluk sawetara informasi utawa hiburan nggunakake swara meh wajib. Sampeyan bisa sinau akeh babagan swara. Dadi, kepiye sampeyan pengin duwe kabeh koleksi swara utawa musik? Apa sampeyan pengin nyimpen kanthi cara sing lawas utawa sampeyan pengin nyoba sing anyar?

Ing cara lawas, sampeyan bisa duwe akses mung winates kanggo pamuter. Pangguna ora bisa duwe akses menyang kustomisasi lan fitur liyane, sing uga kalebu setelan. Dadi, kita kene kanggo sampeyan kanthi fitur sing paling prasaja, nanging apik tenan.

Dadi, apa sampeyan pengin ngerti kabeh fitur aplikasi iki? Yen ya, mula kita kene kanggo sampeyan kabeh. Kita bakal nuduhake kabeh babagan aplikasi iki, sing tegese mung kudu tetep karo kita lan njelajah babagan kabeh. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa langsung ngubungi bagean komentar ing ngisor iki.

Ringkesan App Muzio Player Pro

Iku aplikasi Android, kang nawakake paling advance Bintang pamuter MP3. Iki minangka versi pro, tegese kabeh fitur mbayar aplikasi iki ora dikunci. Dadi, entuk fitur sing paling dibayar kanthi gratis lan seneng-seneng karo dheweke.

Dadi, ayo miwiti karo fitur tampilan app iki. Kaya sing sampeyan ngerteni biasane app nawakake tema siji, sing kudu sampeyan gunakake kabeh wektu. Nanging kanthi aplikasi iki nawakake macem-macem tema, kalebu siji warna, macem-macem warna, lan wallpaper unik, lan sampeyan uga bisa nambah gambar ing latar mburi. Tegese ana akeh tema, sing bisa diganti kanthi gampang nganggo mode sampeyan.

Media Player uga nyedhiyakake setelan tampilan tingkat sing luwih maju, sing pangguna bisa, malah luwih, ngatur tampilan. Aku mikir kita kudu ngliwati langkah ing muter musik amarga iku fitur umum ing kabeh app. Nanging sampeyan bisa ngethok sawetara bagean audio? Yen ora, sampeyan bisa nindakake nglereni nganggo app iki. Nawakake pemotong nada dering, sing bisa gampang dipotong bagean tartamtu saka audio apa wae

Biasane, wong seneng ngrungokake musik ing wayah wengi, nalika turu, iku kalebu perkara sing apik. Nanging masalahe yaiku nalika tangi batere mati. Dadi, kanggo masalah iki, nawakake wektu turu, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nyetel wektu lan muter musik. Bakal dipateni nalika kasedhiya.  

Apa sampeyan duwe masalah karo tambahan media ing para pemain? Banjur, biasane ana rong sebab sing pertama yaiku sampeyan nggunakake pamuter lawas lan liyane yaiku media sampeyan bakal didhelikake. Dadi, nyedhiyakake pilihan folder sing didhelikake, kanthi pangguna bisa gampang njupuk kabeh folder sing didhelikake kanthi gampang ing piranti.

Fitur mindhai media nawakake pangguna kanggo mindhai media sing kasedhiya kanthi cara sing paling apik. Sampeyan bisa nyetel paramèter sing beda-beda, ing ngendi panelusuran sampeyan bakal rampung. Sampeyan bisa ngaktifake nglirwakake lagu kurang saka 60 detik utawa nglirwakake file kurang saka 50 kb. Sampeyan bakal entuk asil sing paling apik, sing bisa kita jamin.

Iki uga bakal menehi katrangan babagan kabeh koleksi lagu, album, lan artis. Dadi, ana akeh fitur sing apik tenan, sing bisa dijelajahi kanthi gampang ing aplikasi iki. Sampeyan mung kudu ngundhuh aplikasi iki lan miwiti njelajah.

Details app

jenengMuzio Player Pro
Size13.21 MB
versiv6.7.2
Jeneng Paket com.shaiban.audioplayer.mplayer
DeveloperPamuter Audio Shaiban
KategoriAplikasi/Music & Audio
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Pamuter MP3 Paling Apik
  • Koleksi Tema Multiple
  • Pemotong Audio
  • Turu Wektu
  • Kemampuan Pemindaian Tingkat Tinggi
  • Equalizer Advance
  • Multiple Modes
  • Ora Iklan
  • Kabeh Fitur Premium kasedhiya
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi sing padha kanggo sampeyan.

Caxo

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload versi asli, sampeyan bisa ngunjungi situs web liyane. Kita bakal nuduhake versi pro, sing nawakake kabeh fitur sing ora dikunci. Dadi, kanggo ndownload versi premium, cukup golek tombol undhuhan banjur tunyuk. Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis sawetara detik.

kesimpulan

Muzio Player Pro Apk minangka pamuter MP3 paling maju. Dadi, entuk manfaat saka kabeh fitur sing kasedhiya ing app iki lan nikmati wektu sing berkualitas. Nyedhiyakake sistem enggo bareng sing dibangun, supaya sampeyan bisa enggo bareng karo wong liya kanthi gampang. Dadi, aja lali bali maneh kanggo aplikasi sing luwih apik.

Unduh Link

1 mikir babagan "Muzio Player Pro Apk 2022 Download Kanggo Android"

  1. Halo, aku tuku MP3 Muzio Player kanggo smartphone Androidku. Pamuter ora nemokake file dhaptar lagu M3U sing ana, iki rincian:

    1. Duwe 2 smartphone Android (Utama, Gawe Serep).
    2. Kaloro smartphone sing nganggo Android 10.
    3. Loro-lorone Smartphone duwe panyimpenan Internal 128GB & panyimpenan kertu SD 1TB.
    4. Kaloro smartphone duwe struktur folder sing padha karo perpustakaan MP3 manggon ing panyimpenan kertu SD 1TB.
    5. Loro-lorone smartphone duwe file M3U sing disimpen ing panyimpenan kertu SD 1TB.
    6. Smartphone utama nggunakake Google Play Music sadurunge App ora diterusake.
    7. Smartphone serep ora nate dibukak / digunakake Google Play Music sadurunge App ora diterusake.

    Mohon saran kepiye supaya dhaptar lagu M3U ditambahake menyang Muzio Player kanggo muter musik.

    Reply

Ninggalake Komentar