Unduh MyFlixer Apk v12.0.2 Kanggo Android [Update 2022]

Halo, Apa kowe pengin golek hiburan, nanging ora ngerti ing endi golek sing paling apik? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android sing apik tenan sing dikenal minangka MyFlixer Apk. Nyedhiyakake jinis film, acara TV, lan seri TV paling anyar.

Iki minangka aplikasi streaming paling apik, sing nawakake kabeh jinis hiburan. Ana dhaptar gedhe fitur app iki. Yen sampeyan pengin nggunakake app iki, sampeyan kudu ngerti babagan, sadurunge sampeyan nggunakake. Kita bakal nuduhake kabeh babagan app iki sing kita ngerti, tetep karo kita.

Ringkesan MyFlixer Apk

MyFlixer App minangka aplikasi Android gratis, sing nawakake hiburan paling apik ing kabeh wektu. Iki app gratis, tegese sampeyan ora butuh registrasi. Sampeyan mung kudu ndownload MyFlixer Apk lan nikmati kabeh fitur sing apik tenan.

Ana akeh aplikasi Android liyane, sing nuduhake manawa nyedhiyakake fitur sing padha. Nanging ing sawetara titik, sampeyan kudu mbayar, ora karo iki Aplikasi Film. Iku babar blas free, kang tegese sampeyan ora perlu nglampahi sen siji.

MyFlixer Apk duwe database hiburan paling gedhe, mula sampeyan bakal nemokake film lan Seri Televisi kanggo saben generasi lan saben generasi. Iku wis nyedhiyani kategori kanggo saben video ing, supaya kita bakal njupuk dipikir cendhak uga.

Home

Iki minangka bagean utama, ing ngendi kabeh bagean liyane diwenehake. Ana sawetara sub-bagean kaya Trending, ing ngendi kabeh film tren lan Seri Televisi kasedhiya, Film Paling Anyar, kabeh film paling anyar kasedhiya lan TV Paling Anyar, kabeh acara TV paling anyar ana ing kene.

jenis

Yaiku bagean nomer loro. Ing kene sampeyan bakal nemokake sub-bagean liyane. Aku bakal nggawe dhaptar sub-bagean iki lan sampeyan kudu mikir apa jenis data ing njero iki. Aku bakal nuduhake sawetara, supaya sampeyan bisa nemokake luwih akeh.

  • Tindakan
  • Comedy
  • Family
  • Kids
  • Science Fiction
  • drama
  • perang
  • Animation
  • Roman

Negara

Ing pilihan iki, sampeyan bisa nemokake film lan acara televisi saka negara sing dikarepake. Ana dhaptar dawa sing diwenehake kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu milih negara sing dipengini lan film lan acara televisi bakal ditampilake ing negara kasebut.

Film

Ing kategori iki, kabeh film kasedhiya. Kabeh Film disimpen miturut level popularitas. Dadi, ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal nemokake sing paling populer banjur sabanjure. Sampeyan bisa ngganti filter lan ngganti paramèter konten.

Acara TV

Ing kategori iki kasedhiya kabeh jinis Acara TV, wiwit saka sing paling populer lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngganti saringan kanggo ngganti paramèter panelusuran. Sampeyan bisa entuk kabeh sing dikarepake mung kanthi tunyuk siji.

Rating IMDB Top

Ing kategori iki, kabeh Film lan Seri Televisi peringkat paling dhuwur kasedhiya kanggo sampeyan. Internet Film DataBase minangka sistem, ing ngendi kabeh seri Film lan Televisi dinilai minangka wong sing seneng. Iki menehi ndhuwur rating IMDB.

Yen ana video sing ora diputer saka server, sampeyan bisa ngganti server lan nyoba maneh. Ana multiply server, dadi sampeyan bisa ngakses salah sawijine yen liyane ora kasedhiya.

Details app

jeneng MyFlixer
Size4.46 MB
Jeneng Paketmyflixer.ayjr
DeveloperMyflixer Ayjr
versi12.0.2
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake MinimalJelly Bean (4.1.x) - API level 16

Fitur Utama MyFlixer Apk

Aku wis ngrembug kabeh, nanging ana sawetara fitur utama sing bakal dakcritakake ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar. Bebas bae kanggo nggunakake.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Ton Film lan Acara TV
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Ora pendaptaran
  • Ora Ana Biaya Didhelikake
  • Nganyari DB Saben Dina

Gambar saka App

Apa Legal nggunakake Aplikasi MyFlixer?

Ora, iku ora legal kanggo nggunakake. Ana pirang-pirang film lan serial TV sing dibayar, sing diwenehake kanthi gratis. Dadi, iku nglanggar hukum. Dadi nggunakake bisa nyebabake masalah lan kita dudu pangembang aplikasi iki lan uga ora promosi aplikasi iki.

Kepiye Download MyFlixer Apk?

Kanggo ndownload apk MyFlixer, sampeyan mung kudu nemokake tombol download ing kaca iki. Dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, mung tutul tombol kasebut lan ngenteni sawetara detik. Kita nyediakake aplikasi sing aman lan bisa digunakake, mula rumangsa aman kanggo nutul.

Sadurunge sampeyan instal, aja lali ngaktifake 'Sumber sing ora dingerteni' saka setelan. Iki minangka aplikasi pihak katelu mula mbutuhake ijin tambahan.

kesimpulan

MyFlixer App minangka aplikasi hiburan Android paling apik, sing nawakake pirang-pirang Filem lan Seri TV kanggo streaming langsung. Kanggo app sing luwih apik tenan lan gratis terus bukak situs web.

Matur nuwun.

Unduh Link   

Ninggalake Komentar