Unduh Mysure11 Apk 2022 Kanggo Android [Update]

Apa sampeyan ahli Olahraga lan pengin entuk dhuwit saka ilmu sampeyan? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Mysure11 Apk. Iki minangka platform olahraga fantasi paling anyar, sing pangguna bisa ngasilake dhuwit kanthi nyata kanggo macem-macem acara olahraga.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem jinis olahraga ing saindenging jagad, sing disenengi masarakat. Jangkrik minangka salah sawijining olahraga sing paling umum lan populer, sawise bal-balan, nanging ing Asia, jangkrik paling populer. Masyarakat duwe kabeh informasi babagan tim lan gameplay saben pamuter.

Dadi, apa sampeyan duwe ilmu lan informasi babagan kabeh pemain, mula kita ana ing kene aplikasi sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, kanthi ilmu sampeyan bisa mbantu ngasilake dhuwit kanthi angel. Apa sampeyan pengin golek dhuwit nyata?

Yen ya, banjur tinggal sawetara wektu kanggo njelajah kabeh aplikasi kasebut, kita bakal kasedhiya ing kene. Sapa wae bisa ngasilake jutaan dhuwit kanthi ilmu. Dadi, sadurunge nggunakake aplikasi iki duwe sawetara informasi babagan.

Ringkesan Mysure11 Apk

Iku aplikasi entuk Android, liwat kang pangguna bisa entuk dhuwit nyata. Nawakake platform olahraga fantasi, sing langsung gumantung ing acara olahraga wektu nyata. Nawakake koleksi saka sudhut olahraga Fantasi, kang pangguna bisa gampang milih lan nggabungake karo olahraga , padha kasengsem ing.

Akeh wong sing kasengsem ing macem-macem olahraga, tegese penggemar jangkrik seneng karo jangkrik lan duwe kabeh informasi babagan iki. Dadi, dheweke bisa nggawe dhuwit kanthi gampang. Ana proses prasaja kanggo nggawe dhuwit, kabeh skenario gumantung ing acara olahraga sing bakal teka.

Pangguna kudu milih pemain sing beda lan nggawe tim ing fantasi, sing minangka salah sawijining langkah sing paling penting. Tim sampeyan bakal nemtokake penghasilan sampeyan. Yen pemain tim duwe kinerja apik ing pertandhingan nyata, sampeyan bisa menang mayuta-yuta saka siji game. Yen padha main game ala, sampeyan bisa ilang kabeh.

Ana kredit winates, sing wis nandur modhal kanggo tuku tim. Sampeyan kudu milih batsmen, bowler, wicketkeeper, lan kabeh-rounder. Sampeyan bisa uga milih pemain sing beda kaya kapten tim lan wakil kapten, sing menehi poin ekstra. Ana fitur liyane saka aplikasi iki, sing bisa gampang njelajah lan nggawe dhuwit.

Acara sing beda-beda nyedhiyakake aturan sing beda kanggo game iki kaya ing T20 syarat bakal beda karo ODI, Test, lan T10. Dadi, pangguna kudu ngerti kabeh babagan aturan game sing beda-beda, sing duwe ide tartamtu babagan pertandhingan lan gampang milih tim.

Kalebu jangkrik, ana olahraga beda liyane uga kasedhiya, liwat kang kedhaftar bisa nggawe sawetara dhuwit cepet. Kita bakal nuduhake dhaptar sawetara olahraga kasedhiya ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nemokake liyane olahraga , dening njelajah wong.

  • bal-balan
  • Volleyball
  • Hockey
  • NBA
  • Kabaddi
  • Akeh liyane

Wong biasane kuwatir babagan sistem transaksi. Dadi, aja kuwatir, sampeyan bisa duwe sistem transaksi sing aman, sing pangguna bisa entuk dhuwit kanthi gampang. Nyedhiyakake login akun langsung, sing pangguna bisa nransfer kabeh dhuwit.

Jumlah transfer minimal yaiku 300 rupee, tegese jumlah sing luwih murah tinimbang 300 ora bisa ditransfer. Dadi, pangguna kudu menang paling ora 300 kanggo nggawe transaksi apa wae. Entuk App nyedhiyakake profil sing dibangun, ing ngendi pangguna bisa mriksa imbangan kaping pirang-pirang.

Ana akeh fitur liyane saka aplikasi iki, sing bisa ditliti lan entuk mupangate. Nggunakake kode rujukan Fasntasyman bakal menehi 100 rupee kanthi gratis. Dadi, cukup download Aplikasi Mysure11 lan nikmati golek dhuwit.

Details app

jenengMisteri11
Size8.08 MB
versiv2.6
Jeneng Paketcom.img.mysure11
DeveloperMYSURE11
KategoriAplikasi/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Gampang Nggawe Tim Fantasi
  • Pilih Pemain Paling Apik
  • Multiple Olahraga kasedhiya
  • Informasi Paling Anyar babagan pertandingan sing lagi aktif lan mbesuk
  • Gampang kanggo Transfer Awis sing menang
  • Sistem Poin Beda kanggo Acara sing Beda
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo entuk dhuwit.

Dafabet Apk

Kula Apk

Kepiye Download file Apk?

Umume wong percaya situs web kita kanggo ndownload, amarga kita nyedhiyakake aplikasi sawise dites lan verifikasi. Dadi, unduh aplikasi iki wujud tombol undhuhan sing kasedhiya, mung nggawe siji tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Mysure11 Apk minangka aplikasi olahraga paling apik sing seneng nggunakake ilmu lan golek dhuwit. Dadi, gunakake ilmu lan gawe tim sampeyan lan menangake hadiah. Download app iki kanggo tautan undhuhan ing ngisor iki lan wiwiti nggawe tim lan dhuwit.

download link

Ninggalake Komentar