NBA 2K14 Apk Download Kanggo Android [2022]

Halo, para pecinta Basket, kita kasedhiya ing kene kanthi aplikasi Android sing apik banget, sing dikenal minangka NBA 2K14 Apk. Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake pengalaman game basket paling maju.

NBA minangka salah sawijining liga basket paling gedhe ing donya, sing diwiwiti dening Amerika Serikat. Ing liga iki, telung puluh tim melu, saka macem-macem papan. Pemain ing liga iki minangka atlit sing paling apik kanthi sawetara bayaran paling dhuwur. Wong saka sak ndonya ngunjungi Amerika Serikat kanggo nonton game kasebut kanthi langsung.

Dadi, ana akeh penggemar ing saindenging jagad game iki. Ana macem-macem aplikasi game sing dikembangake kanggo main game iki, nanging biasane, kabeh mung kanggo dhukungan PC. Dadi, aplikasi iki dikembangake, sing nawakake kabeh fitur paling apik sing bisa diakses liwat piranti Android sampeyan.

Ana macem-macem fitur ing aplikasi iki, sing bisa diakses lan entuk pengalaman game paling apik. Kita bakal nuduhake kabeh babagan kanthi rinci. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan sadurunge, sadurunge ndownload, cukup tinggal sawetara wektu kanggo sampeyan lan jelajahi app iki karo kita.

Ringkesan NBA 2K14 Apk Versi Terbaru

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening 2KSports. Nawakake pengalaman game basket paling apik nggunakake piranti Android. Ana pirang-pirang pangguna Android ing saindenging jagad, sing kalebu uga jutaan penggemar NBA. Dadi, liwat aplikasi iki, dheweke bisa main game favorit kapan wae, ing endi wae.

Nawakake macem-macem mode kanggo muter, sing pangguna bisa muter ing multiplayer lan uga siji. Ing macem-macem mode, pangguna bisa nambah pemain liyane kanggo muter. Yen pangguna pengin muter karo bot, banjur uga nawakake mode siji. Ing mode siji, pamuter bisa muter game karo bot.

Ing urutane critane game, pemain tunggal kudu ngontrol kabeh tim. Bakal nyedhiyakake kontrol marang pemain, sing ana ing sekitar bal. Pemain bisa njupuk bal saka pemain liyane lan ngirim menyang wong liya. Malah nyedhiyakake pamuter kanggo nggawe gerakan sing beda kanggo adonan pemain liyane.

Nyedhiyakake sawetara pengontrol game, sing bisa diputer kanthi luwih realistis. Ing Game 3D menehi pangguna sawetara fungsi, kanggo liwat werni lan uga liwat werni. Pangguna kudu ana ing bunder kanggo nggawe sawetara skor. Iku menehi kontrol, kang pamuter bisa njupuk bal saka mungsuh.

Sampeyan kudu cepet lan responsif nalika muter amarga sampeyan bisa kantun adonan lan ilang kabeh game. Ana animasi beda sing ditambahake karo, kang bisa dileksanakake utawa diputer, sawise mundhut utawa nggawe skor. Iki uga nyedhiyakake rekaman game, sing pemain bisa nonton skor maneh.

Nyedhiyakake tim sing beda-beda, sing sampeyan pilih ing tahap awal. Yen wis rampung nggawe tim, sampeyan bisa uga main turnamen lan menang. Nawakake macem-macem mode game, ing endi sampeyan bisa main kanthi cepet. Ing pertandingan cepet, sampeyan bisa miwiti kanthi mainake match sing kasedhiya. Pertandhingan cepet ora mengaruhi operator utawa turnamen sampeyan.

Ana luwih akeh fitur ing game iki, sing bisa ditliti. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti muter. Yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah, coba hubungi kami liwat bagean komentar ing ngisor iki lan aja bebas nggunakake.

Details app

jenengNBA 2k14
Size784.73 MB
versiv1.30
Jeneng Paketcom.t2ksports.nba2k14android
DeveloperVirtuos
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Sawetara fitur utama kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita, liwat bagean komentar.

  • Gratis Download
  • Gratis kanggo Muter
  • Akeh Modhe Game
  • Multiplayer Kasedhiya
  • Kontrol Gamelan
  • Mode Carriers
  • animasi
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe sawetara aplikasi game sing padha kanggo sampeyan.

Ponsel 21 Madden XNUMX

Crashmetal

Kepiye Download NBA 2K 14?

Versi paling anyar kasedhiya ing pasar, nanging angel ditemokake. Dadi, kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo ndownload. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

NBA 2K14 Apk OBB minangka cara paling apik kanggo ngrasakake video game National Basketball Association ing piranti Android sampeyan. Dadi, download lan wiwiti muter karo tim sampeyan. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web

Unduh Link

Ninggalake Komentar