APK NETBLU kanggo Android Download [2022 v1.3.0]

Hello everyone! Dina iki kita teka karo aplikasi sing bakal mbantu sampeyan streaming film, seri, lan televisi langsung Turki. Aplikasi kasebut diarani NETBLU Apk. Serial Turki saiki dadi misuwur lan wong-wong ing saindenging jagad pengin nonton. Aplikasi iki dirancang khusus kanggo wong Turki lan sing ngerti basa kasebut.

Dina iki serial Televisi sing paling misuwur lan virus yaiku Ertugrul Ghazi lan serial kasedhiya ing aplikasi iki. Kunci iki nggawe bosen marang wong lan kita menehi kesempatan kanggo nambah dinane. Sampeyan entuk kabeh film lan saluran televisi sing terkenal sekaligus. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo pamicara asli supaya bisa nikmati acara kanthi gratis.

Ringkesan

NETBLU Apk digawe khusus kanggo wong Turki amarga gampang ngerti lan bisa nggolek jinis konten sing dikarepake saka aplikasi kasebut tanpa ana masalah. Nanging, bisa uga ana sawetara pangguna sing nemoni kangelan nggunakake aplikasi mula kita wis menehi katrangan lengkap babagan cara ngubengi aplikasi kasebut.

Mulai saka homepage utawa layar utama sampeyan bakal weruh telung judhul judhul sing beda lan ing ngisor iki ana telung subtitle. Judhul judhul bakal ditulis kaya Canli TV (TV langsung), Filmler (Filem), lan Diziler (seri). Subtitle minangka favorit kanggo saben wong. Nalika nonton, sampeyan bisa nambah genre film utawa saluran TV favorit menyang dhaptar iki.

Sampeyan bisa ndeleng jumlah film sing kasedhiya ing genre film ing jejere judhul lan padha karo saluran TV lan seri. Contone, ana 44 saluran olahraga lan 23 saluran warta kasedhiya ing dhaptar kasebut.

On iki apik tenan Aplikasi IPTV, sampeyan bisa stream isi mbayar tanpa biaya. Sampeyan entuk film Netflix gratis lan sawetara saluran TV mbayar nanging sampeyan bisa ngakses tanpa mbayar biaya.

Sampeyan bakal entuk akeh saluran televisi ing tab Canli TV (TV langsung). Sawetara kalebu ing ngisor iki:

  • Haber Kanallari (Saluran warta)
  • Muzik Kanallari (saluran musik)
  • Sinema Kanallari (saluran bioskop)
  • Spor Kanallari (Saluran olahraga)                                                                   
  • Cocuk Kanallari (Saluran Anak)
  • Canli Oyunlar Kanallari (saluran game langsung)

Ing tab Filmler (Film) sampeyan bisa seneng akeh film Hollywood nganggo subtitle lan mlebu basa Turki. Ing ngisor iki kalebu sawetara:

  • Marvel lan DC Filmler
  • Film Misteri
  • Filmer Netflix
  • Cocuk Filmler (film kanggo bocah-bocah)
  • Korku Filmler (film horor)
  • Film Tur Sinema Turki (film Turki)
  • Komedi Filmler (film komedi) lan liya-liyane.

Tab Diziler (seri) nawakake sawetara serial drama Turki sing paling populer kaya

  • Abad sing megah
  • Ezel
  • Katresnan wuta
  • Bizim hikaye
  • Pansy
  • Kurulus Osman  

Iki minangka informasi lengkap babagan app lan saiki sampeyan bakal bisa nggunakake aplikasi kasebut tanpa ana masalah.

Fitur utama Apk NETBLU

  • Gratis Download  
  • Ora Ana Tuku ing-app sing dibutuhake
  • Streaming cepet
  • Ora dibutuhake login
  • Kualitas video sing dhuwur

Details app

jenengNETBLU
Size85.47 MB
versiv1.3.0
Jeneng Paket com.netblukero
DeveloperNetBlu
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Android4.4 lan Ndhuwur

gambar

Apa sah digunakake?

Iki dudu aplikasi legal amarga aplikasi iki menehi akses gratis menyang konten sing dibayar lan iki dikenal minangka pembajakan. Bisa dilarang dening panguwasa kanggo nerbitake utawa streaming konten sing ora sah. Isih, sampeyan bisa seneng nonton video gratis yen isih aktif lan sawise iku, sampeyan kudu golek alternatif.

Wis aman digunakake?

Kita dudu pangembang resmi kanggo aplikasi iki lan kabeh sing bisa dicritakake yaiku sawetara wong wis nggunakake aplikasi iki. Kabeh mau durung nglaporake masalah babagan aplikasi kasebut. Yen sampeyan wis nggunakake jinis aplikasi sadurunge, sampeyan ora bakal nemoni masalah. Saben pangguna kudu nggunakake risiko dhewe.

Kepiye Download NETBLU Apk?

Iki minangka aplikasi pihak katelu lan ora kasedhiya ing Google Apps Store nanging sampeyan bisa kanthi gampang ndownload Apk saka tautan sing diwenehake. Unduhan sampeyan bakal diwiwiti sawise nutul sapisan ing tombol download lan ngenteni sawetara detik sawise nutul.

Cara Nginstal Apk NETBLU?

Saiki sadurunge nginstal app sampeyan kudu pindhah menyang Setelan telpon lan saka kana menyang Setelan Keamanan. Goleki opsi Sumber Ora dingerteni lan ganti dadi Allow.

  • Saiki temokake Apk sing Didownload saka manajer file sampeyan.
  • Tutul Apk.
  • Nalika tuntunan instalasi mbukak, tutul tombol instal.
  • Ngenteni nganti proses rampung lan tutul tombol Rampung.

Aplikasi sampeyan bakal siyap digunakake.

kesimpulan

Yen sampeyan penggemar streaming online, iki minangka pilihan sing paling apik amarga sampeyan bisa uga streaming kabeh film Turki, acara TV, lan Live TV favorit sampeyan.

Yen sampeyan seneng karo artikel iki lan pengin Aplikasi sing luwih migunani, banjur tetep dikunjungi situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar