Aplikasi Portal Neverskip Parent Gratis Download Kanggo Android

Halo, apa sampeyan pengin entuk kabeh informasi sing ana gandhengane karo akademik anak sampeyan? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling anyar kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka NeverSkip Parent Portal App. Nyedhiyakake kabeh informasi sing ana gandhengane karo prestasi akademik anak sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, dadi wong tuwa iku penting kanggo nyedhiyakake sing paling apik kanggo anak-anake. Wong saka macem-macem panggonan melu macem-macem jinis kegiatan. Penting, sampeyan kudu ngerti babagan kinerja akademik lan kegiyatan anak, supaya sampeyan bisa njupuk tindakan miturut kinerja bocah.

Aplikasi iki nawakake sawetara sekolah paling apik ing saindenging India, sing gegandhengan karo aplikasi iki. Iki minangka cara paling apik kanggo komunikasi karo pejabat kanggo ngerti kinerja bocah. Sampeyan uga bisa nuduhake ide babagan cara dandan.

Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bakal dituduhake kanthi rinci karo sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan aplikasi iki. Yen sampeyan duwe masalah nalika ngubungi, aja bebas hubungi kami liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ringkesan App Portal Induk Neverskip

Iki minangka aplikasi Android gratis, sing dikembangake dening Neverskip. Iki minangka platform paling apik, sing nggawe sambungan paling apik antarane wong tuwa lan institusi akademik anak-anake. Nawakake kabeh informasi sing ana gandhengane karo asil, acara, kinerja, biaya, lan liya-liyane.

Iki menehi sampeyan ngerti babagan guru kanggo saben subjek, kanthi sampeyan bisa nuduhake ide babagan ningkatake kinerja. Sampeyan uga bisa ngerti prilaku kasebut ing kelas karo kanca kelas liyane, kanthi sampeyan bisa nemokake sifat bocah.

Nawakake uga Tanggalan, ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh preian lan preian. Uga nyedhiyakake informasi sing ana gandhengane karo acara, sing bakal dianakake ing akademi ing taun kasebut. Iki uga menehi informasi babagan foto acara sadurunge lan media liyane ing aplikasi iki.

Kahanan sing paling stres yaiku ngatur struktur biaya. Dadi, aplikasi iki nyedhiyakake, kabeh informasi sing ana gandhengane karo biaya. Iki nyedhiyakake jumlah ragad sing wis dibayar lan uga menehi jumlah ragad sing kudu dibayar. Iki nyedhiyakake kabeh riwayat pembayaran sadurunge.

Salah sawijining fitur paling apik saka aplikasi iki yaiku tracker bis. Nawakake tracker bis langsung, sing sampeyan bisa nemokake lokasi bocah-bocah sawise metu saka sekolah. Iki minangka fitur sing paling apik, sing sampeyan bisa ngerti kapan bakal mulih.

Ana macem-macem fitur saka app iki, kang ndadekake iku salah siji saka aset paling apik kanggo wong tuwa. Dadi, download Neverskip Parent Portal App lan nggawe ikatan paling apik karo akademi kasebut. Yen sampeyan duwe masalah nalika ndownload aplikasi iki, hubungi kita.

Details app

jenengPortal Parent Neverskip
versiv2.21
Size20.76 MB
Jeneng Paketcom.kelas
DeveloperNeverskip
KategoriAplikasi/Education
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa ditliti kanthi nggunakake. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Nyedhiyakake Informasi babagan Kinerja Akademik
  • Entuk kabar babagan faktor penting apa wae
  • Gambar acara lan Video uga kasedhiya
  • Tracking Bus System nyedhiyakake Lokasi Bus
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Neverskip Parent Portal Apk kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga nuduhake aplikasi iki. Kita nuduhake link sing aman lan digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Dadi, rasane aman kanggo nutul tombol download. Tombol undhuhan kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

kesimpulan

App Portal Neverskip Parent paling apik kanggo entuk kabeh informasi sing dibutuhake babagan kinerja akademik bocah sampeyan. Dadi, unduh aplikasi iki lan lakoni kabeh tugas wong tuwa sing apik. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link           

Ninggalake Komentar