Unduh APK Neyveli Mart Kanggo Android [Update 2022]

Halo kabeh, muga-muga sampeyan kabeh apik ing omah. Ing jaman kangelan iki, masarakat ngalami kangelan kanggo tuku sembako. Mula, kita saiki duwe aplikasi Android sing apik tenan sing dikenal kanthi jeneng Neyveli Mart Apk.

Bakal nyedhiyakake macem-macem jinis toko ing ngarep lawang. Ora mung sembako, malah bisa entuk elektronik. Ana macem-macem fitur kanggo dibahas, dadi yen sampeyan seneng karo aplikasi iki, coba tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh sing kita ngerti.

Ringkesan Neyveli Mart Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing wiwitane dikembangake kanggo India, nanging uga digunakake ing sawetara negara liyane. Amarga wong Covid-19 nginep ing omah. Ana akeh risiko sing bisa ditrapake sanajan kabutuhan dhasar kayata bahan makanan utawa produk medis.

Nggunakake app iki sampeyan ora duwe alesan siji-sijine. Ana akeh perkara sing sampeyan bisa entuk mung kanthi siji tunyuk. Ana akeh barang sing bisa dituku saka aplikasi iki. ayo miwiti karo kesepakatan pertama sing ditawakake aplikasi iki.

Minuman

Sampeyan nawakake sampeyan kanggo tuku Teh, Minuman Energi lan Omben-omben Soft. Ing opsi kasebut, sampeyan uga bisa nemokake item liyane.

Foodgrains, Minyak, lan Masala

Ing bagean iki, dheweke menehi akeh barang, mula aku bakal menehi dhaptar kanggo sampeyan.

  • Dals lan pulsa
  • Atta, Tepung, lan Sooji
  • Uyah, Gula, lan Jaggery
  • Minyak lan Ghee sing Bisa Dipangan
  • Minyak Organik, Ghee
  • Masalas lan Spice
  • Rempah-rempah Utuh
  • Bubuk
  • Campuran

Ana produk ing kategori kasebut, sampeyan mung kudu nemokake sing dikarepake. Sawise iku, sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki.

Kaendahan lan Kesehatan

Sampeyan uga bisa nemokake produk kasebut ing kene. Ana kategori khusus kanggo Kesehatan Wanita, Mandi lan Cuci Tangan, Perawatan Rambut lan Wewangian lan Deos pungkasan,

 Cemilan lan Panganan Branded

Sampeyan bisa nemokake cemilan paling apik. Dheweke nawakake Mi, Vermicelli, coklat lan Lilin lan sing terakhir yaiku Siap Masak lan Mangan. Iki minangka kategori sing dakkirim. Sampeyan bakal nemokake produk ing.

Bakery, Kue, lan Susu

Ana akeh sub-kategori ing kene. Dadi, aku bakal nggawe dhaptar sub-kategori kasebut.

  • Barang Pedhes
  • Roti / Roti
  • Barang manis
  • Sweets
  • Produk Susu
  • Produk Susu Rasa

Catering 

Ing babagan iki, aku nuwun sewu marang vegetarian, amarga nyedhiyakake dhaptar barang non-vegetarian sing dawa. Aku bakal nuduhake barang ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Endhog Biriyani      
  • Ayam Biriyani      
  • Parotta
  • Kambing Biriyani 
  • Panggang Panggang
  • Kambing Kambing
  • Kari Ayam
  • Kuah Ayam

Reresik lan Omah

Ing kene, sampeyan bakal nemokake kabeh barang reresik lan kluwarga. Uga ana patang opsi sing beda.

  • Deterjen lan Dishwash
  • Pembersih Kabeh Tujuan
  • Fresheners lan Repellents
  • Kabutuhan Pooja

Endhog, Daging, lan Iwak

Saka iki, sampeyan bisa entuk endhog. Dheweke nawakake daging unggas lan daging domba daging wedhus. Macem-macem jinis iwak lan panganan laut.

Kesehatan lan Beauty

Dheweke uga nawakake produk kesehatan lan kecantikan.

Elektronik lan Pasokan

Ing bagean iki sampeyan biasane bakal entuk ponsel. Dheweke nggunakake ponsel keypad, Ponsel Cerdas, lan Aksesoris Ponsel.

Sampeyan mung kudu milih lan nambah barang sing pengin ing kranjang. Sawise iku, sampeyan kudu ndhaptar lan ngenteni dheweke nggawa produk ing ngarep lawang.

Details app

jenengNeyveli Mart
Size47.16 MB
versi1.0.0
Jeneng Paketcom.tarablooms.neyvelimart
KategoriAplikasi/Bisnis
pricefree
Versi Android sing didhukung minimalLollipop (5) - API level 21

Gambar saka App

Apa Neyveli Mart Apk Aman Dianggo?

Ya, pancen aman kanggo digunakake. sampeyan mung kudu nyedhiyani nomer ponsel, Gmail, lan sawetara informasi liyane. 

Ya, iki aplikasi Android sing sah. Sampeyan uga bisa nemokake ing Google Play Store. Aplikasi iki ora nyedhiyakake produk ilegal. Mula aplikasi legal  

Cara Ngundhuh Neyveli Mart Apk

 Yen sampeyan pengin ndownload aplikasi iki, sampeyan mung kudu tutul link ing ngisor iki kanggo ndownload file Apk. Kita nyedhiyakake file Apk sing aman, aman, lan digunakake. Kita wis nyoba aplikasi iki.

Cara Nginstal Apk Neyveli Mart?

Kanggo nginstal aplikasi iki ing piranti, sampeyan kudu ngganti sawetara opsi setelan. Kita bakal nuduhake pandhuan kasebut ing langkah-langkah ing ngisor iki. Cukup tindakake lan sampeyan bakal bisa nginstal kanthi sampurna.

Langkah-langkah Instalasi

  • Bukak Setelan lan Bukak Panel Keamanan
  • Tandha ing 'Sumber ora dingerteni' lan Exit 
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur Pilih Instal Pilihan
  • Ngenteni sawetara detik nganti rampung 
  • Bukak banjur ambahi
kesimpulan

Neyveli Mart Apk minangka aplikasi android paling apik kanggo tuku sembako ing internet. Iki nawakake macem-macem jinis Grosir ing ngarep lawang. Sampeyan uga bisa tuku barang elektronik.

Ninggalake Komentar