Ninja WhatsApp APK Kanggo Ngundhuh Android [2022]

Halo kabeh! Dina iki kita ana ing kene karo app sing bakal mbantu sampeyan supaya ora katon dening wong liya ing WhatsApp lan aplikasi iki diarani Ninja WhatsApp Apk. Dina iki, wektu iku penting banget kanggo kita kabeh lan ora mungkin wong liya bisa ngobrol karo kabeh wong. Apk iki nawakake solusi kanggo kabeh masalah.

 Ninja En WhatsApp minangka pilihan sing paling apik kanggo wong sing sibuk kerja lan ora bisa mbales teks liyane amarga iku. Iku dadi angel banget kanggo nglirwakake wong ing WhatsApp amarga wong liya bisa ndeleng aktivitas pungkasan ing teks. Sanadyan sampeyan ora nglirwakake wong lan yen dheweke ngerti babagan iku, rumangsa ora etis banget kanggo nyingkiri wong kanthi sengaja lan sampeyan uga rumangsa isin.

Ringkesan

 Kaya sampeyan kabeh kudu ngerti yen ngirim pesen menyang WhatsApp, pijet kasebut ditandhani kanthi tandha centhang. Kaping pisanan, sampeyan bakal weruh centhang luntur sing tegese pesen wis dikirim nanging wong liya durung maca. Banjur sampeyan bakal weruh centhang kaping pindho kanthi warna biru lan iki tegese wong wis maca pesen sampeyan. Kanthi nggunakake aplikasi iki, sampeyan bakal bisa maca pesen tanpa ana sing ngerti.

Saiki kita bakal ngandhani babagan cara nggunakake aplikasi amarga bisa angel kanggo pangguna. Nalika miwiti aplikasi, sampeyan bakal njaluk idin kanggo menehi kabar babagan maca. Iki penting banget yen sampeyan menehi ijin amarga tanpa iku ora bakal bisa. yen wis diwenehi idin, sampeyan bakal gampang ngetik aplikasi lan nggunakake. Tata letak app padha karo aplikasi WhatsApp resmi lan sampeyan gampang nggunakake.

Aplikasi WhatsApp Ninja nawakake pilihan incognito lan kanthi ngaktifake, sampeyan bakal ora katon kabeh kontak ing dhaptar sampeyan. Saben pesen sing dikirim sampeyan apa pesen teks, Audio, Video, utawa file liyane sing bisa diwaca pijet kasebut tanpa repot lan pangirim ora bakal ngerti kegiatan sampeyan. Ing App Mod mung mateni opsi waca centang biru.

Iki minangka kesempatan sing apik kanggo wong sing ora duwe wektu kanggo mbales saben pesen sing ditampa lan ora pengin ngurmati sedulure kanthi ora nggatekake pesen kasebut.

Fitur Utama Ninja WhatsApp Apk

  • Gratis Download.
  • Gratis Dianggo.
  • Tata letak sing sederhana lan bisa dingerteni.
  • Mode rahasia

Details app

jenengWhatsApp Ninja
Size15.87 MB
versi v1.0.0
DeveloperDesiDroid
Jeneng Paket com.noline.whatsapp
DeveloperAplikasi/Komunikasi
pricefree
Dibutuhake Android4.4 lan Ndhuwur

gambar

Apa Gunakake Aman?

 Kita dudu pangembang resmi kanggo aplikasi iki. Iki minangka aplikasi pihak katelu lan kita nyedhiyakake link lan link aman kanggo para pangguna kanggo ndownload Apk. Iki app aman kanggo digunakake amarga sampeyan ngontrol kabeh setelan app. Iki bisa diarani mod kanggo WhatsApp sing mbantu sampeyan ngirit wektu kanthi tetep ora katon karo wong liya.

Kepiye Download Ninja WhatsApp Apk?

Iki minangka aplikasi pihak katelu kaya sing dakkandhakake lan jelas ora kasedhiya ing Toko Aplikasi Google resmi. Sampeyan bisa ndownload Apk saka link sing diwenehake ing sisih ndhuwur lan ngisor artikel. Ngundhuh bakal diwiwiti kanthi otomatis kanthi mencet tombol download. Sampeyan kudu sabar sawetara detik sawise sampeyan nutul sapisan ing tombol amarga biasane mbutuhake wektu akeh kanggo nyiyapake file kasebut.

Cara Instal Ninja WhatsApp Apk?

Sampeyan kudu tindakake langkah iki kanggo nginstal Apk:  

  • Bukak Setelan Telpon> Setelan Keamanan banjur goleki pilihan Sumber Ora dingerteni.
  • Ganti kanggo Allow instalasi saka sumber sing ora dingerteni.
  • Saiki, goleki Apk sing diunduh saka Pangatur file.
  • Tutul Apk.
  • Nalika tuntunan Wisaya diwiwiti, tutul ing tombol Instal.
  • Ngenteni nganti instalasi rampung banjur tutul tombol Rampung utawa Bukak.

Aplikasi sampeyan bakal siyap digunakake saiki.  

kesimpulan

Download lan instal App saiki supaya ora katon kabeh kontak sampeyan tanpa dipikirake. Ora isin maneh amarga ora nggatekake wong liya.

Kanggo Aplikasi liyane kaya iki, bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar