Unduh Aplikasi NRW Kultur Kanggo Android [Update 2022]

Apa sampeyan kasengsem ing seni, utamane patung? Yen ya, mula kita kene karo aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka NRW Kultur App. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake koleksi patung paling gedhe. Uga nyedhiyakake kabeh informasi rinci babagan lan sejarahe. Iki minangka aplikasi gratis, sing nawakake kabeh layanan kasebut kanthi gratis.

Ana macem-macem wujud seni, ing ngendi wong bisa entuk inspirasi sing paling apik. Wong-wong biasane kesengsem karo seni visual, sing nyedhiyakake sesuatu sing unik lan menarik. Dadi, reca minangka wangun seni telung dimensi sing paling apik, sing bisa digawe saka bahan atos utawa plastik.

Ing ndonya, ana macem-macem papan, ing ngendi sampeyan bisa nemokake macem-macem patung inspirasi. Iki uga minangka salah sawijining bentuk seni kuno, sing duwe sejarah dawa karo manungsa. Ana pirang-pirang model unik kuno sing isih kasedhiya ing macem-macem museum.

Dadi, kita ana ing kene aplikasi sing apik tenan, sing nawakake tur paling apik kanggo kabeh koleksi seni sing apik tenan iki. Sampeyan bisa nggoleki koleksi model paling apik ing aplikasi iki lan liya-liyane. Ana pirang-pirang fitur apik tenan sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, tetep karo kita lan rasakake.

Ringkesan App NRW Kultur

Iki minangka aplikasi Seni lan Desain Android, sing nawakake koleksi koleksi patung sing akeh banget. Iku menehi sampeyan kanggo njelajah sisih seni Jerman ing app iki, liwat kang saben wong bisa njaluk sisih liyane saka negara iki.

Kaya sing wis dingerteni, ana sejarah seni Jerman sing dawa, sing biasane wong ora ngerti babagan iki. Dadi, Iki menehi pangguna kanggo njelajah negara tartamtu ing Jerman, sing duwe sawetara koleksi patung seniman sing paling apik sing kasedhiya ing kono.

Negara kasebut dikenal minangka Rhine-Westphalia Utara, sing duwe luwih saka 700 model seniman sing beda lan unik. Nyedhiyakake kategori sing beda-beda, sing saben wong bisa nggunakake aplikasi iki kanthi gampang. Ing bagean pisanan, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses kabeh konten sing kasedhiya ing aplikasi iki. Nyedhiyakake kabeh koleksi data nganggo gambar.

Sampeyan bisa kanthi gampang ngakses data sing kasedhiya lan yen sampeyan pengin nyimpen gambar kasebut, NRW Kultur Apk uga nyedhiyakake pangguna kanggo nyimpen konten sing kasedhiya. Iki uga nyedhiyakake informasi tambahan babagan model, sing bisa digunakake dening pangguna supaya luwih ngerti babagan model kasebut.

Yen sampeyan pengin ngerti babagan wilayah liyane, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses bagean kapindho. Ing bagean kapindho, kabeh informasi lan gambar adhedhasar wilayah kasedhiya. Dadi, sampeyan bisa kanthi gampang entuk informasi luwih lengkap babagan wilayah kasebut.

Bagean katelu kanggo turis lan pengunjung, sing dikenal minangka rute. Nyedhiyakake lokasi model lan rute sing paling cedhak, sing pangguna bisa kanthi gampang ngunjungi saben patung ing negara kasebut. Dadi, pengunjung lan turis bisa ngakses sisih seni ing negara kasebut.

Yen sampeyan pengin duwe ide babagan patung lan pengin mriksa sawetara model adhedhasar proyek, mula bagean pungkasan menehi kabeh. Iki menehi model sing paling kreatif lan apik, ing endi wae wong bisa ngerti babagan proyek kasebut lan sinau prekara sing luwih apik.

Sanajan ana macem-macem macem-macem fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, saengga sapa wae bakal gampang kepincut karo seni iki. Dadi, download NRW Kultur Kanggo Android lan akses kabeh fitur sing kasedhiya. Yen sampeyan pengin njelajah aplikasi lan peretasan sing luwih apik, coba terus tekan situs web.

Details app

jenengNRW Kultur
Size8.70 MB
versiv1.4-beta
Jeneng Paketnet.nrwskulptur.nrw_skulptur_app
DeveloperKultursekretariat NRW Gütersloh
KategoriAplikasi/Seni & Desain
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Nyedhiyakake Koleksi Patung Paling Gedhe
  • Entuk Gagasan Paling Kreatif lan Menarik
  • Temokake Informasi Luar Biasa lan Sejarah babagan iki
  • Cara Gampang Golek Kabeh Item Sejarah
  • Goleki Informasi Rinci
  • Simpen Gambar
  • Panelusuran sing Akurat Nggunakake Filter
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane kanggo sampeyan.

Illisiumart Apk

Urip maneh Apk

Kepiye Download file Apk?

Kita bakal nuduhake proses download siji-tap karo sampeyan kabeh, kanthi gampang njaluk aplikasi iki kanthi gampang. Dadi, cukup golek tombol undhuhan, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Gawe tutul banjur undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

NRW Kultur App minangka platform paling apik kanggo njelajah Jerman seni lan ngerti babagan sejarah. Dadi, download app iki lan entuk kabeh informasi sing apik tenan. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Unduh Link

Ninggalake Komentar