Unduh Ojol The Game Apk Kanggo Android [Update 2022]

Yen sampeyan penggemar layanan transportasi Ojal lan pengin melu bagean, mula sampeyan kudu main Ojol The Game. Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform game paling apik kanggo para gamer supaya bisa ngalami game nunggang sepeda kabeh wektu. Entuk piranti Android sampeyan kanggo muter game sing apik tenan iki lan nikmati.

Ojal minangka grup layanan transportasi, sing nyedhiyakake olah raga kanggo wong-wong sing pindhah saka panggonan siji menyang panggonan liyane. Dadi, yen sampeyan pengin dadi bagéan saka iku, sampeyan bisa duwe pengalaman karo app iki lan ngerti kabeh babagan fitur lan layanan kasedhiya.

Apa Ojol Game Kanggo Android?

Ojol The Game Apk minangka aplikasi game Android, sing nawakake platform game nunggang sepeda paling apik kanggo para pemain supaya bisa nikmati lan sinau. Iki nyedhiyakake pangguna dadi penyelam lan njupuk wong saka siji titik menyang liyane. Iki minangka platform gratis kanggo muter lan nikmati.

Aplikasi kasebut dikembangake kanggo pangguna Indonesia. Dadi, kabeh fitur lan layanan ana ing basa Indonesia, sing angel dingerteni utawa digunakake para pangguna sing ora umum. Nanging iki minangka fitur paling apik kanggo pangguna Indonesia ngakses kabeh fitur sing kasedhiya kanthi cepet.

Urutane critane game iku gampang lan apik kanggo dimainake para pangguna. Sampeyan bakal duwe sepeda ing parkir, sing bisa lelungan kutha lan njelajah. Kasedhiya ponsel, sing bakal nuduhake kabeh layanan lan lokasi. Uga kalebu fitur GPS kanggo para pemain, supaya bisa nemokake lokasi kanthi gampang.

Dadi, sampeyan kudu miwiti njelajah lan nguripake layanan sampeyan, sing bakal menehi sampeyan, pelanggan cepet. Sawise ana sing nyewa layanan sampeyan, sampeyan bakal tekan lokasi kasebut. Lokasi bakal kasedhiya ing Ponsel sampeyan, sing kudu sampeyan lacak lan tekan panggonan sing dituju.

Gawe sungu, yen sampeyan nyedhaki tujuan, wong kasebut bakal lungguh ing mburi sampeyan lan lokasi GPS bakal pindhah menyang ujung liyane. Dadi, sampeyan kudu ngetutake GPS lan aja nganti interaksi karo kendaraan liyane. Sampeyan kudu cepet tekan tujuan, supaya bisa entuk dhuwit luwih akeh.

Stasiun ngisi bahan bakar kasedhiya ing macem-macem titik, sing kudu sampeyan kunjungi kanggo ngisi bahan bakar. Yen sampeyan nggunakake bahan bakar akeh banget, sampeyan kudu mbayar sawetara dhuwit ing proses ngisi bahan bakar. Sing liyane sampeyan bisa entuk luwih sampeyan bisa nandur modal ing Game 3D lan seneng game

Uga ana macem-macem koleksi pit, sing bisa mbukak kunci kanthi nggunakake dhuwit. Ponsel uga kasedhiya kanggo para pemain bisa mbukak kunci. Ana luwih akeh fitur sing kasedhiya, ing endi sampeyan bisa nemu gameplay wektu nyata.

Yen sampeyan ora pengin mbuwang wektu muter game iki lan isih nggunakake kabeh fitur dikunci, sampeyan mung duwe siji cara. Saiki, ora ana Ojol The Game Mod Apk sing kasedhiya ing pasar, tegese sampeyan kudu nggunakake dhuwit nyata lan mbukak kunci kabeh fitur.

Dadi, sampeyan bisa uga kudu ngenteni sethithik kanggo entuk kabeh fitur sing mbayar lan dikunci kanthi gratis ing mod. Kita bakal nggawa sampeyan versi mod supaya bisa kasedhiya. Kita uga duwe mod Fire Free, sing dikenal minangka Mod Menu Dimas FF.

Ana ton fitur apik tenan sing kasedhiya ing game nunggang iki, sing bisa ditliti. Dadi, download saka kaca iki lan jelajahi kabeh fitur. Yen sampeyan pengin luwih akeh aplikasi lan peretasan, coba terus tekan situs web.

Details app

jenengOjol Game
Size46.83 MB
versiv1.2.3
Jeneng Paketcodexplore.ojol
DeveloperCodeXplore
KategoriGames/simulasi
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk, sampeyan kudu nemokake tombol download ing kaca iki. Kasedhiya ing Google Play, nanging ora prelu mbuwang wektu ngunjungi pirang-pirang platform. Dadi, tutul tombol banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Fitur utama

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Temokake Pesenan lan Kirimake
  • Nggawe Dhuwit
  • Upgrade Kulo
  • Tuku Mobile Anyar
  • Entuk Profil sing Apik
  • Toko internal
  • Dhukungan Mung Bahasa Indonesia
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Akeh Liyane
Liyane final

Yen sampeyan pengin nemu game pangiriman nyata, banjur Ojol The Game Download kanggo piranti Android kanggo njelajah kabeh fitur apik tenan. Sampeyan bisa seneng wektu luang ing proyek virtual lan nggawe nganyarke kanggo karakter.

Ninggalake Komentar