Unduh Apk Oploverz Kanggo Android [Manga 2022]

Apa sampeyan penyayang manga lan pengin koleksi crita manga tanpa wates? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Oploverz Apk. Iki minangka aplikasi Android paling anyar, sing nawakake koleksi crita manga paling gedhe.

Crita Manga wiwitane misuwur ing Jepang, nanging suwe-suwe, beda-beda wong wiwit seneng. Dadi, crita manga jaman saiki populer ing meh kabeh ndonya lan masarakat maca crita kasebut minangka platform hiburan.

Temokake koleksi manga winates ora angel, amarga ana akeh aplikasi Android sing nyedhiyakake akses menyang crita winates. Masalah utama yaiku entuk crita manga paling anyar, sing anyar lan paling anyar. Sampeyan angel banget kanggo nggoleki sapa wae.

Dadi, kita ing kene nganggo aplikasi iki, sing sampeyan bisa ngakses seri manga tanpa watesan. Dadi, yen sampeyan arep nggunakake aplikasi iki, sampeyan kudu ngerti babagan app. Mulane tetep karo kita kanggo sawetara wektu, amarga kita bakal nuduhake kabeh babagan app iki.

Ringkesan Oploverz Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake koleksi crita lan seri manga paling gedhe. Iki nyedhiyakake kabeh seri kasebut ing basa Indonesia, supaya luwih gampang dimangerteni kanggo penutur basa. Nawakake dhaptar lengkap dhaptar anime, ing ngendi akeh seri kasedhiya.

Iki nyedhiyakake macem-macem kategorisasi kanggo macem-macem jinis seri. Iki nyedhiyakake bagean sing mentas dirilis, ing ngendi kabeh seri sing dirilis paling anyar kasedhiya kanggo diwaca. Sampeyan mung kudu golek, apa sing arep diwaca lan miwiti maca gratis.

Oploverz App uga nawakake seri sing lagi ditindakake. Nalika kabeh seri sing lagi kasedhiya, sampeyan bisa ngerti babagan macem-macem crita. Nyedhiyakake update adhedhasar saben dina, supaya sampeyan bisa entuk kabar babagan episode paling anyar sing dianyari. Sampeyan uga bisa mriksa jadwal rilis crita favorit sampeyan utawa liyane.

Kanggo maca crita apa wae, sampeyan mung kudu nemokake konten sing digoleki, banjur sampeyan kudu ngundhuh. Sampeyan bisa nonton online. Nanging yen sampeyan ngundhuh apa wae Manga, banjur sampeyan bisa maca kapan wae. Malah menehi mode offline kanggo konten sing diundhuh.

Konten sing bisa diwaca offline kudu diundhuh, tanpa ngundhuh sampeyan ora bakal bisa ngakses tanpa internet. Kabeh konten sing kasedhiya ing aplikasi iki bisa didownload, tegese sampeyan bisa ndownload crita apa wae.

Ana macem-macem fitur aplikasi iki, sing bisa digunakake kanggo nyenengake. Nanging sampeyan kudu njelajah luwih lengkap. Dadi, download Oploverz Apk lan wiwiti maca crita tanpa wates. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki, cukup hubungi kita.

Details app

jenengOploverz
Size9.89 MB
versiv1.7
Jeneng Paketcom.oploverz
DeveloperKreasi Elemen
KategoriAplikasi/Hiburan
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Kaya sing wis diandharake sawetara fitur ing bagean ndhuwur, nanging ana luwih saka sing bisa ditemokake ing aplikasi iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo komentar ing ngisor iki. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Seri Manga lan Kisah Tanpa wates
  • Subtitle kasedhiya ing Bahasa, Indonesia
  • Nganyari koleksi saben dina
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Antarmuka Multiple Languages
  • Ora-Ads utawa Pop-up
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Ing kene, kita duwe sawetara aplikasi sing padha kanggo sampeyan kabeh, muga-muga sampeyan seneng uga.

Mangadex

Mangatoon Mod

Mangalivre

Kepiye Download file Apk?

Ora kasedhiya ing Google Play Store, nanging kita bakal nuduhake link app sing aman lan bisa digunakake karo sampeyan kabeh. Dadi, mung golek tombol undhuhan, sing dununge ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol download banjur enteni sawetara detik.

Unduhan kasebut bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan ing setelan, sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, cukup menyang Setelan banjur bukak panel Keamanan, banjur Centhang 'Sumber Ora dingerteni', sawise proses iki. Sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

Oploverz Apk minangka aplikasi paling apik kanggo maca seri manga. Nawakake koleksi seri paling gedhe, sing saben dina dianyari. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti senengi.

Unduh Link

Ninggalake Komentar