Unduh ORG 2017 Apk Kanggo Android [Update 2022]

Hello Pianists, kita kene karo aplikasi apik tenan kanggo sampeyan kabeh, kang dikenal minangka ORG 2017. Iku aplikasi Android, kang nawakake Piano digital paling apik sing bisa diputer nggunakake piranti Android. Nawakake ton fitur saka piano.

Musik minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngilangi stres lan musik sing apik mesthi kepenak dirungokake. Ana akeh alat musik, sing nyedhiyakake istirahat mental. Piano iku piranti musik sing asalé saka Italia. Iki minangka alat musik gesek, yaiku salah sawijining alat musik sing paling apik.

Minangka evaluasi teknologi, pangembangan piano uga dikembangake dadi piano digital lan sawise iku saiki ngakses kanthi nggunakake Smartphone. Ana macem-macem aplikasi ing pasar, sing nawakake sampeyan muter nggunakake piranti Android sampeyan. Nanging kabeh iku kanggo bocah-bocah, kanthi sawetara fitur utama.

Dadi, kita ing kene karo aplikasi iki, sing nawakake pianis kanggo muter musik paling apik nggunakake aplikasi iki. Nawakake kabeh opsi, kang kasedhiya ing sembarang piano paling anyar. Kita bakal nuduhake kabeh babagan app iki kanthi rinci. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti babagan app iki, tetep karo kita sedhela.

Ringkesan ORG 2017

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Sofeh Sunrise. Iki minangka aplikasi, sing nawakake kabeh dhasar lan fitur lanjutan Piano. Iki minangka cara sing paling apik lan paling murah kanggo sinau lan nggawe musik sing apik kanggo pamula uga kanggo profesional.

Nawakake sistem penomoran keyboard, sing bisa diganti miturut kabutuhan. Katrangan Clavier kasedhiya saka ngendi sampeyan bisa ngganti nomer keyboard. Nawakake kabeh opsi nomer loro, yaiku C, D, E, lan Do, Re, Mi. Sampeyan bisa malah ngganti sistem tombol saka setelan.

ORG 2017 VIP menehi sistem keyboard pindho. Sampeyan bisa muter keyboard pindho nggunakake app iki. Loro-lorone keyboard bisa diatur kanthi beda. Pilihan keyboard dobel kasedhiya ing pilihan mode. Yen sampeyan pengin mbatalake setelan apa wae, banjur tunyuk kasedhiya liwat tombol kasebut sampeyan bisa mbatalake setelan kasebut.

Swara saka macem-macem instrumen uga ditambahake ing aplikasi iki. Sampeyan uga bisa ngganti swara instrumen liyane. Sawetara instrumen liyane yaiku Suling, Guitar Chorus, lan liya-liyane. Sampeyan bisa muter musik ing mode siji lan uga ing mode duet.

Ing mode duet, bakal nyedhiyakake musik macem-macem instrumen. Sampeyan kudu milih instrumen, swara sing pengin dicampur. Iki uga nyedhiyakake rekaman audio, sing bisa direkam swara nganggo musik. Kompatibel kanggo nyambung menyang keyboard MIDI.

Ana akeh fitur liyane ing aplikasi iki, sing bisa ditemokake kanthi nggunakake. Dadi, download ORG 2017 VIP Apk lan miwiti njelajah. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake app iki, hubungi kita.

Details app

jenengORG 2017
Size63.19 MB
versiv2022.2.0.6
Jeneng Paketcom.sofeh.android.musicstudio3
KategoriAplikasi/Music & Audio
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur utama App

Kaya sing wis kasebut sawetara fitur karo sampeyan kabeh ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama sing gampang karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar ing ngisor iki lan aja bebas nggunakake.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Piano Digital Paling Apik
  • Musik Latar mburi kasedhiya
  • Kontrol Kecepatan Instrumen
  • Instrumen Campuran
  • Sistem Rekaman
  • Instrumen Bit
  • Tuku ing aplikasi kasedhiya
  • Iklan kasedhiya
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

ORG 2017 Apk kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki. Kanggo ndownload saka kaca iki, sampeyan mung kudu nemokake tombol download. Tombol kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul banjur unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Aplikasi ORG 2017 minangka aplikasi sing paling apik kanggo para penyayang Piano, kanggo nggawe musik sing apik. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti latihan. Aja lali teka maneh karo kita situs kanggo aplikasi sing luwih apik tenan.       

Unduh Link

Ninggalake Komentar