Unduh Peach Live Apk 2022 Kanggo Android [Kencan]

Apa sampeyan rumangsa piyambakan lan butuh wong sing komunikasi? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka Peach Live Apk. Iki minangka aplikasi Android, sing dadi platform media sosial. Pangguna bisa ketemu wong anyar ing saindenging jagad lan ngobrol karo dheweke.

Urip dhewe iku angel banget kanggo sapa wae. Wong, sing manggon dhewe, biasane duwe masalah stres mental lan akeh masalah liyane. Tingkat agresi manungsa uga mundhak amarga tetep piyambak. Sejatine, tetep dhewe ora dadi masalah, nanging nuduhake pikirane uga penting.

Nuduhake minangka salah sawijining perawatan kanggo kabeh masalah frustasi lan stres mental. Mulane wong biasane ngunjungi platform online, ing ngendi dheweke bisa ketemu wong sing beda-beda lan nuduhake perasaane. Iki minangka salah sawijining pendekatan sing apik, nanging apa yen sampeyan duwe aplikasi khusus ing piranti Android sampeyan.

Dadi, kita ana ing kene, sing nawakake kabeh fitur utama sing dibutuhake. Nawakake sawetara paling akeh pangguna online, sing bisa nuduhake pikirane. Ana uga proses entuk, sing bisa gampang entuk dhuwit. Kita bakal nuduhake kabeh karo sampeyan. Dadi tetep karo kita lan siyap ketemu wong anyar.

Ringkesan Peach Live Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake platform paling apik kanggo ketemu wong anyar saka saindenging jagad. Pangguna bisa nemokake wong liya lan ngerti babagan tradhisi, budaya, basa, ide, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nemokake pasangan urip ing kene.

Iki minangka aplikasi gratis, sing nawakake akses gratis kanggo kabeh wong. Nanging disaranake supaya bocah cilik ora melu platform iki amarga ana sawetara konten diwasa uga kasedhiya. Iki dirancang khusus kanggo wong diwasa lan nyedhiyakake visual diwasa. Dadi, yen sampeyan wis diwasa, mesthi, sampeyan bisa seneng-seneng ing kene.

Ana telung panel utama sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing nawakake kabeh konten. Panel pisanan kanggo pesen, liwat Peach Live App pangguna bisa komunikasi karo pangguna lan pejabat liyane liwat obrolan teks. Sampeyan kudu nambah kanca kanggo ngobrol karo dheweke.

Kanggo golek kanca, sampeyan kudu ngakses panel nomer loro, sing bakal nyedhiyakake kabeh pangguna streaming langsung sing kasedhiya. Pangguna bisa gampang gabung karo stream publik online, supaya akeh wong bisa ngobrol karo streamer liwat pesen lan hadiah.

Yen sampeyan pengin nuduhake hadiah, sampeyan kudu ngakses panel katelu. Panel pungkasan menehi sampeyan rincian akun. Sampeyan bisa ngakses lan nggawe akun karo iki App Kencan. Sawise akun digawe, sampeyan bisa kanthi gampang tuku hadiah sing beda-beda sing bisa dikirim menyang streamer liyane lan uga nambah pangkat profil sampeyan.

Yen sampeyan pengin golek dhuwit liwat aplikasi iki, sampeyan uga kudu ngliwati kabeh langkah nggawe akun kasebut. Yen akun wis siyap, sampeyan kudu miwiti streaming lan narik kawigaten pangguna kaya sing sampeyan bisa. Pangguna liyane bakal ngirim hadiah, supaya sampeyan bisa ngijolake lan ngasilake dhuwit.

Iki minangka proses sederhana, sampeyan mung kudu nyambungake akun e-wallet karo aplikasi iki. Sampeyan bakal menehi akses kanggo narik kabeh dhuwit lan uga tuku hadiah. Ana macem-macem wong ing saindenging jagad, sampeyan uga bisa ngobrol kanthi pribadi lan ngobrol kanthi pribadi. Ora ana Peach Live Mod Apk sing kasedhiya ing pasar.

Masalah mung ing versi saiki, sing sampeyan bisa ngadhepi, yaiku basa. Nawakake basa Cina mung ing versi iki. Dadi, ana macem-macem pangguna, sing bisa uga angel nggunakake versi saiki. Dadi, sampeyan duwe rong pilihan, gunakake versi sing kasedhiya utawa bukak maneh, sawise sawetara wektu, muga-muga nganyari sabanjure bakal kasedhiya.

Details app

jenengPeach Live
Size29.19
versiv1.0.4
Jeneng Paket com.shuimitao.show
DeveloperShuimitao
KategoriAplikasi/Social
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.3 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Yuta Pangguna Aktif
  • Ngobrol Umum Gratis
  • Gampang Tuku Hadiah
  • Kasedhiya Pangentasan Hadiah
  • Mundur Cepet
  • Gampang Nggawe Kanca
  • Jelajahi wong liya
  • Ora Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe app ngobrol video sing padha kanggo sampeyan.

Video Chat Ibiza

Mika Langsung Ngobrol

Kepiye Download file Apk?

Pancen angel ditemokake ing pasar, nanging kene kanggo pengunjung. Dadi, aja padha sumelang, kita bakal nuduhake tautan sing aman kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Tutul tombol download banjur enteni sawetara detik.

Sawise ndownload rampung, aja lali ngaktifake 'Sumber Ora dingerteni' saka keamanan setelan, sadurunge proses instalasi.

kesimpulan

Jelajahi wong liya, ide, kawruh, lan liya-liyane nganggo Peach Live Apk. Entuk keuntungan saka desa global lan temokake papan liya tanpa metu saka kamar. Download app iki saka tombol kasedhiya ing ngisor iki. Terus ngunjungi situs web kita kanggo aplikasi sing luwih apik.

Unduh Link

Ninggalake Komentar