Pedulilindungi Apk Download Gratis Kanggo Android

Kita bali karo aplikasi liyane sing apik tenan kanggo pangguna supaya aman saka kahanan pandemi sing saiki. Pedulilindungi Apk minangka aplikasi Android paling anyar, sing nyedhiyakake perlindungan medis paling apik saka COVID-19. Iki nawakake layanan pelacakan sing paling apik, kanggo nyuda wabah virus kasebut. Entuk aplikasi iki lan aman.

Sawetara wulan kepungkur, ana wabah virus ing China, sing dikontrol ing tahap wiwitan. Nanging sawetara negara ora nganggep kahanan kasebut kanthi serius. Ora suwe, virus kasebut pecah lan meh kabeh negara kena pengaruh lan mayuta-yuta wong nandhang lara.

Wabah kasebut mengaruhi saben sektor kehidupan, kalebu pendidikan, bisnis, lan liya-liyane. Wong ora diidini metu saka omahe. Krisis ekonomi ana ing saindenging negara lan pamrentah kudu njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyuda wabah kasebut lan nambah ekonomi negara kasebut.

Mula, kita ana ing kene aplikasi sing apik tenan kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa duwe gaya urip sing aman lan sehat tanpa kuwatir. Kasedhiya macem-macem layanan ing aplikasi iki, sing bakal dituduhake ing ngisor iki. Dadi, tetep karo kita lan entuk kabeh informasi sing gegandhengan.

Ringkesan Pedulilindungi Apk

Iki minangka aplikasi Medis Android, sing nawakake kanggo nglacak wabah Pandemi. Iki dikembangake khusus kanggo nyuda lan gampang nemokake kabeh efek ing wong. Sampeyan bisa duwe gaya urip aman lan sehat nggunakake app iki apik tenan. Iki nyedhiyakake sumber terbuka kanggo pangguna, tegese ora perlu mbayar kanggo ngakses fitur sing kasedhiya.

Ana macem-macem negara, sing nggawe macem-macem aplikasi Android kanggo nglacak kabeh korban COVID. S, aplikasi iki dirancang khusus kanggo pemerintah kesehatan Indonesia kanggo nyegah wabah.

Kabeh layanan mung kasedhiya kanggo warga negara Indonesia, tegese yen sampeyan dudu warga negara Indo, mula sampeyan ora duwe akses menyang layanan sing kasedhiya. Ana aplikasi liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan ing situs web iki, sing bisa uga sampeyan kasengsem lan sampeyan bisa ngakses layanan.

Pangguna kudu gabung karo platform iki kanthi nggunakake nomer seluler. Nawakake pangguna kanggo ngetik ponsel lan nomer. OTP bakal dikirim ing nomer sing diwenehake kanggo proses verifikasi, sing pangguna kudu ngetik kothak kode OTP kanggo ngrampungake proses kasebut.

Pangguna kudu nyedhiyani kabeh informasi medis lan ngirim. Pejabat kasebut bakal terus nyerang wong sing kena infeksi lan uga nemokake masarakat sing ana ing cedhak dheweke. Aplikasi Pedulilindungi minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyuda wabah lan nylametake nyawa liyane.

Informasi pribadhi sampeyan ora bakal dituduhake karo pihak katelu, tegese kabeh informasi sampeyan bakal aman ing platform iki. Mung pejabat sing bisa mriksa kabeh informasi pangguna sing kasedhiya kanggo ngilangi rantai kasebut.

Yen sampeyan pengin metu lan isih aman, iku platforme, sing kudu dijaga supaya sampeyan lan wong sing dikasihi aman. Sampeyan kudu menehi kontribusi kanggo nglawan kahanan pandemi paling gedhe ing saindenging jagad, sing bisa njaga supaya kabeh wong aman lan sehat.

Ana luwih akeh fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Download Pedulilindungi Kanggo Android lan jelajahi kabeh layanan sing kasedhiya. Pejabat kasebut nyedhiyakake layanan pelanggan, sing kasedhiya kapan wae. Dadi, yen sampeyan duwe masalah, aja bebas ngubungi

Details app

jenengPedulilindungi
Size39.46 MB
versiv4.1.0
Jeneng Paketcom.telkom.tracencare
DeveloperMenteri Komunikasi lan Informasi
KategoriAplikasi/Medical
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Sistem nelusuri paling apik
  • Registrasi Perlu
  • Temokake Area sing Kena
  • Jelajahi Zona Abang lan Area Aman
  • Entuk Pembaruan Paling Anyar
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Dhukungan Mung Bahasa Indonesia
  • Ora Ndhukung Pariwara Apa wae
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Aplikasi liyane sing padha kanggo sampeyan.

App SafeWA

Traze Apk

Kepiye Download file Apk?

Kasedhiya ing Google Play Store, nanging ora prelu ngentekake wektu kanggo ngunjungi pirang-pirang platform. Kita bakal nuduhake versi paling anyar saka aplikasi iki, sing bisa didownload. Sampeyan mung kudu nutul tombol download lan ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Pedulilindungi Apk minangka cara paling apik kanggo nglawan kahanan saiki lan supaya tetep aman. Dadi, gunakake aplikasi iki lan kontribusi kanggo peran sampeyan minangka manungsa sing apik. Yen sampeyan pengin aplikasi liyane, temokake ing situs web iki.

Ninggalake Komentar