Unduh PESHUB 21 Apk Kanggo Android [2022]

Halo pemain PES, apa sampeyan pengin cara sing paling apik kanggo nemokake kabeh pemain paling apik ing PES? Yen ya, kita kene karo aplikasi Android sing paling apik kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal minangka PESHUB 21. Iku aplikasi Android, sing nawakake kabeh informasi babagan game PES.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana milyaran penggemar bal-balan ing saindenging jagad. Bal-balan uga dikenal minangka Olahraga paling apik ing donya. Dadi, wong seneng nonton, nanging amarga teknologi, wong wiwit main bal-balan ing PC lan piranti game liyane. Sawise PES dikenalake ing pasar, mung ngganti kabeh kanggo para penggemar, amarga liwat game iki dheweke bisa main bal-balan nggunakake piranti Android.

Nawakake pengalaman game paling apik kanggo pangguna. Mula mayuta-yuta wong main game iki saben dinane. Uga ana macem-macem obyek ing game sing kudu sampeyan ngrampungake. Sampeyan kudu ngatur katrampilan pemain, manajer, level, lan liya-liyane, sing kudu ditindakake ing pertandingan nyata.

Mula, masarakat rumangsa angel, nanging ora sawise app iki. Kita ana ing kene kanthi aplikasi iki, ing endi sampeyan bisa entuk kabeh informasi babagan game kasebut. Sampeyan bisa ngerti babagan level pamuter, katrampilan, lan liya-liyane. Kita bakal nuduhake kabeh babagan manawa sampeyan kepengin ngerti. Sampeyan mung kudu tetep karo kita sawetara wektu lan nemokake kabeh.

Ringkesan PESHUB 21

Iki minangka aplikasi Android, sing digawe dening Nova Software Studio. Nawakake kabeh informasi paling anyar babagan game kasebut. Iki dudu game, nanging nyedhiyakake pangguna informasi lengkap, supaya bisa nggawe tim nggunakake pemain paling apik.

Saben pemain duwe level sing beda kanggo nggayuh game iki, nanging sampeyan kudu ngerti sepira pemain bisa nggayuh level. Pemain sing duwe level luwih akeh butuh latihan liyane kanggo dadi pemain sing sampurna. Dadi, sampeyan kudu ngatur level pemain, supaya sampeyan bisa ngatur tim.

Iki uga nawakake informasi sing ana gandhengane karo manajer sing paling apik. Sampeyan bisa ndeleng rincian manajer, manajemen, lan faktor liyane. Sampeyan uga bisa ngatur manger beda kanggo tim, kang manager bakal ngatur tim.

The Game 2D uga menehi kalkulator skill, kang kedhaftar bisa ngetung skills dribbling sembarang pemain. Iku uga menehi lintang miturut status pamuter, kang pangguna bisa gampang ngenali pemain kuwat lan apik. Pamuter kanthi luwih akeh bintang bakal dadi sing paling apik. 

Iki uga nyedhiyakake riwayat utawa trek pertandingan sadurunge para pemain, kanthi gampang ngerteni bintik-bintik sing ringkih ing tim sampeyan. Pesdb 2021 minangka cara paling apik kanggo ngatur tim sampeyan lan ora kalah karo sapa wae. Sampeyan bisa terus menang pirang-pirang game nggunakake aplikasi iki.

Uga nawakake rencana game sing beda, sing bisa nambah serangan lan pertahanan. Liwat iki, sampeyan uga bisa ngatur posisi pemain ing lapangan. Ana macem-macem fitur sing luwih apik kanggo nggawe tim sing paling apik. Dadi, download alat iki lan miwiti manajemen tim sadurunge main.

Details app

jenengPESHUB 21
Size73.03 MB
versiv1.7.121
Jeneng Paketcom.Nova.Peshub21
DeveloperNova Software Studio
KategoriGames/Olahraga
pricefree
Dibutuhake Minimal4.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nalika nuduhake sawetara fitur alat iki ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Sampeyan bisa nggunakake alat iki lan nemokake fitur liyane sing apik tenan. Ing dhaptar ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh.

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Nyedhiyakake kabeh Informasi Rinci
  • Perhitungan Skill Pemain lan Tim
  • Temokake Pemain Paling Apik Liyane
  • Menehi Informasi babagan Managers
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Kita bakal nuduhake alat iki karo sampeyan. Yen sampeyan pengin ndownload, cukup golek tombol download. Tombol download kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki, tunyuk banjur ngenteni sawetara detik. Unduhan bakal diwiwiti kanthi otomatis, sawise tunyuk siji.

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi. Kanggo nindakake, bukak Setelan piranti Android lan bukak Panel Keamanan, banjur Centhang ing 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki rampung, sampeyan bebas nginstal file Apk ing piranti sampeyan.

kesimpulan

PESHUB 21 Apk minangka alat sing paling apik kanggo para pemain PES. Iki minangka cara paling apik kanggo nggawe tim paling apik kanggo main bal-balan. Tim sampeyan ora bakal kalah siji game. Dadi, download alat iki lan atur tim sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link 

Ninggalake Komentar