Download Gratis PG Sharp Apk Kanggo Android

Halo pelatih Pokémon, apa sampeyan nggolek aplikasi spoofing paling anyar kanggo nyekel Pokémon? Yen ya, kita bakal kasedhiya ing aplikasi Android paling anyar iki PG Sharp, sing nawakake fitur spoofing paling apik lan fitur liyane kanggo nambah pangkat sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Pokémon Go minangka salah sawijining aplikasi game Android sing paling apik, pengalaman game sing paling apik kanggo para penggemar Poki. Iku rada angel kanggo muter amarga sampeyan kudu nemokake lokasi sing beda kanggo lelungan dhewe lan nyekel monsters kanthong. Dadi, ana macem-macem alat sing kasedhiya ing pasar, ing ngendi sampeyan bisa ngalahake pemain liyane.

Kaya sing sampeyan ngerteni, monster Pocket duwe jutaan penggemar ing saindenging jagad lan pengin entuk hiburan sing paling apik. Dadi, Pokémon Go minangka platform paling apik kanggo entuk pengalaman sing padha karo pelatih monster. Nawakake pengalaman game paling apik kanggo pangguna, nanging amarga sawetara fitur sing angel ditemokake. Wong-wong nggoleki cara sing gampang kanggo nyekel monster sing apik.

Mula, kita ana ing kene nganggo aplikasi Android sing apik tenan, kanthi gampang bisa main game iki. Sampeyan bisa nindakake sawetara trik paling apik kanthi aplikasi iki, lan kanca bakal kaget. Ana ton fitur ing aplikasi iki, sing bisa diakses. Kita bakal nuduhake sawetara poin utama babagan iki. Dadi, tetep karo kita lan temokake sadurunge nggunakake aplikasi iki.

Ringkesan PG Sharp Pokemon Go

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake gameplay sing padha. Nanging nawakake sawetara fitur ekstra, sing para pemain bakal gampang main game kasebut. Nawakake spoofing ing game, kanthi sampeyan bisa kanthi gampang lelungan menyang macem-macem panggonan ing saindenging jagad.

Nawakake macem-macem cara kanggo lelungan kanggo pangguna. Pangguna bisa ngetik macem-macem koordinat lokasi lan uga bakal nyedhiyani kabeh informasi babagan sistem teleportasi. Pokemon Go Sharp bakal nyedhiyakake jarak antarane sampeyan lan tujuan sampeyan kanthi kilometer saben jam.

The Game 3D uga menehi wektu, sing bakal njupuk avatar kanggo lelungan jarak. Yen sampeyan pengin lelungan, adoh kanggo rade sembarang, sampeyan bisa teleport prasaja lan nutup game nganti periode wektu liwat. Iku cara paling apik kanggo ngatur wektu.

PgSharp Apk uga nawakake otomatis mlaku-mlaku, kanthi avatar sampeyan bisa mlaku kanthi otomatis. Minangka proses paling apik kanggo lelungan tanpa gaweyan. Sampeyan uga bisa ngunjungi halte Pokemon kanthi otomatis. Avatar sampeyan bakal kanthi otomatis mandheg ing macem-macem titik pokemon.

Panelusuran filter uga kasedhiya, kanthi sampeyan bisa nggoleki tujuan macem-macem monster miturut filter sampeyan. Sampeyan bisa ngganti telusuran level monster, supaya sampeyan bisa entuk koordinasi monster miturut level sing diwenehake.

Ana ton fitur liyane sing luar biasa ing aplikasi iki, kanthi sampeyan bisa seneng main game iki. Unduhan PGSharp kasedhiya ing kaca iki. Dadi, sampeyan bisa ndownload saka kaca iki lan digunakake. Yen sampeyan duwe pitakon, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Gambar saka App

jenengPG Sharp
Size217 MB
versi v0.229.2
Jeneng Paketcom.nianticlabs.pokemongo
KategoriGames/Adventure
pricefree
Dibutuhake Minimal6.1 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Sawetara fitur kasebut ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Dadi, kita bakal nuduhake dhaptar fitur utama sing gampang karo sampeyan kabeh. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar.

Dhaptar fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Gampang Golek Pokemon
  • Sistem Walk Auto
  • Ndhaptar nganggo Gmail, Facebook, lan ID Trainer
  • Filter kanggo Golek Monster
  • Bisa nganggo piranti Root lan No-Root
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe app sing padha kanggo sampeyan.

Pokemon Master Ex Apk

Kepiye Download file Apk?

Kanggo ndownload aplikasi iki, sampeyan ora prelu lunga menyang papan liya. Kita bakal nuduhake link sing aman lan bisa digunakake kanggo aplikasi iki karo sampeyan kabeh. Dadi, sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sadurunge proses instalasi, aja lali centhang 'Sumber Ora dingerteni' saka keamanan setelan. Sawise checkmark, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

PG Sharp minangka aplikasi Android paling apik kanggo penggemar Pokemon. Nyedhiyakake fitur sing paling apik kanggo nyekel pokemon sing paling apik ing kabeh wektu. Dadi, download app iki lan wiwiti muter. Kanggo app lan hack sing luwih apik tenan, bukak situs web.

Unduh Link

Ninggalake Komentar