Unduh Poshan Tracker Apk Kanggo Android [2022 Update]

Poshan Tracker minangka aplikasi Android paling anyar, sing dikembangake khusus kanggo warga India. Minangka salah sawijining langkah utama kanggo nyuda kabeh masalah nutrisi holistik, lan masalah liyane sing gegandhengan. Entuk aplikasi iki ing Android lan dadi bagean saka proyek apik iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, India minangka salah sawijining negara kanthi populasi paling gedhe, sing uga nyebabake akeh masalah kanggo njaga gaya urip. Ana macem-macem jinis cacat fisik ing wong, amarga kurang nutrisi ing awak. Dadi, entuk aplikasi iki lan ngakses fitur pamrentah sing paling apik.

Apa sing diarani Poshan Tracker App?

Poshan Tracker Apk minangka aplikasi Android, sing diwenehake dening pamrentah India. Iki minangka bagean saka proyek Poshan, sing dikenalake dening perdana menteri. Dadi, aplikasi kasebut dikembangake kanggo nglumpukake kabeh data negara bagian lan nyedhiyakake fakultas sing luwih apik kanggo masarakat.

Dadi, proyek kasebut wiwitane diwiwiti ing taun 2018 lan tujuan utamane yaiku supaya negara kasebut papan sing luwih apik. Masalah kekurangan gizi akeh ing negara kasebut, sing nyebabake akeh cacat fisik ing bocah-bocah.

Dadi, pamrentah ngenalake aplikasi iki, sing kabeh informasi lan detail bisa dikumpulake kanthi gampang. Iki digawe khusus kanggo Warga India, tegese yen sampeyan dudu warga India, platform iki dudu layanan apa wae kanggo sampeyan.

Aplikasi kasebut mbutuhake proses registrasi, kalebu sawetara data dhasar lan nomer seluler. Sampeyan bakal nampa OTP ing ponsel, sing kudu sampeyan lebokake lan ngrampungake proses verifikasi.

Yen wis rampung karo proses registrasi, sampeyan duwe akses menyang kabeh layanan. Nyedhiyakake pangguna kanggo ngetik data miturut wong. Kasedhiya macem-macem level ing aplikasi iki, sing bisa ditliti lan menehi informasi miturut stat.

Wanita Ngandhut

Sampeyan kudu ngetik kabeh data babagan meteng ing bagean iki. Sampeyan uga kudu menehi informasi sing ana gandhengane karo pangobatan. Yen sampeyan ngalami masalah, sampeyan uga bisa ngatasi masalah kasebut.

Uga kasedhiya macem-macem tahapan kanggo bocah-bocah. Dadi, kita bakal nyedhiyani kabeh ing dhaptar ing ngisor iki. Sampeyan uga kudu ngisi data babagan, yen ana wong sing padha ing omah sampeyan.

  • Ibu sing nyusoni
  • 0-6 Wulan Anak
  • 6 wulan - 3 taun Lare
  • 3-6 taun Anak
  • Bocah-bocah wadon remaja
  • Lanang Remaja

Iki umure wong, sing informasi bakal dikumpulake liwat app iki. Kabeh informasi diwenehake menyang pejabat, mula rumangsa aman kanggo menehi informasi sing akurat. Sampeyan uga kudu menehi informasi babagan dhuwur lan bobote bocah kasebut.

Ora suwe, bakal ana sawetara mupangat kanggo masarakat sing nggunakake aplikasi iki saka pamrentah. Dadi, kerjo bareng karo pejabat lan wenehake kabeh informasi. Yen sampeyan ana ing Andhra Pradesh, sampeyan bisa uga pengin duwe Aplikasi Amma Vodi.

Dadi, ana ton fitur sing kasedhiya ing aplikasi iki, sing bisa ditliti. Sawetara informasi diwenehake ing bagean ing ndhuwur, nanging isih akeh liyane. Dadi, Download Poshan Tracker Kanggo Android lan jelajahi luwih lengkap babagan iki.

Details app

jenengPoshan Tracke
Size36.65 MB
Versisonv12.6
Jeneng Paketcom.poshantracker
DeveloperDivisi Pemerintah Nasional, Pamrentah India
KategoriAplikasi/Tools
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Poshan Tracker Download kasedhiya ing Google Play, nanging ana uga aplikasi palsu sing dikembangake. Dadi, kita bakal nuduhake aplikasi sing sampurna lan bisa digunakake karo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa kanthi gampang ndownload saka kaca iki lan ngakses kabeh layanan sing apik tenan.

Fitur Utama App

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Cara Paling Apik kanggo Ngurangi Masalah Nutrisi
  • Cara Paling Apik Kanggo Nglumpukake Kabeh Informasi
  • Mupangat Jangka Panjang
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Aplikasi Resmi Pemerintah
  • Gunakake Aman
  • Kategorisasi sing wis ditemtokake kanthi apik
  • Gampang lan Gampang Digunakake
  • Akeh Liyane
kesimpulan

Minangka salah sawijining langkah paling apik saka pamrentah kanggo nambah gaya urip para warga negara. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe negara bebas cacat, mula Poshan Tracker Download kanggo Android lan sedhiyakake kabeh data.

Unduh Link

Ninggalake Komentar