Unduh Project IGI Apk Kanggo Android [2022]

Proyek sing Bakal Diluncurake (IGI) saiki kasedhiya ing smartphone. Sampeyan bisa main game paling apik, sing maune main ing PC. Project IGI Apk dirancang khusus kanggo piranti Android.

Nawakake kabeh fitur sing padha karo versi PC. Kasedhiya uga fitur ekstra, sing bakal dibahas. Kita bakal nuduhake kabeh babagan versi PC lan versi Android. Mung tetep karo kita.

Ringkesan Project IGI Apk

Kaping pisanan, kita bakal mbukak versi PC. Ing versi PC, iki dikembangaké ing 2000, iku paling apik ing wektu iku lan kanggo kula, iku isih game paling apik. Aku wong digunakake kanggo nglampahi jam ing komputer muter game komputer paling nyata.

Sawise aku krungu kabar babagan versi Android iku surprise paling. Iku Android Tindakan game. Iki menehi sampeyan Fitur sing padha, sing digunakake ing versi PC. Sampeyan bakal nemokake musik latar mburi sing padha.

Nawakake senjata sing padha. Sampeyan bakal nemokake kabeh, lan aku bakal nuduhake sawetara senjata. Sampeyan bakal nemokake ing game iki. Aku bakal nuduhake sawetara ora kabeh.

Iki dhaptar gaman.

  • AK47
  • HUKUM 80
  • Dragunov
  • jackhammer
  • Uzi
  • M16 A2

Sawise grafis, menehi sampeyan grafis paling apik. Sampeyan bakal nemokake iku alus lan visual luwih cetha. Iku uga menehi kontrol gedhe kanggo njupuk metu mungsuh. Sampeyan bisa ngontrol gerakan lan gampang target mungsuh.

Misi, sampeyan bakal nemokake kabeh patbelas misi ing kene. Saben misi duwe obyek sing beda kanggo ngrampungake. Sampeyan bakal nemokake luwih gampang kanggo ngrampungake misi ing smartphone dibandhingake PC. Seneng iki Game 3D karo kontrol alus lan grafis paling.

Sing paling jengkel yaiku ninggalake misi ing tengah-tengah dolanan. Sampeyan lagi muter lan dumadakan soko njedhul munggah, mulane ing game iki sampeyan bisa nyimpen misi ing sembarang titik. Sampeyan bisa nyimpen lan miwiti muter ing ngendi sampeyan ninggalake.

Fitur Utama Project IGI Apk

Iku salah siji sing paling apik Games, kang wis akeh fitur kanggo sebutno. Nanging aku bakal nuduhake fitur sing aku seneng banget babagan game iki. Sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman karo kita liwat bagean komentar. Bebas bae kanggo nggunakake.

Iki dhaptar fitur

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Grafis Paling Apik
  • Kontrol Best

Screenshot Game

Apa Aman kanggo Main?

Ya, aman kanggo digunakake. Sampeyan ora mbutuhake proses registrasi utawa akun apa wae. Mula rumangsa aman nggunakake aplikasi game iki. Nanging kita dudu pangembang aplikasi game iki. Mula, kita ora bisa menehi jaminan keamanan pribadi.

 Kepiye Download Project IGI Apk?

Gratis didownload ing situs iki. Kita nyedhiyakake link kanggo ndownload aplikasi iki. Sampeyan mung kudu nutul link kasebut lan ngenteni sawetara detik nganti rampung ndownload. Kita wis nyoba game iki lan menehi link sing digunakake kanggo sampeyan.

Cara Nginstal Project IGI Apk?

Kanggo nginstal ing piranti, sampeyan kudu ngganti sawetara setelan. Iku mung amarga aplikasi game pihak katelu. Kita bakal nuduhake proses instalasi ing langkah-langkah ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngetutake lan bisa nginstal ing piranti Android.

Langkah-langkah Instalasi

  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Centhang ing 'Sumber ora dingerteni' lan Setelan Metu
  • Bukak File Manager lan Bukak Downloads
  • Tutul file Apk banjur Pilih Instal Pilihan
  • Ngenteni sawetara detik banjur Bukak.
kesimpulan

Project IGI Apk minangka aplikasi game Android paling apik kanthi kabeh fitur versi Pc. Muter lan seneng mbuwang wektu sing apik.

Kanggo aplikasi Android sing luwih apik tenan lan gratis, terus ngunjungi situs web.

Unduh Link

2 pikirane babagan "Project IGI Apk Download Kanggo Android [2022]"

Ninggalake Komentar