Unduh Apk Anti Ban PUBG Kanggo Android [2022]

Muter PUBG nyenengake nganti ora nemoni mungsuh peretas. Apa sampeyan rumangsa ora kuwat nalika main karo peretas? Yen ya, kita bakal nggawa alat kanggo sampeyan, sing misuwur minangka PUBG Anti Ban. Iki minangka alat Android paling anyar, sing dikembangake khusus kanggo hack PUBG kanthi aman lan njupuk peretas utawa pamuter sing apik.

Yen sampeyan pemain game sing apik, sampeyan bakal ngerti manawa para pemain seneng game kasebut, sanajan kabeh padha. Game kudu padha lan pemain ora kudu nggunakake dhukungan utawa pitulung, nanging saben pemain ngerti ana peretas ing meh kabeh game, kalebu PUBG-M.

Rasio peretas saya tambah ing pembaruan iki, amarga kurang keamanan. Nanging mung minangka pendapat pribadi lan kasunyatane ana peretas ing saben server, ing saben pertandingan. Dadi, pancen angel banget kanggo para pemain umum bisa main game sing adil. Dadi, kita ana ing kene solusi paling apik kanggo sampeyan, kanthi gampang njupuk pamuter apa wae.

Kita ing kene karo alat sing apik tenan iki kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa kanthi gampang mbales para peretas. Dadi, apa sampeyan siap mbales dendam? Yen ya, tetep karo kita lan sinau luwih lengkap babagan alat iki, sing bakal dadi nilai tambah kanggo sampeyan nggunakake alat kasebut.

Ringkesan App Anti Larangan PUBG

Iki minangka alat hacking Android, sing nawakake hack versi paling anyar saka PUBG-Mobile. Nyedhiyakake perlindungan paling apik kanggo pangguna, sing bisa nggunakake iki hack lan pejabat ora bisa nglarang. Nyedhiyakake rong fitur utama, sing pertama yaiku anti-ban lan liyane minangka hack.

Dadi, kita bakal miwiti karo proses larangan, sing ora bisa digunakake nggunakake alat iki. Nyedhiyakake sistem perlindungan paling anyar, sing kabeh informasi sampeyan bakal diganti lan para pejabat ora bakal nemokake pemain nyata.

Nawakake kanggo ngganti nambah IP lan nomer IMEI, sing ora ana tilas akun sampeyan kanggo sapa wae. Bakal nyedhiyakake informasi virtual, sing ora kasedhiya ing kasunyatan. Dadi, sampeyan bisa nggunakake kabeh hack sing kasedhiya, tanpa entuk masalah larangan apa wae.

Kapindho iku hack, kang kasedhiya ing MISWAK Hack. Ana hacks khusus sing kasedhiya kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa nemokake mungsuh kanthi gampang, Nggawe shoots akurat, lan liya-liyane. Ing nyuntik uga nawakake alat ESP, sing pangguna bisa entuk dhukungan tambahan lan bisa menang pertandhingan apa wae.

Masalah, sing biasane ditawakake aplikasi yaiku mung nyedhiyakake layanan kanggo piranti root. Sampeyan ngerti ana luwih akeh risiko nggunakake piranti sing wis bosok. Kabeh data sampeyan bisa gampang disusupi lan dijupuk. Dadi, Tim MISWAK nawakake kanggo nggarap piranti kasebut. Sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake alat iki ing ROOT lan uga ing piranti tanpa ROOT, liwat kang sampeyan bisa duwe sawetara fun.

Sing ngerti ana versi beda kasedhiya, kang pangguna bisa gampang muter. Ana sawetara versi khusus PUBG-M miturut negara lan uga versi global kasedhiya kanggo kabeh wong. Dadi, bisa gampang digunakake ing kabeh versi. Sampeyan mung kudu milih versi akurat saka game lan miwiti nggunakake.

Kadhangkala ana masalah karo fungsi ing sawetara aplikasi, sing bisa ditanggulangi kanthi gampang. Iki nyedhiyakake katalog sing beda-beda, sing nawakake macem-macem fitur. Kajaba iku, ana pilihan setelan sing kasedhiya, kanthi gampang ngganti setelan kasebut.

Uga nawakake ndandani kacilakan, mbusak paket lan ngresiki panyimpenan. Sampeyan bisa nggunakake layanan kasebut yen sampeyan nemoni masalah fungsi utawa ngakses fitur apa wae. Yen sampeyan isih duwe masalah, aja bebas hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal ngatasi kabeh masalah kanthi cepet.

Details app

jenengPUBG Anti Larangan
Size15.9 MB
versiv656.2
Jeneng Paketcom.Miswak_Hack5
DeveloperMiswak Hack
KategoriGames/Tools
pricefree
Dibutuhake MinimalGingerbread (2.3.3 - 2.3.7) - API level 10

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Alat Hacking Paling Anyar
  • Ton saka Hacks
  • Nggarap Piranti Root lan no-Root
  • Gunakake Aman
  • Sistem Perlindhungan Paling Apik
  • Nggarap kabeh Versi, sing kalebu Global
  • Sistem Anti-Ban
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Peretasan liyane sing padha kanggo sampeyan.

Teampk ESP

TFC Shooter

Kepiye Download file Apk?

Kaya sing sampeyan ngerti, alat pihak katelu ora kasedhiya ing Google Play Store lan uga angel ditemokake ing pasar. Nanging kita ing kene kanggo sampeyan kabeh, kita bakal nuduhake link sing aman lan dites karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Cukup nggawe siji tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

PUBG Anti Ban Apk minangka aplikasi sing paling apik kanggo pamuter umum, sing bisa nyebabake peretas utawa pamuter pro. Dadi, cukup download alat iki lan wiwiti mbayar maneh. Kanggo aplikasi sing luwih apik tenan, bukak situs web. 

Unduh Link

Ninggalake Komentar