PUBG Mobile India Apk Download Gratis Kanggo Android

Kita bali kanthi warta apik banget kanggo para penggemar PUBG, sing dikenal minangka PUBG Mobile India Apk. Iki minangka versi khusus paling anyar sing digawe kanggo para pemain India kanggo main game iki lan nikmati. Ana pirang-pirang fitur lan layanan anyar sing kasedhiya.

Kaya sing sampeyan ngerteni, game kasebut populer ing saindenging jagad, nanging amarga sawetara masalah keamanan data lan privasi, India nglarang kabeh server game iki ing negara kasebut. Kaputusan kasebut kena pengaruh mayuta-yuta pemain ing negara kasebut, nanging amarga masalah keamanan, para pemain ana ing pejabat pemerintah.

Ana jutaan pemain sing semangat, sing main game iki saben jam. Ana streamer ing negara kasebut, sing ngasilake dhuwit saka game iki. Ana pirang-pirang yuta wong sing entuk bathi saka platform iki. Iki uga nyedhiyakake lingkungan sing apik kanggo para mudha.

Dadi, pejabat pungkasane njupuk langkah paling apik kanggo negara kasebut lan para pemain game, ing endi dheweke bisa duwe platform game sing aman lan para pemain uga seneng. Mula, versi khusus iki dikenalake, sing nawakake pengalaman paling apik kanggo para tukang game. Ana sawetara fitur khusus sing ditambahake ing versi iki, sing bakal dituduhake karo sampeyan kabeh. Dadi, tetep wae karo kita lan nikmati.

Ringkesan PUBG Mobile India Apk Obb

Iki minangka aplikasi game Android, sing nawakake lapangan simulasi virtual online multipemain paling apik. Nyedhiyakake ton fitur anyar sing dianyari ing versi iki kanggo para pemain. Kabeh fitur lan layanan sing kasedhiya bebas digunakake kanggo kabeh wong. Dadi, sampeyan mung kudu ndownload game iki lan nginstal ing piranti.

Kaya sing sampeyan ngerteni sadurunge versi iki, PUBGM uga dikenal minangka medan perang online bebarengan, nanging ing versi iki, efek virtual wis ditambahake lan menehi pengalaman paling apik kanggo para pemain. Dadi, latar mburi VSTG kanggo versi iki.

Perang tema, kang iku salah siji saka game puter maneh paling apik ing versi global uga wis dibusak saka versi iki. Ing Game 3D nyedhiyakake latihan militer anyar, sing para pemain bakal entuk pengalaman anyar ing game kasebut.

Trailer PUBG Mobile India uga diumumake, manawa para pejabat bakal nandur modal dhuwit ing negara kasebut supaya para pemain bisa menehi pengalaman lan platform sing luwih apik. Dadi, nawakake nandur modal $ 100 yuta ing negara kasebut, supaya para pemain bisa entuk manfaat saka iku.

Efek hit uga diganti, sing pemain entuk efek abang ing saben hit sing wis dicopot. Ngerti nawakake efek hit ijo sing sumunar kanggo para pemain game, sing bisa nggunakake gameplay lan efek pencet kanthi gampang. Bakal ana efek sing ditambahake ing mbesuk, nanging saiki sing ijo mengkene mung efek.

Saiki, PUBG Mobile India Pre Registri aktif lan sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar akun, liwat file Apk iki. Sampeyan mung kudu nggawe sawetara keran lan sampeyan bakal entuk proses pra-registrasi. Rampungake proses kasebut lan pre-registrasi sampeyan bakal rampung.

Tanggal Relaunch PUBG ing India ora kasedhiya kanthi resmi. Dadi, kabeh wong ngira bakal kasedhiya ing Play Store sadurunge tengah wengi. Nanging ora ana kabar resmi babagan skenario iki. Dadi, kita bakal menehi sampeyan paling cepet, sing bakal entuk kabeh informasi babagan iki.

Details app

jenengPUBG Mobile India
Size630MB
versiv1.8.0
Jeneng Paketcom.tencent.ig
DeveloperTencent Games
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Papan Latihan Simulasi Virtual Paling Apik
  • Pangaruh lan Fitur paling anyar
  • Keamanan lan Privasi Liyane
  • Dandan grafis paling apik
  • Pangowahan ing Peta
  • Lokasi New
  • Kontrol Gamelan
  • Server Cepet lan Responsif
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe game liyane kanggo sampeyan.

Mbah Outwitt Mod Apk

WR3D 2K20

Kepiye Download Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload file Apk, coba golek tombol download sing kasedhiya ing kaca iki. Kita bakal nyedhiyani cara download paling cepet. Dadi, kapan tautane kasedhiya, sampeyan bisa kanthi gampang ndownload saka kaca iki. Cukup nggawe siji tunyuk lan download bakal diwiwiti.

kesimpulan

Download PUBG Mobile India Apk lan baleni platform game favorit sampeyan. Entuk fitur sing paling anyar sing dianyari lan nikmati pengalaman simulasi virtual paling game. Yen sampeyan duwe masalah, coba hubungi kami, liwat bagean komentar ing ngisor iki.

Ninggalake Komentar