Download Gratis PUBG New State Apk Kanggo Android

PUBG New State Apk minangka studio PUBG sing paling anyar kanggo para penggemar supaya bisa nemu gameplay sing paling apik lan nyata. Yen sampeyan penggemar Player Unknown Battle Ground, sampeyan kudu nyoba versi paling anyar. Nyedhiyakake sawetara fitur level paling canggih kanggo para pemain game Android.

Sampeyan ngerti ana macem-macem jinis game, sing biasane disenengi masarakat. Nanging sawise ngenalake PUBG-M ing pasar, komunitas game Android saya cepet banget. Yuta pemain langsung miwiti game. Dadi, ngerti wayahe para penggemar nyoba sing beda.

Apa sing dimaksud PUBG New State Apk?

PUBG New State Apk minangka aplikasi game Android, sing nyedhiyakake lapangan batter online multiplier paling apik. Iki minangka versi paling anyar saka PUBGM kanggo para pemain, kanthi fitur lan layanan paling maju kanggo nemu gamelan paling apik ing kabeh wektu.

Ing wulan Maret 2017, PUBGM dikenalake ing pasar, lan ora liya, iki minangka salah sawijining game sing paling populer ing saindenging jagad, kanthi saben siklus musim beda-beda nganyari sing digawe. Ana luwih saka 50 yuta.

Dadi, nggawe pangembang luwih angel ngatur kabeh pemain lan uga nggawe dandan. Dadi, pungkasane dikenal minangka langkah, langkah sing luwih gedhe wis digawe dening para pangembang lan ngenalake PUBG Mobile New State, yaiku salah sawijining game Mobile paling apik ing donya.

Tema utamane isih padha, sing mung dadi tim saka siji pemain sing bakal dadi wong pungkasan sing nedha bengi Ayam. Saliyane, ana sawetara pangowahan serius lan grafis kalebu salah sawijining.

PUBG Mobile New State Apk adhedhasar platform game mbesuk, sing bakal taun 2051. Dadi, sampeyan bisa duwe kabeh fitur masa depan lan paling canggih. Dadi, kita bakal nuduhake sawetara wong-wong mau karo sampeyan ing ngisor iki. Nanging sampeyan bisa nemokake babagan liyane babagan game kasebut.

Graphics

Grafis game kasebut hebat sadurunge versi iki, nanging pejabat pengin menehi sing paling apik sing paling apik. Dadi, saiki grafis sing paling modern bisa dingerteni kanggo sampeyan kabeh. Sampeyan bisa duwe pengalaman nyata game lan entuk luwih seneng.

Vehicles

Ana koleksi kulo, sing kasedhiya ing kono. Nanging saiki koleksi mobil, pit, lan kendaraan liyane sing paling anyar dikenalake. Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh, sampeyan kudu ndhaptar lan ngenteni.

Map

Ana macem-macem lan beda-beda sing wis digawe ing peta kanggo para pemain. Saiki ukurane wis ngluwihi 8 * 8 lan kasedhiya lokasi anyar. Sampeyan uga entuk bangunan sing beda-beda lan akeh liyane kanggo seneng gameplay.

mbengung

Drone Game Negara Anyar PUBG uga wis dikenalake kanggo para pemain, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nemokake lokasi mungsuh lan njupuk gambar. Iki minangka cara sing paling apik kanggo nemokake mungsuh tanpa mbukak lokasi sampeyan.

Sampeyan ngerti ana macem-macem fitur liyane sing kasedhiya, nanging saiki, ora kasedhiya kanggo kabeh pemain. PUBG New State Beta mlaku, tegese mung bakal ana wong tartamtu. Beta bakal dites karo sawetara pemain saka macem-macem server. Sampeyan uga bisa nyoba Apk Fire Cobra Gratis.

Cara Nggabungake Beta?

Yen sampeyan pengin melu versi beta game, mula kudu prelu proses pra-registrasi. Proses Registrasi Pra-Negara Anyar PUBG iku gampang, nanging sampeyan kudu duwe kabegjan. Dadi, sampeyan bisa ndhaptar lan ngenteni.

New Released PUBG New State

Saiki, proses beta wis rampung kanggo versi anyar. Dadi, yen sampeyan gelem muter kabeh layanan kasebut, banjur download file Apk ing piranti sampeyan. Ana akeh fitur sing kasedhiya kanggo pangguna, sing bisa dijelajahi lan ing kene.

Apa New State Apk?

Yen sampeyan pengin njaluk file Apk New State, sampeyan ora perlu nglampahi wektu kanggo ngunjungi platform liyane. Ing kene kita nuduhake proses download paling cepet karo sampeyan, sing bisa entuk Apk ing sawetara detik.

Temokake tombol download, sing kasedhiya ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Sampeyan kudu nutul siji tombol lan ngenteni sawetara detik. Proses download bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Details app

jenengPUBG: NEGERI BARU
Size1.4 GB
versiv0.9.16.122
Jeneng Paketcom.pubg.newstate
DeveloperKRAFTON, Inc.
KategoriGames/Tindakan
pricefree
Dibutuhake Minimal6.0 lan Ndhuwur

Gambar saka App

Kepiye Download Apk?

Yen sampeyan pengin ndownload game, nuwun sewu. Saiki ora kasedhiya ing pasar, nanging kita bakal nuduhake link langsung karo sampeyan kabeh, ing endi sampeyan bisa ndhaptar versi beta. Ora suwe, kita bakal nuduhake Apk langsung karo sampeyan kabeh.

Fitur Utama Game

  • Gratis Download lan Dolanan
  • Game Multiplayer Online Paling Apik
  • Peta Anyar lan Lanjut
  • Kumpulan Kendaraan Paling Anyar
  • Grafis berkualitas tinggi
  • Mbengung lan Shelds
  • Pengalaman sing luwih Realistis
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Akeh Liyane
Liyane final

PUBG New State Apk bakal dadi game Android paling apik ing donya, kanthi fitur sing paling apik. Dadi, yen sampeyan pengin dadi bagean, mula wiwiti registrasi lan mainake game sing apik tenan iki. Sampeyan bisa seneng-seneng lan nikmati.

Unduh Link    

Ninggalake Komentar