Unduh Aplikasi Raitara Bele Samikshe Kanggo Android [Anyar 2022]

Halo, kita ana ing kene kanthi aplikasi Android sing luar biasa, sing dikenal minangka Raitara Bele Samikshe App. Iki minangka aplikasi Android paling anyar kanggo petani Karnataka, India kanggo mbantu departemen pertanian kanthi kabeh cara.

Kaya sing sampeyan ngerteni, India minangka tanah pertanian paling gedhe nomer loro ing saindenging jagad lan ana akeh wong sing ana gandhengane karo sektor iki. Karnataka dumunung ing sisih kidul-kulon India lan uga minangka salah sawijining lahan pertanian sing paling akeh.

Uga nuduhake garis pantai Laut Arab, sing nggawe masalah tumrap para petani. Biasane, bencana alam mengaruhi lahan pertanian lan amarga tlaga data, ana masalah yen pamrentah nggawe keputusan.

Dadi, aplikasi iki dikenalake karo masarakat supaya bisa gampang. Ana macem-macem fitur app iki, sing bakal dituduhake kanthi rinci babagan sampeyan kabeh. Dadi, yen sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki, mula saranake sampeyan ngerti babagan iki. Cukup tetep karo kita lan kita bakal nuduhake kabeh babagan.

Ringkesan Raitara Bele Samikshe App

Iki minangka aplikasi Android, sing digawe dening Direktur e-Governance, Pamrentahan Produktivitas Karnataka. Iki digawe khusus kanggo para petani bisa entuk bantuan ahli waris yen ana bencana alam lan uga duwe informasi anyar babagan panen, nganyari cuaca, lan liya-liyane.

Iki minangka langkah paling apik saka pamrentah kanggo ndhukung sektor pertanian amarga Karnataka nawakake salah sawijining lahan pertanian lan produk sing paling apik ing pasar internasional. Sawetara tanduran utama lan woh-wohan, sing ditandur ing negara iki, ana ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gabah      
  • Ragi
  • Jowar
  • Jagung
  • Pulses
  • Bibit minyak
  • Kelapa
  • Mbako
  • Cotton

Ana akeh produk liyane, sing ditawakake tanah iki. Nanging amarga nempel ing garis pantai, biasane macem-macem bencana sing nempuh tanah kasebut, lan wong-wong mau luwih kena pengaruh. Dadi, kanthi bantuan aplikasi iki, pamrentah bakal nyedhiyakake panampa kanggo kedadeyan apa wae.

Sampeyan mung kudu ndownload Bele Samikshe App lan ndhaptar akun. Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh informasi kanthi bener, supaya pejabat bakal menehi dhukungan miturut kapitunan sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah ngakses aplikasi iki, aja bebas hubungi kami.

Details app

jenengRaitara Bele Samikshe
Size62.77 MB
versiv1.0.14
Jeneng Paketcom.csk.KariffTPKfarmer.cropsurvey
DeveloperDirektur e-Governance, Pamrentah Karnataka
KategoriAplikasi/produktivitas
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Nalika nuduhake sawetara fitur aplikasi iki karo sampeyan kabeh, nanging ana liyane sing bakal dituduhake. Yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman pribadi app iki karo kita kabeh, sampeyan bisa nggunakake bagean komentar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Aplikasi Resmi mbentuk Pamrentah
  • Dhukungan mung Basa Asli
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Gampang kanggo Gunakake
  • Ora Ana Iklan
  • Ora tuku ing-app

Gambar saka App

Kepiye Download file Apk?

Raitara Bele Samikshe Apk kasedhiya ing Google Play Store lan kita uga nuduhake link aman karo sampeyan kabeh. Sampeyan mung kudu golek tombol download, sing ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki. Tutul tombol unduh banjur enteni sawetara detik, undhuhan bakal diwiwiti kanthi otomatis.

Cara Instal file Apk?

Sawise ndownload rampung, sampeyan kudu ngowahi sawetara setelan. Ora angel banget kanggo proses, nanging kita bakal nuduhake kabeh proses ing langkah-langkah ing ngisor iki. Sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah kanggo nggawe instalasi sing sampurna.

  • Proses Instalasi
  • Bukak Setelan banjur Bukak Panel Keamanan
  • Tandha 'Sumber Ora dingerteni' lan Setelan metu
  • Bukak folder File Manager lan Open Downloads
  • Tutul file Apk banjur pilih pilihan Instal
  • (Enteni sawetara detik nganti proses instalasi rampung)
  • Bukak
kesimpulan

Raitara Bele Samikshe App minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik ing pamrentah kanggo mbantu sektor pertanian. Dadi, entuk bathi saka aplikasi gratis iki lan pangembangan produksi. Kanggo app sing luwih apik tenan, coba bukak ing situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar