Unduh Relive Apk 2022 Kanggo Android [Update]

Hiking minangka salah sawijining hobi sing paling apik supaya awak lan jiwa sampeyan sehat. Apa sampeyan wong sing mlaku-mlaku lan seneng nggoleki barang-barang anyar? Yen ya, kita saiki duwe aplikasi Android paling apik kanggo sampeyan, sing dikenal minangka Relive Apk. Iki minangka aplikasi Android paling apik, kanggo nyimpen kabeh gerakan lan ndeleng rute kanthi 3D.

Ing jagad iki, ana macem-macem panggonan, sing bisa dikunjungi wong. Ana macem-macem cara kanggo njelajah papan endi wae. Biasane, wong nyaranake hiking, tanpa nggunakake kulo apa wae. Iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nikmati saben gerakan kanthi alam lan santai pikiran lan awak sampeyan.

 Iki minangka cara paling apik kanggo njaga tingkat stres, sing biasane wong ora duwe wektu ing jagad sibuk iki. Iku nyuda kuatir lan menehi pikiran seger. Nanging ana masalah sing beda-beda, sing biasane dialami para pendaki yaiku trek sing ilang ing rute kasebut.

Wong biasane kelangan trek, amarga kurang peralatan informasi. Dadi, kita ana ing kene kanthi aplikasi sing paling apik, sing bisa digunakake para pangguna kanthi gampang nglacak lokasi lan tujuane. Iki nyedhiyakake fitur liyane, supaya sampeyan bisa njelajah lapangan kanthi luwih gampang. Dadi, tetep karo kita lan jelajahi aplikasi iki karo kita, sadurunge njelajah jagad iki.

Ringkesan Relive Apk

Iki minangka aplikasi Android, sing dikembangake dening Relive BV Menehi layanan kesehatan lan kesehatan sing paling apik, kanthi panjelajah utawa petualang apa wae sing bisa duwe pengalaman paling apik ing lapangan. Iki nawakake layanan paling apik kanggo kabeh petualang.

Nyedhiyakake sistem pelacakan GPS, sing nawakake akses gampang kanggo nemokake lokasi kapan wae. Nyedhiyakake panjelasan rute paling apik ing 3D. Pangguna bisa ngerti kabeh babagan rute kanthi cara 3-dimensi, sing menehi ringkesan trek.

Nawakake pangguna kanggo nyimpen gambar lan video nalika lelungan. Pangguna bisa gampang nyakup media menyang trek, kanthi pengalaman nyata babagan saben papan sing wis ana. Iki uga cara paling apik kanggo nyimpen kenangan miturut trek.

Uga nyedhiyakake kamera internal, sing pangguna bisa nambah media kanthi cepet. Iki minangka cara sing gampang kanggo nambah media. Iki uga nawakake nuduhake sosial, sing pangguna bisa gampang nuduhake status ing situs media sosial. Menehi opsi internal kanggo nggunakake sing luwih alus.

Kasedhiya luwih akeh fitur gratis, nanging sawetara fitur paling apik sing kasedhiya ing Relive Pro Apk. Iki versi mbayar aplikasi iki, sing nawakake luwih akeh fitur. Nawakake pangguna kanggo nggawe video nggunakake gambar lawas lan media liyane.

Ing versi mbayar, kualitas video bakal HD lan nyedhiyakake pangguna kanggo nambah musik latar mburi sing beda. Nambah musik bakal menehi sentuhan tambahan kanggo video lan dadi luwih apik. Sampeyan uga bisa ngontrol kecepetan video kasebut.

Ana ton fitur liyane ing versi mbayar, sing bisa dianyari. Yen sampeyan nggoleki Relive Mod Apk, saiki ora kasedhiya ing pasar. Nanging kita bakal menehi sampeyan secepat kasedhiya. Dadi, saiki, sampeyan kudu ngatur lelungan kanthi versi gratis.

Details app

jenengrelive
Size75.88 MB
versiv3.95.4
Jeneng Paketcc.relive.reliveapp
DeveloperRelive BV
KategoriAplikasi/Health & Fitness
pricefree
Dibutuhake Minimal5.0 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

  • Gratis kanggo diunduh lan digunakake
  • Aplikasi paling apik kanggo lelungan apa wae
  • Jupuk kabeh gerakan kanthi gampang
  • Simpen gerakane karo panggonan
  • Temokake Rute sampeyan ing 3D
  • Nuduhake Status sampeyan ing Media Sosial
  • Setel Gambar miturut Lokasi Sampeyan
  • Upgrade menyang Premium Kanthi Gampang
  • Akeh liyane

Gambar saka App

Kita duwe app liyane kanggo sampeyan.

Aplikasi Cuidai

Kepiye Download file Apk?

Kita bakal nuduhake link karo sampeyan kabeh, supaya sampeyan bisa ndownload aplikasi iki. Ana tombol download ing sisih ndhuwur lan ing sisih ngisor kaca. Sampeyan mung kudu nutul lan ndownload bakal diwiwiti kanthi otomatis.

kesimpulan

Simpen gerakan urip nganggo Relive Apk. Jelajahi kabeh penjuru jagad lan jupukake kemajuan sampeyan. Temokake trek kanthi gampang lan nuduhake kabeh Journey karo wong liya. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti lelungan sampeyan.

Unduh Link

Ninggalake Komentar