Mbusak Download Aplikasi China Apk Kanggo Android 2022 [v1.6]

Iki minangka wektu nalika teknologi wis nguwasani jagad kabeh lan saben wong sing manggon ing planet iki gumantung saka siji utawa liyane. China mimpin cara kanggo ngasilake kemajuan anyar ing teknologi modern nanging sawetara negara ora nampa panemune. Negara-negara kasebut mikir yen China nyoba nguwasani dheweke kanthi nggunakake teknologi lan boikot teknologie, perusahaan teknologi India wis ngenalake aplikasi sing diarani Remove China Apps Apk.

Perusahaan kasebut diarani One Touch App Labs. Kaya sing sampeyan ngerteni, ketegangan antarane India lan China. India wis ngumumake boikot marang kabeh barang lan layanan China sing ana ing negara kasebut lan boikot marang piranti lunak China uga ana ing dhaptar. Mbusak China Apps pemilik menehi sampeyan cara kanggo boikot piranti lunak China utawa mung ngomong app.   

Ringkesan

Ing jaman Pandemi, India wis miwiti kampanye sing diarani Aatma Nirbhar Abhiyan. Kampanye iki dhasar babagan ide nggunakake produk buatan lokal sabisa-bisa. Dheweke nyoba nggawe kabeh ing India. Pemilik One Touch App Labs wis menehi bagean kanggo kampanye kasebut kanthi ngrancang lan ngembangake aplikasi sing bisa njupuk kabeh aplikasi berbasis china ing smartphone Android sampeyan.

Mbusak Aplikasi China saka telpon kanthi proses sing gampang. Kita bakal pitutur marang kowe carane nggunakake china app remover ing telpon. Nalika mbukak aplikasi, sampeyan entuk layar pop-up lan sampeyan kudu nutul tombol Pindai saiki. Aplikasi Copot China bakal miwiti nggoleki aplikasi China ing Android lan bakal menehi dhaptar kabeh aplikasi China. Sampeyan bisa instal app apa wae sing dikarepake kanthi mencet tombol instal.

Gawe pangembang Aplikasi China supaya tata letak app tetep gampang banget supaya saben wong bisa nggunakake aplikasi kanthi gampang. liwat kampanye iki, sawetara aplikasi lan game sing paling misuwur bakal kena pengaruh. PUBG Mobile misuwur banget ing saindenging negara, lan Tiktok uga duwe basis penggemar ing India. Ana aplikasi liyane sing bakal kena pengaruh kaya Mobile Legends, Shareit, VMate, UC Browser, Bigo live, Vigo Video, lan liya-liyane.

Saiki, app mung bisa mbusak app sing diunduh lan diinstal amarga kanggo mbusak app utawa bloatware sing wis diinstal sadurunge, sampeyan kudu ROOT telpon. Nganyari mbesuk bisa uga ngemot opsi kasebut.      

Fitur utama Delete China Apps Apk

  • Gratis Download.
  • Gratis Dianggo.
  • Antarmuka Panganggo Prasaja
  • Kabeh aplikasi bisa dicopot kanthi siji Tutul.

Details app

jeneng Mbusak Aplikasi China
Size 7.60 MB
versiv1.6
DeveloperSiji Lab App Tutul
Jeneng Paket com.chinaappsremover
KategoriAplikasi/Tools
price free
Dibutuhake Android4.3 lan Ndhuwur

gambar

Apa Legal digunakake?

Ya, aplikasi kasebut sah digunakake. Iki minangka aplikasi resmi kanggo nyimpen app Google. Iki diikuti karo sawetara wong lan entuk ulasan positif.

Apa Gunakake Aman?

Kita dudu pangembang resmi kanggo aplikasi kasebut nanging pangembang resmi menehi jaminan aplikasi iki aman saka virus utawa jinis malware. Kanggo kepuasan mbesuk, app kasedhiya ing toko Aplikasi resmi, lan app store mung ngidini aplikasi sing aman kanggo pangguna.

Cara Download Mbusak China Apps Apk

Kita wis sadurunge ujar manawa app iki kasedhiya ing play store lan sampeyan bisa kanthi gampang nginstal saka kana. Sampeyan uga bisa ndownload Apk saka tombol download sing diwenehake ing sisih ndhuwur lan ngisor artikel iki. Unduhan sampeyan bakal diwiwiti kanthi nutul tombol. Sampeyan kudu ngenteni sawetara detik sawise nutul tombol kasebut.

Cara Instal Mbusak China Apps Apk?

Kanggo nginstal Apk sampeyan duwe akses Grant kanggo instalasi saka sumber sing ora dingerteni. Sampeyan kudu entuk akses saka Setelan Telpon> Setelan Keamanan.

  • Saiki, goleki Apk sing diunduh banjur tutul.
  • Nalika tuntunan diwiwiti, tutul ing tombol Instal lan ngenteni prosese rampung.

Aplikasi sampeyan bakal siyap diluncurake saiki.

kesimpulan

Yen sampeyan pengin dadi bagean saka kampanye Aatma Nirbhar Abhiyan, sampeyan duwe kesempatan. Instal app iki lan busak kabeh Aplikasi Tionghoa kanthi siji tunyuk.

Yen sampeyan seneng karo artikel iki lan pengin aplikasi Android paling anyar, banjur riko situs.

Unduh Link

Ninggalake Komentar