Unduh Reproductor MX Pro Apk Kanggo Android [2022]

Halo, kita bali karo aplikasi Android liyane sing apik tenan kanggo sampeyan kabeh, sing dikenal kanthi jeneng Reproductor MX Pro. Iki minangka pamuter video lan editor, sing nawakake fitur pamuter video paling apik. Pangguna bakal entuk pengalaman main video paling apik tanpa Ads.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana ton pemain ing pasar, sing ngaku nawakake fitur sing padha. Dadi, kenapa kita menehi rekomendasi aplikasi iki? Pitakon iki bisa uga ana ing pikirane. Dadi, ana pirang-pirang alasan, sing nggawe aplikasi iki paling apik. Kumpulan fitur ing aplikasi iki ora kasedhiya ing aplikasi liyane.

Kita bakal nuduhake kabeh rincian babagan aplikasi iki, sing sabenere dadi pamuter video paling apik. Dadi, sampeyan kudu ngerti babagan sadurunge nggunakake. Kita bakal nyedhiyakake kabeh informasi sing kasedhiya babagan iki lan uga bakal nuduhake link download karo sampeyan kabeh.

Sampeyan bisa ngundhuh saka kaca iki lan nggunakake, tanpa mbayar sen siji. Yen sampeyan duwe masalah nggunakake aplikasi iki utawa duwe pitakon, gunakake bagean komentar ing ngisor iki kanggo nuduhake apa wae sing dikarepake.

Ringkesan Reproduktor MX Pro App

Iki minangka aplikasi Android, sing nawakake fitur pamuter video paling apik. Iki minangka aplikasi gratis, sing bisa digunakake tanpa mbayar sak sen. Nawakake fitur zoom video, sing bisa nggedhekake video kasebut kapan wae. Sampeyan bakal entuk fokus lan layar bakal dadi target, ing endi sampeyan pengin nggedhekake.

Fitur liyane yaiku Pan kanthi iki sampeyan bisa mindhah layar zoom ing sisih tengen lan kiwa. Iki minangka cara paling apik kanggo fokus ing obah obyek nalika nggedhekake. Iki uga nyedhiyakake telusuran media cepet, panyimpenan internal, lan uga kertu SD. Iki uga menehi titik abang ing media sing ditambahake paling anyar, kanthi gampang bisa ditemokake.

Sampeyan ngerti proses dekoding kudu cepet, biasane, pemain nawakake dekoder siji-inti, sing sampeyan kudu ngenteni sawetara menit nganti dekoding rampung. Nanging iki Video Editor nyedhiyakake sistem dekoding multi-inti, sing sampeyan bisa decode video apa wae sajrone sawetara detik.

Sunting subtitles uga kasedhiya ing kono, supaya sampeyan bisa ngowahi lokasi subtitle, ing layar. Sampeyan uga bisa ngganti ukuran teks, kanthi maca kanthi sampurna. Uga ndhukung kabeh jinis format subtitle, sing bisa nambah format subtitle.

 Uga nyedhiyakake pilihan aja ngganggu, sing kabeh telpon lan pesen bakal bisu lan sampeyan bisa nonton tanpa gangguan. Uga nawakake kunci Kids, sing sampeyan bisa menehi piranti kanggo sapa wae kanggo nonton video apa wae. Ora bakal ngidini pangguna liya ngakses aplikasi liyane.

Details app

jenengReproduktor MX PRO
Size42.05 MB
versiv1.45.0
Jeneng Paketcom.comunidadapk.fkapps
DeveloperMX Player
KategoriAplikasi/Video Pemain & Editors
pricefree
Dibutuhake Minimal4.0.3 lan Ndhuwur

Fitur Key saka App

Kaya sing wis diandharake sawetara fitur utama aplikasi iki, ing bagean ndhuwur, nanging ana liyane. Sampeyan bisa nggoleki kanthi nggunakake aplikasi iki lan yen sampeyan pengin nuduhake pengalaman karo sampeyan, sampeyan bisa nggunakake bagean komentar ing ngisor iki. Kita bakal nuduhake sawetara fitur utama karo sampeyan kabeh ing dhaptar ing ngisor iki.

  • Gratis Download
  • Gratis Gunakake
  • Ndhukung kabeh Format Video
  • Zoom lan Pan
  • Kemampuan Nggolek Cepet
  • Kunci Anak
  • Kontrol alus lan Gamelan
  • Antarmuka sing Cocog karo pangguna
  • Ora Ana Iklan
  • Ndhukung format Subtitles sing Beda
  • Akeh Liyane

Gambar saka App

Kita duwe app liyane kanggo sampeyan, sing padha karo sing iki.

Xplayer Pro Kab

Kepiye Download file Apk?

Yen sampeyan pengin tuku, sampeyan bisa bukak Google Play Store lan yen pengin gratis, sampeyan bisa ndownload saka kaca iki. Kita nuduhake versi paling anyar, saka aplikasi iki karo sampeyan kabeh sing bisa didownload kanthi gratis. Tombol download ana ing sisih ndhuwur lan ngisor kaca iki.

Tutul banjur ngenteni sawetara detik, download bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan kudu nggawe sawetara pangowahan, sadurunge proses instalasi. Kanggo nindakake, cukup menyang setelan banjur bukak panel Keamanan, banjur centhang 'Sumber Ora dingerteni'. Sawise proses iki, sampeyan bebas nginstal ing piranti.

kesimpulan

Reproduktor MX Pro Apk minangka aplikasi Android paling apik, kanggo para penggemar hiburan. Nyedhiyakake cara paling apik kanggo hiburan. Dadi, download aplikasi iki lan wiwiti nggunakake fitur gratis tanpa wates app iki.

Unduh Link

1 mikir babagan "Reproductor MX Pro Apk Download For Android [2022]"

Ninggalake Komentar